Diablo 2 je vec izasao.
Printable View
Diablo 2 je vec izasao.
:shock:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Kad?
no dobro, lapsus covjece...
lažeš nije istina, to ti imaš neku piratsku betu koju su ukrali= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
:D
pssst, imam još par beta ključeva, PM me ako zelite:)
kako možeš, bez imalo stida promicati piraciju na forumu? :nonono:
Hahahha koji selfown si sad napravio ! :D
E sad priznajem i ja, već jedno 2 tjedna nisam zaigro D2. :?
Eto, očito ga sad više niko ne igra :cry:
ima vremena, a par mjeseci, pol godine, opet...
Ma meni nije jasno kako si ti uspio ga igrat ovoliko koliko već jesi.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Haha, evo opet sam počeo xD= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ako itko igra na battle netu jos neka se javi , inace sad je bio masovni ban na diablu 2 oko 75 % acc zakljucano - cisto informativno
zbog cega? daj malo vise informacija...= Citat =:
Izvorno postao Squall995
A super... 75% od 10 ljudi koji igra D2 popušilo ban... Big deal
Diablo je jedna od aktivnijih online igara tako da ti povise ne pricaj gluposti , odi na d2jsp.org i vidi koliko ih jos igra , uglavnom ovo je bilo sa ovoga povise mene a igore dali su ban radi toga sto je izlazio wow the wraith of the lich king i trebali su osloboditi servere i ukljucili su vardena koji je automatski bannavao bilo koji dodatak na d2 , cak i d2 loader koji sluzi za igranje bez cda i tako su svi dobili lock na acc a poneki i na cd keyeve
inače mi je izrazito drago čuti da se d2 još tolko igra... za tu igru imam neki poseban respekt... :thumbs2:
Igra se i vise nego sto mislite , ako je netko voljan zaigrati na battle netu ja cu biti dobar i pokloniti mu jedan orginal d2 i expansion cd key :)
Zapisuj odma tamo , mozel to postom? pls pls pls= Citat =:
Izvorno postao Squall995
kao dugogodišnji igrač diabla 2, prijavljujem se... :)= Citat =:
Izvorno postao Squall995
Ja se prvi javio hehehe , diablo 2 mi je najjdraza igra a unas u Mostaru nema orginal kupit tako da ...can I can I (mada sumnjam da ce poslat al eto).= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Imas na netu za kupiti :)
Evo da neispadnem da sam lagao vas dvojica dobivate orginal cd key , samo mi posaljite pm i ja cu vam poslat , pa vas mogu usput i rushat i pomoci vam da dobijete sto bolje iteme :)
meni jedna od najbolji igara za pc....imam je...mada mi se više neda igrat...čekam diablo 3
8)
E... I ja igram D2... Imaš ti još koji CD key možda? :D
2004 sam dobio prvi komp.(proc 766Mhz, 256 mb RAM-a ,grafe se ne sjecam koja je bila.... brijem da je bila integrirana u maticnu :rotfl: ) Taman dovoljno jak da pokrece Diablo2.Meni dovoljno.Diablo 2 sam igrao 4 godine (singleplayer)(net jos nisam imao, evo uveo sam ga tek prije godinu dana!). Evo malo da se pohvalim! Imam svih 7 likova na 70-om lvl-u(nemojte zaboravit - singleplayer only) Hell tezinu je nemoguce prec solo. Probao sam ali gubim exp brze nego sto ga dobivam.
Skuzio sam da vecina ekipe ide na ono nabrijavanje jednog skilla. To zvuci malo motono, ali mozda je to razlog zasto nemogu prec Hell?
Više manje... ne možeš u hell casual ušetati nego moraš lika od samog početka nabrijavati za hell težinu. :)
moguće je itekako proći hell u SPu, štoviše, ako malo više vremena odvojiš za razvoj lika, a ne da samo juris, opce nije neki problem... doduše samo sa paladinom, barbarom i necromancerom sam probao, ali vjerujem da je i s drugima tako...
prije patcha 1.11 je bilo moguce
moguce je i nakon, igrao sam na 1.11b...= Citat =:
Izvorno postao bananac
igrao sam i ja ali nisam presao ni prvi quest na prvom actu :P