Kaj ti radiš u državi? Kolika je plaća?
Moraš bar nešto jer bi fakat bilo sramota u tim godinam biti na grbači nekome...
Printable View
I zaslužuješ i više kao i svatko tko je pošteno završio neki fakultet, ali u našoj državi se ne cijeni rad i sve je jadno. Na pruzi sam imao 6500 kuna, ali kad se makne terenski dodatak opet 3500 što je nikakva plaća za normalno živjet.
U normalnim razvijenim zemljama EU poslodavacu je navodno najbitnije znanje (dok je kod nas dobra veza za dobar posao) za taj posao koji ti nudi, tak da je najbolje ovdje što bolje i odgovornije radit, pa bi trebalo puno koristit za dalje, ak ideš van ove države.
Ja sam jučer poslao četiri maila, pa sam bio malo ljut. Očekivao sam i imao u planu poslati dva, ali su me pretrpali poslom.
Upravo bezveze kliknuo jutub i evo, nisam još pogledao do kraja, uživajte...
https://www.youtube.com/watch?v=g2aQ2e0ch8k
Hahaha, ja ne vjerujem. Lik je novi hansi. S 3 fakulteta puni skladište, hahaha.
Izvan skladišta. Među ljudima.
Bolje ti je da se povučeš
Ufff ovo je bilo taman za uz jutarnju kavu .. Bolje od Marisol majke mi :)
Ti si razlog zašto trollovi postoje.
Sama ogavna balavurdija, šta ćeš, ne možeš pomoći.
Iss PCP forum falio si mi.
najjaci. definitivno procitaj temu mirisi i parfemi.
i transgender. dat batman poredba.
Odi šmrkat limunsku kiselinu majmune.
Sutra je novi radni dan. Treba napravit dve milje prometa.
haha, evo iz moje teretane malo muzike tek sada skužio ovaj spot i stvar
na 1:25 ide dobar vers :D
https://www.youtube.com/watch?v=vbKsZP_MoEw
jeje moja je teretana da
ne dižem sto kila u benču, al sam si dobar sa malom na recepciji
Dižeš li malu na recepciji hehe
hahahahha
Mislim ono, jako zanimljivo je ići tražiti i čitati postove nepoznatih likova od prije godinu dana tu po forumu.
Pa i je. Svakako nemam niš za radit još sat vremena, pa ono.
Pročitao sam parfeme, makar je onakon 10ak stranica postalo dost monotono. Osim Nikinih prijetnji.
Vidim da je predator sad žensko, vjerojatno se o tome radi ova druga tema, idem škicnut.
Ajd dobro, np vidim da si oke.