Ne znam jel vrijedi, ali doro, neam sta izgubit.
Printable View
Ne znam jel vrijedi, ali doro, neam sta izgubit.
Ma žali, što je tvoje je tvoje : D
Kompanije koje donekle drže do sebe (recimo Turbine i Riot games,donekle) uvijek bogato nagrade ako dođe do takvih grešaka,tako da ti se isplati barem pitat.
Moze neka email adresa na koju da uputim pitanje. Nasao sam samo ovo: http://support.turbine.com/ics/support/ ... ptID=24001Sa ne znam jel mogu preko toga...
Odlučio sam se vratiti igri :P
Ali nisam skužio da trebam odobriti premještanje accounts prije nekoliko mjeseci,tako da sam izgubio svog championa...
Nvm, započeo sam sad s Elf Guardianom, lvl 16 trenutačno. Oće se još netko vraćat,da ne budem sam?...
Koji ti je nick i server?
ja sam na Eldaru, nick: epicmealtime
Kakav nevjerojatan community ova igra ima. Evo igram već 2 tjedna, još nijednom u general chatu nisam vidio ni spam ni flameanje. Ljudi sa lvl 70 likovima uskaču u pomoć sa questovima koje ja obavljam sa svojim bijednim lvl 10 likom (znači za njih nema apsolutno nikakve koristi), svatko je spreman udijeliti savjet na upite u advice chanelu ili poklonit neki crafting materijal koji mi fali. Mislim da ću se malo duže zadržati u ovoj igri, možda čak i potrošit koju kunu na Turbine Pointse, samo zbog communitya.
E, mogla bi se i ja vratiti, nisam sto godina, dobro da ste me podsjetili ^^
hmhm
Ovo mi zvuči nadrealno, ne vjerujem.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Istina je. Najugodniji community ikad.
EDIT: Jebemu sve sad mi se igra LotRO a pobrisali su mi lvl 51 championa. Go figure.
Moš pocet novog chara samnom :oops:
@Dania- necu s tobom,napustila si me u klanju sa goblinima a dao sam ti tolko duhana za lulu.
A Peteeeey, sorry, faks je trajao onda i komp mi bio u banani :/
Gotovo je,sad sam mrtav pa cu morat novog chara radit :(....morat cu nove
plantaze duvana sadit.
Koliko ono ima giga da sad ne idem provjeravati, jedno 15? :(
10 GB na disku. S tim da ja imam onu verziju s nižom rezolucijom tekstura, mislim da verzija s hi res teksturama ima oko 15-16 GB.
Koliko je zahtjevna ta low-res verzija :D
According to google, manje neg WoW
okej, novi mmo za igrat
EDIT: Nigdje me ne pita za izbor verzija, valjda dobru stvar instaliram? Prema setupu igra zauzima 7 gb.
Mislio sam to s frendom nabaciti, pa možda i instaliram uskoro
(iako će 90% vas vjerojatno do onda odustati od igre)
Za mene ti je sigurno da ću ubrzo odustati, ali možda me zabavi 2 tjedna, jako me zanima ta igra.
Jebemu, sad i ja to moram probati.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Congratulations, your system passes the Recommended requirements! You should have a great experience running this product.
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/...17/okayguy.jpg
netko će dobit laptopom u glavu ak se ovo bude vuklo 5 fps-a
A gle meni najveci razlog zasto sam uopce igro igru preko tjedan dana je awesome muzika i okolis. Nema boljeg feelinga nego kad sam doso u neko hobitsko selo.
Uglavnom sutra skidam.
Ja stavljam kad budem išla spavati večeras. Ne mogu vjerovati da sam doslovno prije tjedan dana obrisala misleći kako neću to više nikad igrat i eto vas :D
Usput, ne da mi se tutorial opet :/
Što se odustajanja tiče, ako vas ostane više i bude svima zabavno, ja sam za duži period free. Hoćete i neki team speak/skype?
Jebali ih serveri, što će mi super brza konekcija kada se igra skida sa 25kb/s :'(
Anyways, ts može, ako igra bude valjala.
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Trudio sam se jebemu :'(