Ovaj, sanjao sam da sam u nekakvom parku. Budućnost je, po svemu sudeći mada ništa high-tech.
Za nekakvim štandom lik prodaje čaj od iguana. I to nekakvih specijalnih iguana koje se uzgajaju zapravo kao biljke, rastu na nekakvoj stabljici i onda od toga naprave čaj i prodaju alienima. Apparently, u toj budućnosti ljudi su došli u kontakt s alienima, a oni iz nekog ralzoga obožavaju čaj od iguane, gotovo kao da im je droga.
Kad, elem, u tom trenu u scenu uleti neka crnkinja odjevena kao neki rastafarijanac i počne se derati na prodavača da zašto prodaje alienima iguane, da je to jeftina politika, da rastafarijanci više mogu prodavati svoj normalni čaj, da je izdao vlastitu rasu, da to treba odmah prekinuti i slično. Ona je kao purist koji smatra da se čaj smije samo raditi od nekakvih trava. Onda kaže da brzo netko dograbi bacač plamena i uništi biljke iguana kraj štanda.
Par ljudi u blizini navija, alien jadan konfuzno gleda što se događa dok čeka svoj čaj, netko dograbi bacač i ja se probudim.
Možda nekakav proročanski san O_o