-
Re: Anime & manga everything related
Ohoho pa ovog ima i ovdje ^^
Evo anime gledam vec godinama, ni sam neznam od kad...u to vrijeme pa do danas sam se svega naskidao, sigurno preko par terabajta raznih animea, sto po dvd-ima sto na diskovima. U zadnjih godinu/godinu i pol dana skidam samo HQ anime i epizode, znaci od 350-400mb pa nadalje. Macross Frontier imam npr. BluRay rip, prva epizoda preko 1gb xD Trenutno gledam Gundam 00 2nd season, Kurokami i Chaos;HEAd a skidam Hajime no Ippo i Hajime no Ippo new challenger, RideBack,Michiko to Hatchin itd itd...Top 5 animea nemam jer ne stane sve al jedni od most fav su Death Note, Full Metal Panic, Neon Genesis Evangelion, Darker than Black, Tengen Toppa Gurren Lagann itd...predugacak je popis. Naravno citam i mangu, trenutno visim na naruto shippudennu...
Eto to je to :thumbs2:
-
Ja nikada nisam shvaćao to gledanje animea u HD,nije mi gušt...kada gledam anime ja zadnje je što vidim broj pixela,ja vidim likove,događaje i mrtve xD
= Citat =:
Tengen Toppa Gurren Lagann
S
E ovome je i Arbiterko pričao,o čemu se radi..
Pišem zadaću iz matke sada pa ne stignem Xd
-
Jedna od stvari ili poanta gledanja animea je u odlicnoj kvaliteti i animaciji, kad gledas npr 5cm per second, jedan od najljepse nacrtanih animea, nemres mi rec da ti je ljepse gledat u rmvb kvaliteti od cca 400 mb i u HD ripu od recimo 4,7gb...neusporedivo. Pogotovo kad imas dosta action scena, tipa macross frontier, vrhunac space combat efekata i fightova. Ja sam do prije uvijek gledao te losije kvalitete ali kad jednom vidis bolju kvalitetu; nema povratka. Puno je ljepsi osjecaj gledanja i uzivanja. Naravno, to skidam samo one anime koje gledam, ne zasluzuje bilo koji tako visoku kvalitetu ;) A u mojoj kolekciji je to sigurno negdje oko 50-ak animea HD kvalitete...zasad :D
A Tengen Toppa Gurren Lagann je prica za sebe, to moras fakat pogledat...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6698
-
Ček flashback,jesu oni neki kopači pa dođu na površinu i tamo se bore protiv nekih golemih robota ili štaveć?
-
TTGL je vjerojatno "naj" anime po pitanju epskoga dojma. Ono, od 1. epizode kad se predstavi Kamina znaš da će ovaj anime razvaliti i održava taj tempo kroz sve epizode. Jednostavno nešto predobro i ne shvaća se ozbiljno (ono, vidjeti ćeš bolesno nerealne stvari ali sve je podređeno "cool" faktoru).
I da, kvaliteta FTW. Sve što gledam skidam i nikad se više ne vraćam na stream.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ček flashback,jesu oni neki kopači pa dođu na površinu i tamo se bore protiv nekih golemih robota ili štaveć?
da
-
Počeo čitati Eyeshield 21.Zasada mi je dobro,ali tek sam na Chpater 9(a ima ih 300+)
-
Sada sam na chapter 41,instaliravam Madden 2007,nabavljam zadnji Madden.
Mislim da to sve govori da li mi se sviđa ili ne :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kamina
Najkul lik u ijednom animeu ikad.
-
jel nije johan? svrsavam na njegov lik.
-
Naruto 438 je došao.
http://www.onemanga.com/Naruto/438/
edit.jej
cliffhanger
-
Yay, konačno je izašla prva epizoda 3. sezone Higurashija; Higurashi no Naku Koro ni Rei. Izgleda da bi se ova opet mogla baviti alternativnim story arcovima, ali možda bez konkretne glavne priče za razliku od prethodne dvije sezone. Prva epizoda je opet O_o, posebno ako ste nedavno pogledali prijašnje sezone.
-
= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
jel nije johan? svrsavam na njegov lik.
Johan - najkul antagonist ikad
Kamina - najkul protagonist ikad
:shy
-
Eto...počeo sam i ja gledati anime :D
Upravo sam pogledao X-the movie, a sada krećem u potragu za serijom.
-
Malo sam guglao nešto oko novog FMA koji izlazi za manje od mjeseca i naišao na ovo.
Obavezno kliknut, ja sam se potrgao.
-
:rotfl: kako sam se nasmijao odlične ideje
usput hitler je doznao za dragonball live action
eYltu4usfXk
-
Potrgao sam se na oba linka :rotfl:
-
Hagareno prejak, i DB je dobar :rotfl:
-
Gleda se i skida Michiko to Hatchin, kewl anime...nesto ne stizem u zadnje vrijeme gledat, damn :/
-
Ova nova epizoda naruta je predobra o.o
-
Ak mislis o mangi onda je bilo ok, ak mislis na anime onda je cisto sranje, glupi filleri...jedva cekam da to skinu.
-
Jok, anime... I sta je ova nova epizoda filler? Nekak sumnjam da bi stavili 3 tailed beast u filler
-
Filleri su ti skroz unazad jedno 3-4 epizode, odnosno nakon stu su ubili hidana i kakuzua, kada je naruto savladao shuriken rasengan...od tad pa do sad su sve filleri. U pravilu jesu lovili 3 beasta ali mislim da tog u mangi nema...al ja pogledam i te fillere, ono ne skodi tak puno :D
-
-
Pogledao prvu sezonu Sayonara Zetsubou Sensei, sad skidam drugu sezonu. Odličan anime, malo mi je bio čudan početak dok se nisam navikao :)
Chiiiiiiiiiiiiiiii.....
E da, kako sam se nasmijao u 12. epizodi sa japanskom nogometnom repkom. Ako se ne varam, ono je bio Pršo na slici :D
-
Aha.
They are so nice that they let the opposing player pass them and score the goal.
To je mislim bio uvod za onu žensku što se stalno ispričava...
-
Gledam Death Note , prejak anime ; sad se furam na L kao sto vidite po avataru 8) ...
-
Odgledao X, 2. puta, sada skidam seriju i razmišljam o skidanju wolf's rain.
Dali što valja wolf's rain, jeli tko možda gledao?
-
Odličan je, ali meni je dosadio jer epizode 14-18 samo objašnjavaju što se do tada dogodilo. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
A ne, još mu samo fali Giga Drill. :)
Gledam Code Geass R2 kad stignem i žalostim se kad vidim u što se bio pretvorio nakon odlične 1. sezone. Mislim ono, u prve 2 epizode R2 već imamo predstavljena 3 korisnika Geassa... loše. Inače, Wolf's Rain ti nije baš tipičan tako da nije za svakoga (ima dosta filozofije premda nije nužno odmah očigledno), ali ja ga preporučam.