Dem tits...
Printable View
Dem tits...
Dat evil laugh in teh mirror...
nigga in da mirror
huddda huda huuuu !
Plaćam za kurs kako nesakati sa špijom.
Dead ringer/spycicle/enforcer i nemreš sakat ni da oćeš, bar protiv prosječnih pubova.
Igraj protiv ljudi koji ti ne čuju decloak s druge mape.
http://cloud.steampowered.com/ugc/56...094A44A7D46F2/
Pro sam.
Kako vi to uspijevate sa dead ringerom, meni je užasno nepraktičan.
Zato jer igraju protiv njubara.
Xero kakav je to UI?
Dead ringer je kul ako nisi blizu protivnika i na otvorenom prostoru. Otherwise, C&D.
C&D je najgori watch :cry:
DR je dobar za srediti njubove, obični za sposobne igrače.
@devil dog: Izgleda mi ko pvhud, to i ja koristim.
Disguisaš se kao netko iz tvoje ekipe, pustiš da te ubiju, tijekom nevidljivosti se disguisaš u nešto njihovo i odeš iza linija. Kad se odcloakaš backstabaš ih i pokupiš ammo usput, i onda ponoviš proces. Ovo funkcionira na prosječnom pubu= Citat =:
Kako vi to uspijevate sa dead ringerom, meni je užasno nepraktičan.
Ja samo chargeam ljude s enforcerom i onda kad postane gadno opalim dead ringer. Većina ljudi na pubovima je gluha pa uglavnom dobro prođe.
Meni puno lakše ide sa Cloak and Dagger se provući do njihove baze, uncloakati i krenuti s njima kad se spawnaju. Na nekim mapama mi jako teško to napraviti i onda sakam, ali inače padaju triple killovi samo tako.
Ak znaš di su ammo packovi možeš ostati nevidljiv sa normalnim watchem kolko oćeš, dok c&d previše promovira pasivnost jer prođe pola meča dok ti se napuni ponovno cloak.
Evo lik koji nema neki ekstra skill i nije pr0, a opet je uspješan s dr-om
Želim koučat nekog da dobijem naočari.
Dobar je majku mu. No da, moram memorizirat mape, a to mi baš ne ide.
Ko oće igrat neka navrati.
Droge su loša stvar.
Gdje da ja nađem ovolike sniper njabove?
90% tf2 servera?
Ne, ovo je očito posebna vrsta koje će stojati i gledati dok se lik raznese granatom.
Moraš bit Star da ti se takve stari dešavaju.
Odi na neki 24h plr_hightower server i pokušaj ovo napraviti. Vjerojatno ćeš uspjeti
Isse ti snajperi su stvarno za prozor. Ako ne radiš svako malo paranoični 180 pregled igraš pogrešno.
Ajmo igrat.
I'm game, event na fragzoni baš najavljen 8)
ajmo oko 10 bacit par runda, bit će funnnnnn!
3 nas je zasad, jel još itko za ?
Uletite u neki random server i igrajte, ne trebate sami popuniti čitav server. Ako si na to ciljao.
a mislio sam da se skupi ekipa odavde međutim nema baš zainteresiranih.