Re: HEROES OF MIGHT AND MAGIC III
= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
evo raspravljate o heroesima3(najboljoj igri svih vremena
Heroes III? jel to shadow of death, armageddons blade i to???
evo ovak:neda mi se gledat sto ste sve napisali, pa cu vas pitat,dal iko igra heroes 3 prek neta? Ja i moj bratić već dugo tražimo nekoga s kim bi mogli zaigrat armagedon's blade (ili igrate SoD, il RoE?), ak se još igra molim da mi se pošalje server i lozinka za hamachi, jel moram instalirat i najnovije patcheve???
= Citat =:
Izvorno postao Bero4000
evo ovak:neda mi se gledat sto ste sve napisali, pa cu vas pitat,dal iko igra heroes 3 prek neta? Ja i moj bratić već dugo tražimo nekoga s kim bi mogli zaigrat armagedon's blade (ili igrate SoD, il RoE?), ak se još igra molim da mi se pošalje server i lozinka za hamachi, jel moram instalirat i najnovije patcheve???
mene zanima kako da ja to igram preko neta?! tražila sam svuda i nisam našla ništ :(
ja bi to baš igrala... :(
i ja bi igrao ali to dugo traje... pa onda save... pa onda dok se svi mi PONOVO nađemo... pa dok pokrenemo... najbolje je lijepo na jednom kompu ili ako su 2 u kući a ne ovak preko cijele hrvatske... čekaš 5 min da ja završim potez^^ ali dobra ideja! pridružit ću vam se koji put ako se skupi i dogovori!
Ah.... Heroji.... Šmrc... Kako smo frendovi :friends: i ja znali sjedit zajedno i igrat ih satima... fala ti bože bili smo 2. razred osnovne pa je bilo vremena napretek. Dobra stara vremena. klasika :boohoo: . I dan-danas vrlo često se okupim s frendovima i ko vojska navalimo na heroje :ekipa: . S tim da sad igramo i peticu (makar je dvojka meni najdraža jer mi je prva)
i meni je dvojka najdraža! onak nekak jednostavna ali zakon! ko da nacrtaš auto onak ko beba i da ti je to ko mona lisa!
Meni je trojka najbolja,vežu me najljepša sjećanja uz nju,upravo sad pokušavam ju nabavit,uhvatila me nostalgija. Petica je dobra,igrao sam ju,ali ne dugo jer sam je imao na talijanskom jeziku..