pocni od tud := Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
FrsTE1vpoXM
Printable View
pocni od tud := Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
FrsTE1vpoXM
ante retardiran si.(mada si to več vjerojatno zaključio i sam, al o tom po tom.)
inb4 idioti ne znaju ignorirat trolla
inb4 si prejebeno ocit multi= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
genijalno.
jelda trolcino?
hansi to što sam ja otkrio tvoj multi kako trolla hon topic neznači da je medskilz moj multi.
"trolcino" :pray:
nop, to nisam bio ja, to bi jedino mogo bit ti, a nisam uopce reko da je ovo tvoj multi retaju isusov :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
al cudno mi je kako si ti rangeru online uvijek kad je madskilz offline, a on online kad si ti offline
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne?
osim toga, da idem radit multi debilu, imo bi 2 browsera i logan na oba acca u isto vrijeme -.-
prevjest si= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
hvala= Citat =:
Izvorno postao hansi
edit: shit, zaboravio sam s kojeg browsera postam
vise se potrudi sljedeci put
i hint:
"bravo care! a ne ko ovi pederi što igraju crtiće! ja upalim cod pa se igram domovinskog rata, brateee"
"pa lijepo im objasni da si pr0 gamer i da to kada igraš igre zapravo učiš i vježbaš za svoju respektabilnu budućnost."
"StarCraft Ghost je ukinut zato što su smatrali da igra nije bila dovoljno dobra za njihove standarde...
Meni nije jasno zašto se u ovoj temi priča o Blizzardu? Voljeli ih ili ne, činjenica je da su oni perfekcionisti i da daju sve od sebe u razvoj igara. Ima toliko loših kompanija koje samo "cijede spužvu" (tipa electronic arts), e vi ste baš za blizzard zapeli."
neide skupa
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm= Citat =:
Izvorno postao hansi
piše se "ne ide skupa"= Citat =:
Izvorno postao hansi
http://en.wikipedia.org/wiki/Irony
Admini , modovi : primjecujete vi ovaj offtopic ? :/
:D Norther, cool story bro.. really .. made me laugh
true story. :(= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
te heroje bi maknuo iz igre, galio jos ajde nekako. al ovo dvoje kad vidim, mrak na oci. ( znam da ti je trynda main, sry ;D )
Galio i nije neki problem tbh. Dovoljno ti je da imaš 2 fizikalca u timu da ga 2 shotaju. Morde je onako iritantan ali malkice beskoristan u team fightu (ne razumijem zašto ljudi fokusaju nekoga tko ode tank build sa mordom dok ih dps heroji razvaljuju pa nakon toga ide whine kako je op...). Trynd je govno od heroja pošto ga se lagano shutdowna.
Nego, igrao sam sa Silleniusom jučer i premda sam failo žešće sa Ashe uspjeli smo dobit. E sad, u 30/35 min ja si skupim ove iteme: Boots of Swiftness, Manamune, Sword of the Occult (20 stackova uvijek skupim dosta brzo), Infinity Edge, The BloodThirster, The Black Cleaver i na kraju zamjenim manamune sa Last Whisperom (ponekad zamjenim ranije ili direkt odem na Last Whisper ako vidim da su počeli armor dizat u nebesa a ako izgubim pred kraj slučajno stackove na swordu mijenjam ga sa Madred's Bloodrazor). Ima netko neki prijedlog što da promijenim u buildu?
tako je ante jelda sam cool ? xD :D :D :D
presto s tristanom igro je od pocetka do kraja igre samo nju sad je vrijeme da pređem na fightere
preporuke ?
msm da je kenen dobar ako je mozda ga kupim s rp ima ... :rambo:
Melee? Jax, Blitzcrank (na neki način je melee), Nasus (otac mid lane-a), Shaco.
pa vis blitzcrank nije los igro sam s njim par puta jak je i lagan za igrat
sad na novom accu imam
tristana <3
Sion
Singed
Kayle
Master yi
Ashe
Sivir
Soraka
a igram sam tristanu :D
a na proslom accu kad sam na kraju imo sve sam opet sam tristanu pre zakon je :D
dobijes ju besplatno s skinom sam ih lajkas na fejsu :D :evil: :evil:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-x
neda mi se opet novi patch mislim da je Irelia :)
Blitz lagan? Nisam vidio jednog dobrog blitza od kada igram lol.
kad si prevelik pro za ostatak čovječanstva.
pa lagan je za igrat i spelovi su mu lagani :D
Nasus je neam pojma cool je mozda budem s jnim igro đ
a Singeda sam kupio a pre glup je a Sion je dobar a ima sam 1 spell vrijedan igranja ili 2
prvi i zadnji :D
jea, osim sta galio ima 3k hpa pa nis od tog 2 shota, morde beskoristan u teamfightu nije, 3 aoe dmg spella i brutalan life steal ulti nisu beskorisni. trynd je smece, al ga mrzim vise od obojice.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
e zas si oso jucer ?
ja sam bio bgjkjkj
Galio ima 3k hpa, hmm (ne znam tko mu daje da se toliko nafarma ali ajde). Recimo da 2 fizikalca imaju isto dobre iteme. Npr neka imamo ashe + trynd (najviše se spominju, neh) neka ashe lupi za 1.2+ a trynd za najmanje 1.5+ to je vrazji 2 shot, max 3 shot. Morde je bezveze, probaj fokusat sve ostale pa njega a ako ga se bojiš baci mu jedan disable ili silence i gledati ćete ko tele u šarena vrata. KICO ti to mene pitaš O.O
@ child: Da, dobar sam, jako, mnogo. Mapa se trese dok igram. Neka netko ovo potvrdi pa ću možda prestati trest mapu :fof:
EDIT: sjeti se kad smo igrali protiv galia, ja sam ga 3 ili 4 shoto sa svim tim hpom (ovisi kako critam s obzirom da nemam 1 runu), sad zamisli kako bi bilo da smo imali još jednog dpsa sa pristojnim itemima, nebi se on usudio ultat.
polgedaj moje izvjesce od jucerasnjeg matcha sorry pitao sam northera, norther ti si bio Silenius ?
Jebovas, pa nejdete vi u školu ili na faks, samo pokate.. :(
Ja jedva odigrao 10ak partija u mjesec dana.. :(
A želio bi Jaxa (jer je melee) i Shena (jer je melee i tank), a imam samo 1400 bodova...
Faks + posao = više vremena nego kad sam bio u srednjoj :rotfl:
Čekaj da budu free pa se odluči za Jaxa, ninje su precijenjene :P