Ok. Nemoj da igras bez mene!
Printable View
Ok. Nemoj da igras bez mene!
Ctrl + Scroll. Inquisitori i stealth. Totalno moja klasa. :pray:
Grafika je definitivno poboljšana, a čini mi se da su i animacije pokreta glađe i ljepše nego prije. Neznam, ovaj video me opet jako nabrijao na igru :)
Nisi jedini.
Also, otvorena je guilda PCplay foruma pod nazivom Helvetica (Republika). Join us :)
:(= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Odrasti.
Lol.
onT:
Yep, vidi se da je grafa dosta bolja, sa više opcija uključenih. Ali presmiješno mi je kako Consular iz tla uvijek vadi motore i slično za kurit.
Pa što je Taral V? Groblje racera? xD
Da, malo je čudno kad iz zemlje počne čupat to, ali sumnjam da su mogli to bolje izvest :)
Par stvari me muči.
Prva stvar su dijalozi.
Sve to izgleda lijepo i kul, no jel imaju neku stvarnu korist?
U RPG-ovima bi inače preko dijaloga trebao dobiti nekakve izbore koji bi ti trebali omogućiti (ili onemogućiti) pojedine stvari.
Ovdje to i nema nekog smisla pošto u razgovoru sudjeluje cijeli party i bacanje kocke određuje čiji će se odgovor uvažiti, tako da bi po tome ti zbog nečijih drugih izbora mogao "patit".
Također, razgovori će se vjerojatno često morat ponavljati pa će opet ishodi istih svaki puta biti drugačiji.
Uglavnom, dijalozi su samo šminka. Preko 20GB teška šminka.
Druga stvar su eksplozije.
Ovdje sve rezultira eksplozijom. Udarac lightsaberom = eksplozija. Pucanj = eksplozija. Korištenje sile = eksplozija. Šprint = eksplozija.
Dobro, sad već pretjerujem, ali shvaćate što želim reći.
Treća stvar koja me muči je predugačak uvod u neku misiju/quest/kajgod, pogotovo ako se to isto ponavlja više puta.
Super je kad ti prvi put obaviš razgovor, gledaš cinematic putovanja sa brodom i slično, ali peti put sigurno nije. A koliko mi se čini isti postupak ide uvjek.
Više ću vremena potrošiti na čekanje dok misija počne nego na samo obavljanje misije :(
Ja ne vidim kako bi drugačije mogli ovo odradit. Riječ je o co-op misiji gdje svatko želi imati neku svoju odluku. Osim toga, ovakve misije su specijalne i neće ih biti previše. Tak da mislim da ćeš većinu vremena provesti ka bildanju svoje glase gdje ćeš igrati solo sa AI kompanjonima. Tak da u biti od početka ovu igru više smatram SP-om sa co-op misijama nego MMO-om.
Tek ćemo vidjeti koliko ćemo slobode imati u izborima. Jer ovo NIJE singleplayer igra, nego MMO. Dobro, totalno atipičan MMO sa nekom radnjom čiju razrađenost ćemo tek saznati kad počnemo igrat.
Da, pretjeruješ. Jedinu eksploziju koju sam ja vidio su one od granata ili od Consulara dok zabije onaj motor u protivnike.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Animacije su se u Biowareovim naslovima uvijek dale preskakati tak da će i sada biti taj slučaj.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ali kad imaš četvoro ljudi, i ako vas troje odluči da preskoči animaciju a četvrti ne odluči, ili je moraš opet odgledati, ili moraš čekati pred ekranom...Tako da je Maloki ovde u pravu...
S druge strane, lightsaber ne proizvodi klasičnu eksploziju, al ima nekih efekata...i meni malčice to smeta...
A ono, sta se drugo moze napraviti po pitanju igranja u co-opu? Eventualno nekakvo "Skip vote" iako ako postoji mogućnost donošenja odluka koji rezultiraju drugačijem pristupu misiji, onda to neće ići. Ne znam, bit ćemo pametniji nakon bete.
Pa upravo je to problem, što će svatko htjeti reći nešto, ali neće svatko dobiti priliku to reći jer ovisi o bacanju kocke. A ako će dijalozi imati neku veću težinu kako to (obično) biva u RPG-ima onda će sve biti dosta nezgrapno. No veća je šansa da neće apsolutno ništa znači, već da su dijalozi, kao što rekoh, šminka teška preko 20GB. A to je puno. Pogotovo kad se uzme u obzir da će se nakon nekog vremena isti redovito preskakati te će sav taj silni VA samo zauzimati mjesto na hardu.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Sumnjam da su co-op misije specijalne i da ih neće biti puno jer onda PvE na taj način gubi na vrijednosti.= Citat =:
Osim toga, ovakve misije su specijalne i neće ih biti previše. Tak da mislim da ćeš većinu vremena provesti ka bildanju svoje glase gdje ćeš igrati solo sa AI kompanjonima.
Također, mislim da ćeš jedino svoj personal story moći odraditi sa AI companionom pošto sa sobom možeš vodit samo jednog companiona. A i sam model borbe ne omogućava solo igranje jer se bazira na arhaičnom modelu igranja RPG-a gdje trebaš imati barem jednog tenka, barem jednog healera i barem jednog DPS-a.
Odluči se više, jel tOR MMO ili SP? :)= Citat =:
Tak da u biti od početka ovu igru više smatram SP-om sa co-op misijama nego MMO-om.
Tek ćemo vidjeti koliko ćemo slobode imati u izborima. Jer ovo NIJE singleplayer igra, nego MMO.
Pretjerivanje je bilo jedino ono sa šprintanjem, ovo ostalo je sve viđeno u gameplay materijalima.= Citat =:
Da, pretjeruješ. Jedinu eksploziju koju sam ja vidio su one od granata ili od Consulara dok zabije onaj motor u protivnike.
Da, no kako ćeš ti preskočiti dijalog koji se odvija realtime i u njemu sudjeluje više ljudi?= Citat =:
Animacije su se u Biowareovim naslovima uvijek dale preskakati tak da će i sada biti taj slučaj.
Da, skipanje, ali uvjek će se naći netko tko neće htjeti skipati.
Ovaj, ja mislim da je ono prikazano u video "flashpoint", nešto slično instancama u drugim MMOima. Znači da su te misije uvijek dostupne, služe za skupljanje XPa i itema, i sumnjam da su uopće važne za priču.
@Maloki
Samo jednog companiona? Bio sam uvjeren da se moze kao Kotoru i Mass Effectu vodit dvojica.
Glede odluka u igri, od početka kampanje oko igre se Bioware prsi s time kako će svaka igračeva odluka biti važna. E sad, koliko je to bilo marketinška kampanja, a koliko "real thing", ostaje tek za vidjeti. Na temelju 15 min gameplaya to je tesko procijeniti. Ja se nadam da VA nije samo šminka. I opet, ne vidim kako su drugačije mogli to izvesti.
Glede tipa igre, rekoh ne znam da li da smatram igru MMO-om ili SP igrom sa Co-op modom. Prema gameplayu, da, oslanja se na arhaičan MMO gameplay, a s druge strane uvodi puno elemenata koji karakteriziraju SP rpg-eve. Treba isprobat igru da mogu pametovat oko toga :)
Glede eksplozija, stvarno, gdje ih vidis? :) Ako mislis do odbljeska lightsabera i sličnih efekata, to je stvar enginea koji je takav kakav je.
Pa ono, glede skipanja, moze se napraviti u demokratskom stilu. Napravi se vote to skip te ukoliko imas 3 ili vise glasova, dijalog se preskače. Ali opet, to će ovisiti da li će dijalozi imati neku težinu na posljedice u questovima ili neće...
Uglavnom, ovo što smo vidjeli je premalo da možemo zakljuciti o ovim elementima. Treba isprobati betu i igrati sat-dva-tri da se vidi kako točno igra funkcionira.
Novi video.
A kak točno namjeravaju napravit borbu? Neće valjda borba 2 jedi-a i jedi-a sa nekim puškarošom biti ista da se svodi na critical strikeove i block...
Opce nema Star Wars fanova... :D
PAX East 11: Hands-On Impressions Featurette HD
Mr. T :pray:
BitGamerov ne baš blistavi preview.
http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/ ... -preview/1
= Citat =:
Bioware has made a lot of noise about how it has infused a series of deep, immersive, epic stories into its upcoming long-ago and far-away MMO – and how those stories set The Old Republic apart from any other MMO. The stories that The Old Republic tell will keep players engaged and involved in a genre which all too often comes down to collecting nerf livers and skipping dialog text.
Well, supposedly, anyway. Our opinion of The Old Republic, formed over two solid days of playing, is that it’s one of the most boring titles we’ve ever had to endure. It’s plain and staid and deathly dull. It’s both exactly the same as every other MMO we've played, but at the same time so much worse because it promises so much more.
hmmm, ovo me sad baš jako zabrinulo :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Evo još jedan preview, lik je igrao igru oko 40 sati i dosta je zadovoljan.
http://mmorpg.gamezone.com/previews/..._old_republic/
A kvragu a bas sam mislio ja staviti al ovaj od gamespya je kraci dosta :/
http://pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-pr ... pid=gspy53
Novi intervju by Gamespot:
Također, čini se da će igra u prodaju tek tokom 2012.
The Old Republic odgođen
Imperial Agent intervju.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... tml/page/1
= Citat =:
The Imperial Agent really plays a sort of combination of CIA/KGB role. Spends a lot of time undercover, spends a lot of time trying to hunt down internal enemies and external enemies. Really is the jack-of-all-trades, goes where the job brings him. The Imperial Agent is probably the person who learns the most truth throughout the game story about what’s actually happening in the galaxy, what the Sith are actually trying to do, what the conflicts are about, etc. And ends up very often having to choose between the will of the government and what he thinks might be the best thing for The Empire or its people.
Išo sam se registrirati za betu na njihovoj stranici al njihovo skeniranje sistema nikako da završi..jel itko ima taj problem i zašto jednostavno ne traze dxdiag kao svi ostali?
Pff, dzaba prijavljivanje za testiranje, ko zna da li ce toga uopste i biti... Ja sam se prijavio u septembru 2009. kad su pustili vesti o Beti, i dalje cekam...
@sick, preko kojeg browsera si išao? Probaj preko nekog drugog.
@kreator_, koliko znam, beta već traje. Nažalost, ni ja nisam draftan za nju :(