= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hahahahahhaa, BOBO SMRADE!
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hahahahahhaa, BOBO SMRADE!
Ja se nadam da će biti zanimljivih i jeftinih stvari koje nisam kupio još prije.
Ja se nadam da će bit starih stvari koje nisam kupio dosad, ali s VEĆIM popustom :D
Recimo Borderlands GOTY i NWN2 ;_;
Jep, ponavljaju se najbolje ponude u proteklih par dana.
Inače, ne znam jeste li primjetili, ali kompletna Civilization IV kolekcija za svega 6,24 eura.
Po meni se definitivno isplati to uzeti.
Jebemti ponudu, nema niš :( Ovaj put čak niti Stalkeri nisu dostupni u našoj regiji, zajedno sa GTA :(
I nije mi jasan Hitman Collection!?!? Hitman 1, Hitman 2 i Hitman 4!?!? Zašto pobogu Contracts nisu dali umjesto H1!?
Ako je netko igrao Civ5 teško da će se vratiti opet na grid sistem i manevriranje izbornicima u prethodniku. :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
True :)
Ma, ja sam i previse potrosio na Steam akcijama. Opce ne znam kad cu stici sve to odigrat. Al ono, odlicni popusti i samo totalno neupućeni može reći da su igre preskupe danas :)
Kao što će mnogi uvjek rado vratiti starim klasicima, unatoč svim čudima koje nam serviraju nove igre, tako će se mnogi tu i tamo sjetiti starijih nastavaka civilizacije :)
Ne repriziraju Burnout: Paradise :(
Uzeo sam Left for Dead bundlle
Ja jos vazem, da'l da upiknem Hot Pursuit prije isteka vremena...
ne....
Gotovo je :( Danas sam iz navike u 19h otišao na Steam Store i nema ništa :cry: Kaže da ima još preko 1000 igara u "special" ponudi, ali nije to to.
Najviše mi je žao što mi se opako igra Dragon Age, a nije bio na nekoj boljoj akciji :(
Just like a soft beautiful snowflake in your warm hand, it simply disappeared :(.
WHYYY!!!!
A ja sam se baš nadao da će staviti nešto drugo, nešto divlje xD.
Kad je sljedeći put neki Steam blagdan? Jel za Uskrs imaju ovakve akcije?
Mislim da će biti :)
Nadam se da će kao prošle godine biti opet ona velika ljetna rasprodaja.
Na koju sam ja zakasnio :( Točno se sjećam da sam oko ljeta napravio Steam ACC zbog Witchera i na kraju ga popušio :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Hahahah a čuj ovisnika xD
Ja se nadam da neće još skoro bit :[
Nisam ovisnik :D
Htio bi si kupiti Oddworld Pack (Vedran me narajco s tim) za 6,99€, a na računu imam jebenih 28 i po kuna :( Tak da se nadam nekoj akciji uskoro :D
http://i.imgur.com/NiSdC.jpg
Ovim putem bi zahvalio Malokiu još jednom po N-ti put :pray: Čovjek mi je poklonio Oddworld Pack i to samo-inicijativno :pray: Čim stavim lovu na račun, na raspolaganju mu je 7-10€ od mene :D
Hvala!
Ja sam isto razmišljao, ali pošto imam stare Oddworlde, a novi su bugoviti, kupnja je na čekanje dok to ne pokrpaju.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Novi me iskreno niti ne zanimaju previše (trenutno), ali kad ovo krenem igrati pa se nahypeam, budem samo čekao neku akciju za druga 2 nastavka.
Kurvo : (= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Boy... I'm gonna put my foot so far up your ass, the water in my knee will quench your thirst!= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
... Bitch!
Mmmm, zvuči lijepo i ugudno.
http://www.direct2drive.co.uk/buy-mmo-pc-games-download
Na Steamu su se pojavili svi Rockstarovi naslovi.
Dva tjedna pre kasno.
A i dalje su smrtonosno dosadni.
Bilo je i vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pozitivno je to da na Steamu ne moraš brinuti koji je patch zadnji :eyebrows:
Sad treba samo dočekati opet onaj popust - 10€ za sve.