Pa da, i to već dugo godina. Uključujući i seat.
Printable View
Pa da, i to već dugo godina. Uključujući i seat.
E vidis seat rijetko vidim na nekom. Vecinom su ova tri.
Stari toledo od mog starog je bio pun logoa od vw i audia, pol stvari na njemu je bilo sa passata ^^
BMW EfficientDynamics u prodaji 2012.
Kewl vijest, ajde da i to vidimo.
Samo za obavijest, ZG AUTOSHOW 2010 je otkazan.
Joj da, zaboravio stavit tu vjest. Jučer sam čitao auto klub i skoro sam ga spalio kad sam to vidio :(
http://www.vecernji.hr/lifestyle/propas ... anak-89315
Po meni ti koji su odustali pametno razmisljaju... prodaja je drasticno pala... a izlaganje na ZV-u kosta grde novce koji se mogu pametnije iskoristit sada u ovoj situaciji.
Ono što će biti je da će u zadnji tren ZV dobiti direktivu da si tako nešto ne mogu priuštiti i napraviti će sve da dođu svi koji mogu. Makar poklanjali prostore i hostese.
To je jedna od perjanica HR događanja (na žalost) i država će tu odraditi svoje.
A stena je pametno jer previse je gubitaka ove godine. Pala je prodaja autiju za 50% pa cak i vise. Nema profita vise nitko.
Da, a svakog prodavaća bi do koštalo između 500.000 i 2M kuna, ipak im je to malo previše. Nadajmo se da će iduće ili za dvije godine bit, do tad se situacija valjda bude kolko tolko sredila.
A meni stiglo :pray:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9f242649.jpg
To je kotač. Al ok, od nekud se mora početi.
Owned :pray:
Ful je lijepa inače. Koliko colova?
16"
Rekel si da bu autek gotov krajem prvog mjeseca. Kaj se zbilo?
Zasto takve kotače na škodu, to je kao korištenje dijamanata kao vojnouporabnih kamenja za bacanje.
Jel ja to možda mirišim nekakvo neutemeljeno pljuvanje po Škodi?
Škoda = šteta :D
Bolje skoda nego nick kao kobasica. Inace tom jebiga duga prica, previse je ipak toga bilo spigano da se brzo zavrsi. Limarija ce tek iduci tjedan bit gotova, a onda lakiranje.
Baš me zanima kak će to zgledat. Dosta toga si nabrojao da ide u i na auto...
nista protiv skode nije neutemeljeno, svaki komentar protiv skode netreba argumentirat on jednostavno stoji sam za sebe= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, da je jedan od par marki koja je toliko napredovala unazad nekoliko godina da je postala praktički broj jedan po kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, u svojo klasi naravno; u klasi gdje veličinom i kvalitetom te dozom luksuza u večim modelima dere puno razvikanije marke. Šta reć, njemci malo pomogli a sad česi rade skoro kvalitetnije aute a jedino ih veliki owner vw koči u nešto boljem i eksluzivnijem dizajnu. Al to je samo moje mišljenje, utemeljeno na iskustvima tokom niza godina.
al ako se ne varam i cijena im je porasla
Pa to je normalno, u biti to škoda i želi, odnosno ne želi više bit jeftinjava auto. Naravno, možeš ga kupit za sitne pare, kao i sve aute gradske, kompaktne i niže srednje klase, sve ovisi o opremi naravno. Al opet, dat 200k kuna za Octaviu RS ili čak malo više love za neki Superb stvarno nije puno. Joj, da mi je vozit Superb Combi 4x4...brutala od auta.
Yeš, that's it. Možda samo druga boja. Čovječe vrata su dvostruko brvljena s onom gumom, kad ih zatvoriš čuje se tako dubok "bump" da je to strašno. Fora je twin door kod limuzinkse verzije, što puno pomže kod iskoristivosti i ovako veliko prtljažnika. Ali nekako mi se više sviđda karavan, pogotovo zbog zadnjeg kraja koji je u limuzinskoj verziji malo ipak nedorečen, nedaju njemci da se neš ljepše napravi ^^
plaa ili crvena :pray:
Nije baš po mojoj mjeri. Ako bi si kupio neko živinče od auta, neka bar bude malo manji i kompaktniji. Ne kužim zašto karavan ili poslovna limuzina mora imat preko 2 hiljade kubika i 200 konja...
A zato kaj su mali auti nekad imali 50-60ks a danas je normalno da imaju 100-120ks. Obožavam ove nove mašine malih zapremina, 1.2, 1.4ccm upareni sa turbakom, razvijaju preko 120ks, malo troše, ludo vuku, preprebolesna stvar. Sad mi je žao kaj za svoju 207-icu nisam uzeo 1.6 sa 120ks, promijenjiva faza ventila i još u suradnji sa bmw-om. Troši manje neg ovaj moj 1.4 od 90ks...al nije se imalo para :(
A kod ovih većih limuzina, karava i sl. je to postalo normalno, ljudi su naviknuti da dobro vuće, pogotovo ak je dizel, onda još bolje. Al kojeg god dizelaša u toj klasi uzeo do 200ks to je sasvim dosta, i previše. U slučaju Superba tu je još 4x4 pogon, bolje da ima malo više konja, kad već masno platim auto nek onda i ima konja ^^ Da ne bi bilo zabune, nije tu stvar u brzini, tak su oni jači manje više svi ograničeni na 250km/h.
Ma kojih 250 km/h. To je suluda brzina i brže od toga je nepotrebno. Samo si bezveze ugrožavaš život. Cesta nije pista, a prosječan vozač nije Michael Schumacher. Ja si radije biram auto koji ide do 200, ali zato ubrzava kao zvijer i zakopa me svaki put u sic. Takav je auto gušt vozit.