Micro Machines V4
Mashed
Printable View
Micro Machines V4
Mashed
ne vjerujem da je mashed, to je samo napucavanja. mozda flatout?
Ne nije, igra koju trazim ima mini autiće ali nije ni MM, mislim da je izasla na istom dvd-u kao i crashday
NASO!!! :D :D :D :D :D :rotfl: :rotfl:
Igra koju sam trazio zove se mad tracks
= Citat =:
Izvorno postao StarGamer01
jel to možda Stunt GP??
dal iko zna dal postoji neka igra temeljena na ilijadi ili odiseji
= Citat =:
Izvorno postao la50
battle for troy
Mislim da nećeš nać takvu nego samo strategije iz rimskog vremena.
Dajte recite kakvu igru, bilo što samo da me oslobodi stresa, avantura, pucačina ili bilo što da pentium d930, 2gb rama i eax1600pro mogu progurati na low/med specc... bilo što samo da je zabavno... ty... po mogućnosti da nije neka ultra popularna igra kao hitman, crysis ili tako što jer sam je 90% igrao... može bilo što...
Ja tražim neke stare pinballe,kad se sjetim na onim prastarim kopićima,ovaj space kadet nije ni do koljena ovim starim,ne znam imena,mislim da je bio neki pyrate,bili su 100 puta bolji,trostruka loptica,nevidljiva,ako netko zna...
Addiction Pinball, najbolji PC pinball, ikad, igdje.
Koje su one igre sa avionima i one utrke sa quadovima.
http://youtube.com/watch?v=I5j_7GrLcPI
probam?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Odigraj to podhitno :D
Nakon sat vremena igranja, shvatit ces da grafika nema veze sa odlicnom igrom ^^
Zna li tko koji RPG,može biti obični ili MMO,a da nije ni SF ni Fantasy,nego da se odvija u stvarnoj povijesti?
Dođeš do drugog kraja i premlatiš onog frajera. Jedini bi ti problem mogla predstavljati vrata za koja trebaš eksploziv.
Jedino što mi pada na pamet je Stalker, ali pretpostavljam da si ga igrao.
Kakve veze grafika ima!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na kompu imaš instaliranu jednu od najboljih igra svih vremena!!!!!!
jedino lose kod fallouta je taj malo nejasan pocetak. jesi li uistinu spreman nakon smrti doci pred sv. petra/alaha/višnu/azuru i reć da nisi igrao fallout? :(
Eh,bogara ti...pa daj se malo sam snadji,cijelu legendarnu igru ce ti forum prec...istinabog,tek si ogrebao povrsinu igre :)
Pretrazi malo tu pecinu,ako se dobro sjecam tamo bi trebao bit i eksploziv,a ako imas razradjen pick locks,okusaj se i u tome...
@The Great Duck
Ne pada mi nista na pamet...mislim da cak i nije bilo nekih poznatijih RPG-a sa takvom tematikom,ako ih je uopce i bilo...
Čini se i meni da je u koferu u desnom hodniku. Na kraju u maloj sobici.
@great duck
Želiš li realističan povijesni RPG, moraš izbaciti magove, druide, healere, sve vrste i oblike spellova, enchantmenta, buffova...
Kužiš, takav RPG bi bio prazan opcijama.
Nije, nalazi se u onoj ko posudi pokraj one rupe velike, ima ih par(fallout sličnih igara)jedna je Fall:Last days of Gaia, ali nisam siguran jeli to uopće izašlo
jel ko zna neku (igru)odbojku za komp(po mogućnosti da nešto i valja),samo mi nemojte reć blobbyy volley jer sam to igro nekih 3 g.i tek mi je sad dojadila
El mi mozete preporucit neku igru slicnu Republic Commandu?
elite force
@LL21
Ne mora...
SWAT 4, također taktička, jako dobra igra
Mah... Ustvari ne treba biti takticka... Samo da je neki FPS kojeg nisam igral :\
Ovako, jel zna mozda tko koji je najnoviji 18weeals of steal, jer sam vec trazio po netu(ne da skinem) i nikak da nadem...
@ Tsumetai: Rainbow Six Black Thorn, Raven Shield ...
XIII mi je odlican FPS
Dark Forces 1 i 2
@LL21, S.T.A.L.K.E.R., Wasteland (malcice staro), Tiberian Sun ... neznam nemrem se bas nekih sjetit
Neg da i ja priupitam, ima li neka fighting igra (Mortal Kombat, Street Fighter tipa ili jedan od njih) koja se moze igrat online da igram sa nekim ? Imam MK4 al mi vise muka kompa ...
može li mi neko preporučiti nekakve aute,tuning a da nije nfs,juiced.I nekakvu igru slicnu ko gta. :)
pada mi samo Sports car GT na pamet, nešto starija al odlična igra, a za ovo drugo probaj Mafiju