-
Re: World of WarCraft: Cataclysm
Decki pitanje jedno :P ...Neznam sad dali mi se isplati igrati na Twilight s Hammer-u gdje nema niti jedna igrac manji od 50 lvla... tak da nebi imo skim levelat ic u instance ni nsita do 70 xd... ili da igram na boulderfistu di su new players tako da imam skim levelat ... iako su mi dosta prijatelja na twilightu ...ali 80 lvli uglavnom
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
Decki pitanje jedno :P ...Neznam sad dali mi se isplati igrati na Twilight s Hammer-u gdje nema niti jedna igrac manji od 50 lvla... tak da nebi imo skim levelat ic u instance ni nsita do 70 xd... ili da igram na boulderfistu di su new players tako da imam skim levelat ... iako su mi dosta prijatelja na twilightu ...ali 80 lvli uglavnom
odi s prijateljima, svejedno ces do 80 tj 85 realtivno brzo doc
-
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
odi s prijateljima, svejedno ces do 80 tj 85 realtivno brzo doc
E i mislio sam s prijateljima brze levelanje i sve to
-
Levelanje s prijateljima je dobra ideja prva 2 dana.
Nakon toga shvatiš da je jedna od najglupljih stvari koje možeš napraviti u WoWu. :D
Nećete biti online istovremeno, nekome će se levelati u nekoj drugoj zoni s nekim drugim questovima, netko će se naljutiti je ovaj drugi obavio 10 quetova više pa je levelupao prije njega, nekome će jednostavno dosaditi ići stalno s istom osobom svugdje itd itd...
Uglavnom, ne preporučam na duže ceste :D
-
ma radim sada questove do 15-20 pa ono da mi frend vodi u neku instancu boosta koji put ...
-
a da ja pitam...
kakve to veze ima sa cataclysmom ?
^^
moglo je i tu
-
-
Jel treba imat aktivnu subskripciju za trial, odn. ako mi je istekla pretplata ocu moc igrat onih 10 cata dana ili?
-
milsim da da
kolko se sjećam, kad je TBC izašal, prvo sam utipkal tih 10 dana, a onda sam bon ukuco...sad neznam dal bu to i za Catu funkcioniralo...
-
Tako sam i ja za WotLK, samo se ne sjećam jel mi račun bio aktivan.
-
meni za TBC nije
utipkal sam samo cd key za TBC acc....i onda sam utipkal za trail...
-
Onda ok, ako je bilo isto i za LK, bit ć ei za Catu.
-
brijem da su to izbacili, i da trebas imat active acc da bi iskoristio tih 10 dana u kojima su jednostavno otkljucane sve mogucnosti Cate
tak mi se jedan frend zalio za LK barem
-
Podigli su malo min. requirementse za Catu.
= Citat =:
S Minimum Specifications:
* OS: Windows 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1)
* Processor: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500
* Memory: 1GB or more of RAM * Video: NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9500 video card or better
* Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
* HDD: 25 GB free hard drive space
* A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported
* You must have an active broadband Internet connection to play
S Recommended Specifications:
* OS: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7
* Processor: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
* Memory: 2 GB RAM (2 GB for Vista users)
* Video: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA GeForce 8600 or ATI Radeon
* Sound: 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
* Broadband Internet connection
* Multi-button mouse with scroll wheel recommended
-
which reminds me, vrijeme je da napokon formatiram HD i stavim Win 7 :D
-
ali i dalje igra sa največim zahtijevom HDD-a
25 GIGE !!
:pray:
-
Decki dok mi radi downloader skroz mi pise "Your computer appears to be behind firewall" :S pa ako itko zna ili moze pomoci
-
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
ali i dalje igra sa največim zahtijevom HDD-a
25 GIGE !!
:pray:
What did you say, i to samo singleplayer igra bez patcheva koji imaju još nekih gigu, gigu i pol...
http://www.cinemablend.com/games/Star-W ... 20625.html
-
da ali WoW patchevi su svi više manje gigu naviše ^^ tak da ti SW pada u vodu :P
-
E ako netko igra na Twilight s hammeru nek se javi pa da pomogne mal il neku instancu .P trenutno sam 14 lvl ali pod trial-om kad mi zavrsi razmisljam uplatit
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
da ali WoW patchevi su svi više manje gigu naviše ^^ tak da ti SW pada u vodu :P
pa i ono je bez patcheva, a wow kad izađe če bit 25 gb, neče čim izađe bit gb patcheva -.-
zapravo možda oče nisam upučen :(
-
loš si jako
pa ovaj peč sad 4.0.0 je imal niv iše ni manje nego 5 gige ^^ a Cata još nije ni izašla....
nemožeš protiv WoWa i bok...
-
Mislim da će 4.0.1 biti integriran u Cataclysm, tj u onih 25 giga...
Za 4.0.3 nisam siguran.
-
Čekaj, jel će to bit +25 na sadašnjih 25 ili?
-
-
Pa ukupno 25gb sa svjeze instaliranim svime kad izadje cata, drugo nema smisla, meni wow sada ima 28gb, dok beta ima 23,7gb tak da je to tu negdi koliko ce biti svjeza instalacija cate, a moga bi kad izadje izbrisat sve i instalirat, nisan ga reinstalirava ima preko 2 godine
-
Pa da, i ja ću ga potpuno reinstallati kad izađe. Nakupi se svakakvih updateova i patcheva (ukljčujući instalacijske fileove od kojih je većina beskorisna nakon što se igra updatea), tako da je clean install zapravo uredniji i manji po "kilaži".
-
A ljudi bi model update još. :)