critical strikes ftw?
Printable View
critical strikes ftw?
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ja bi primio bilo koga u grupu za 1000k
:)
Neee... ursan Assassin je dobar bas kao sto je Kron rekao zbog CS-a. Energy mangment ftw :P
A i zasto ljudi mrze assassine? Kad je factions izasao svi su napali na tu profesiju, i vecina ih je suxala. Sin henchies isto umiru prije neg sto uopce uspiju zadati stetu, sto dodatno pogorsava misljenje o sin`u.
Osobno, klasa ko klasa. Za PvP malo bolja nego u pvE, a sto se tice farmanja, zelene se ne isplati farmat. A kako je sada nerfan storm i flame djinns haste, vise nije ni za raptore farmat. :?
Mozhe pomoch?
Upal sam u Swedish guild...3 chlana :-(
Kak izlazim iz guilde?
Ja bi u CM...
Pritisni "G" (po defaultu ak nije odi u options, i pogledaj sto ti se nalazi tamo pod controls). Klikni na malu ikonicu covijeka kkoje se nalazi kraj tvog imena i odaberi opciju "Leave Guild".
Thx.
Np.... samo sto svi idu u CM, tamo dijele pare sakom i kapom ili? :D
nema drugdje?
= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
hmmm naravno da ima ali CM je najvechi Hrvatski guild (i vec je poduze vrijeme medju vodecima na balkanu)= Citat =:
Izvorno postao Kron
cuj u CM su dobrodosli si Hrvati (osim nekih koji su na ignore listama i slicno)
stvar je u tome sto drugi HR guildovi nece primiti svakoga (pogotovo ne pocetnike), a mi u CMu ih primamo i trudimo se pomoci im koliko mozemo (jer svi oficici i ja,lider, smo obicno zauzeti necime, tipa VQ ili slicno, ali nadje se vremena i za pomoc njima. drugima se neda zajebavati s njihovim pitanjima jer kada vide da ovaj postavi 2-3 njub pitanja kikaju ih iz guilda
kod nas imash samo nekoliko pravila: nema spamanja, flejmanja, vrijedanja, caps lock-a,psovanja ( malo moze, ali ne pretjerivati). to su uglavnom sva pravila
90% danasnjih dobrih igraca u PvE ti je poniklo bash iz CMa. dosli u CM kao pocetnici,tu se izvjezbali, saznali tonu savjeta i buildova i onda otisli u druge guildove. vec smo navikli da gubimo na taj nacin ljude, ali dodju uvijek novi
Još nikad nisam bio u Guildu, pa me zanima, ako uđem s jednim likom u neki Guild, jer su mi onda i ostali likovi automatski u tom Guildu?
Jesu.
Ali zato moze soloat shiro-a.= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
A i ovo sa greenovima vrijedi samo ako ih znate dobro prodat (uvalit).
CM jest dobar guild, ali molim te nemoj srati da se ima strpljenja početnike, najčešći odgovor na postavljeno pitanje u CM-u je "Pogledaj na GuildWiki".= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Ni ovo baš nije istina.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa cuj, kada se pita kako postati 55ica a ja usred VQa
dok ja njemu napishem sza sve treba napraviti i kako, brze i jednostavnije je otici na wiki jer tamo je svaki pojam objasnjen
OK, znam da je pitanje bezvezno, ali htio bih čuti vaša mišljenja.
Koju klasu da igram: Paragon ili Dervish?SObje su mi cool na svoj način, pa bih htio vaše savjete, mišljenja i preporuke, te koji second profession ide najbolje uz koju od tih klasa.
I nemojte me upućivati na wikipediu i slično, želim vaša mišljenja.
dervish
paragon je sprzen zbog pvpa
elementalista za sec prof, pa mozes uzeti stoneflesh aura i tako to
dervish, 99% ljudi ce ti to reci
Zato jer je to istina... paragon je fora ali konstant effect "Nerf Me!", ne mogu reci da je gotovo beskoristan u pve ali ima klasa koje bi u vecini situacija bolje popunili mjesto u partyu nego paragon.
dervish mi je kul i dervish definitivno....
Dervish it is, then.
A kasnije mogu isprobat i Paragona, u nekom drugom playu.
Što preporučate kao second, osim elementalista?
a svejedno ti je kad second mozes kasnije i mijenjati, ali ja mislim da je ele najbolji za dervisha-bas kao sto netko iznad mene rece; stoneflesh aura it is....
Ok, hvala na pomoći.
Paragon.Dervish svi imaju.Paragon je super.Samo trebas skuziti ;)
ja imam ga i super je.
Super je dok ne nerfaju i posljednji skill, tad se mores pokopat. Dervish definitivno, i to govori covijek koji je kad je dobio NF napravio (jednoj) paragona (ne znam joj ime).
Trebao bih savjet koji second proffession ide najbolje sa Assassinom.
hmm.... monk? uzmes si vigorous spirit
warrior...frenzy gogogogog
il tiger stance za fast combo
ili BoA, ili je nerfan taj skill?
nerfan odavno= Citat =:
Izvorno postao noda