Ozbilnjo :o ???
Daj molim te preporuči dvije(naslov) pa hop u knjižnicu....
Printable View
Ozbilnjo :o ???
Daj molim te preporuči dvije(naslov) pa hop u knjižnicu....
Ako ne želiš kompletno fulati priču, čitaj po redu...
E, šta kažete da napravimo Discworld topic umjesto da tu baljezgamo?
napravite topic za knjige u alt ili multimediji , iako mislim da vec ima tema negdje. i mene zanima kakva je knjiga
Evo, idem u altu...
Malo sam švrljo po recenzijama i naišo na igru SHADOWRUN. I odmah sam se sjetil svoje dobre stare SNES konzole koja me navukla na gaming.
Mi smo (moja obitelj) kompjuter imali otkad je izašo na tržište. Moj stariji brat je imo negdje oko 14-15 godina. Nikad nije postao pravi addict.
A ja? Za kompjuterom još otkad sam nosio pelene.
Ako je itko veći addict od mene nek' se javi. Ja na konfi otkad se vratim iz škole sve do 4 ure. onda opet od 6:30 navečer do 22:59. Tada idem večerat. Onda od 23:10 do 23:40 i to je to.
Muahahaha :fof: Ja sam super addict :fof: :fof: :fof:
ja kad sam imao 4 godine (to je bilo 1997) starci mi kupili nintendo 64, tako sam to cijelo vrijeme rasturo dok nisam dobio komp 2002 i tek kad sam dobio komp posto sam mal zesci gamer :D
93` mislim
Bio je to Super Nitendo 8)
BTW komp sam dobio 98`
hm, bila su to davna vremena... šalim se. a što ja znam, imao sam 5-6 starih kompova što su samo dos vrtili i isto toliko monokromatskih ekrana. igrao sam tetris, sokoban, pipen, basketbal, pool i legendarnog princa od perzije :pray:
a kad je to bilo... možda '98.-'99.
EDIT: zajeb, sad sam se sjetio, još prije sam imao komp koji se spajao na tvi vrtio se preko kazeta. igrao sam igre na joystick. to je bilo '97. ja mislim :)
92 godine sa nesom pocela gaming era kod mene, 96 stize komp i od tada postajem ovisnik :D
rođenjem :D
odma si ispao van s tipkovnicom u rukama...= Citat =:
Izvorno postao bob_marley
Sa 12 god. sam se prvi puta susreo sa gamingom
meni su prve igre koje sam dobio za komp bile tarzan i harry potter 2, lega to sam rasturo sam tak i tu sam se ufuravo u gaming 8)
4-5 god. kad mi je sestra dobila komp
tek?!? prije toga nista?= Citat =:
Izvorno postao suljo
pa ja negdje sa 10-ak godina...............sad imam 14 a komp mi je star 5 godina........LOL
s 8 dok sam dobil segu 8)
bilo je to vruce ljeto 95. imo 5god. caca kupio neznam zasto ali sam ja igrao one socijalne igre,
mmmm......... od treće godine mog života
a komp je bio u kući jos prije nego sto sam se rodio :D , stari i stara se bave kompovima pa sam ga zato imao odavno...
Ja sam "gamer" otkad znam za sebe, a pravi GAMER sam postao pred nekih 5-6 godina. Sjecam se onih dobrih starih dana LucasArtsovih avantura....
Imam sestru koja je prije cijelo vrijeme igrala Simse, pa sam ju morao odvajat pajserom od kompa, ali sad igra Guild Wars kao i ja.
Sa 2 godine sam gledao sestru kako kolje u Wolfu i baku kako razvaljuje Pac-Mana...
Zorg, dobar ti je sig. Za one koji ne znaju, za vrijeme punskih ratova rimski senator Marko Porcije Katon je svaki svoj govor, bez obzira na temu završavao sa "Ceterum censeo Chartaginem esse delendam!" (uostalom mislim da Kartagu treba razoriti). Ne znam zasto ti zelis razoriti konzole, ali svejedno ti je dobar sig. :bravo:
LOL
Ajde mi ti daj ideju necega sto treba razoriti...
hmmm.... studio gdje Uwe Boll snima svoju sljedecu sramotu od filma?= Citat =:
Izvorno postao Zorg_The_Borg
Ne.
Ajde, zorg the borg vjerojatno ni nezna ko je Uwe Boll...
Kad sam igrao tetri i igre s placa (one u koje umečeš nekakvu kao žutu kazetu) među kojima je super mario i duck hunt i jos mnogo njih. Zatim sam dobio PS pa PC pa PS2 pa opet novi PC i odsad se pretežno držim PC-a. To je bilo otprilike prije 9 ili 10 godina.
Racunao sam na to da to svaki gamer zna... ali nije vazno, ipak je bolje da ne zna...= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Sramote za gaming se dobro pamte...
Ovo je Uwe Boll-ov komentar na 11.9.2001.
"This day showed us that we are all completely voyeurs greedy for thrilling entertainment no matter if this is real or not."
4 godine.
Moj čušspajz 1,ja i Digimoni
Počeo sam s 12 onak igre shvaćat malo ozbiljnije.Počeo sam zalazit u lokalnu igraonicu i tam s velikim dečkima igrat.
[quote=Zorg_The_Borg]:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":m5moybfk
Sramote za gaming se dobro pamte...[/quote:m5moybfk]
Update: Sjećate se kako sam uvijek govorio da ako će Uwe ikad snimiti neki film p igri koju svojim postojanjem neće uvrijediti, da će to biti Postal? E, pa bio sam u pravu :D Naime, Postal je navodno dobar film :P
Poćeo u prvom osnovne sa PSOne osnovnim. Sad Sam Prvi srednje i još je živ. Gadno se zakačio u petom osnovne kad je stigao PC.
Ja sam poceo na burazovom kompu s red alertom....neznam s kolko godina , al ta mi je igra dugo ostala u sjecanju.Ah , pa je onda izasao red alert 2...
ne znam koliko sam godina imao,ali znam da sam dobio gameboy.pa sam onda 1997. ili 1998.godine kupio playstation i prva igra za njega mi je bila mortal combat trilogy...tad sam imao 9 godina...
vec sa 5. god. dakle od 88´comodore 64(zahvaljujuči starijem burazu) i swe zatim redom konzole i PC-i :)
oko 2002-2007 mala stanka(tu i tam nes odigrao al jako rijetko)
2007-till I die ! :)
p.s jel se sječa neko igre grim fandango :pray: :rotfl: :)
ja sam igro malo :pray:= Citat =:
Izvorno postao Minox
moj aktivni gejming poceo je prije tocno 1 godinu kad sam dobio adsl