-
Re: Uncharted 4: A Thief's End
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Znači po tvojoj logici bolje je kupiti igru koje ne traje? Kak si mi ti? Jel ti dobro?
Po mojoj logici igra treba trajati dovoljno.
To može biti par sati kao Limbo, 50 sati kao Bloodborne ili 1000 sati kao neki MMORPG.
Bitno je da igra ima dobar tempo i da je kvalitetno.
Lošoj igri će i 3 sata biti previše, a kamoli 300.
Isto tako nepotrebno razvlačenje može uništiti dobru igru. Kao recimo Witcher 3.
Eto, to je moja logika. Ako ti biraš samo sadržaj koji traje i traje onda super.
Ja sam dobro, hvala na pitanju. Kako si ti?
-
Santa Barbara: 1305 ep x 45 min >>> Breaking Bad: 62 ep x 45 min
Dakle, Santa Barbara je bolja.
-
= Citat =:
Izvorno postao
flander
thegamecollection ? od tamo sam ja bio uzel, poslali u petak, vala bude do kraja tjedna
Onda nam je isto lol.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Santa Barbara: 1305 ep x 45 min >>> Breaking Bad: 62 ep x 45 min
Dakle, Santa Barbara je bolja.
Da, imao sam 5 iz logike, FYI.
QED
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Da, imao sam 5 iz logike, FYI.
QED
I iz matematike.
Zato znam kaj QED znači.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Njegovi dojmovi su skroz predvidivi. Ako će se osjetiti viski budžet i ako će imati meke pokrete, biti će remek djelo, ne ko Order ali remek djelo, makar bio interaktivni QTE jednokratni film. A ako nađe jedan bug, biti će neigrivo smeće, makar imao trajnost od nekoliko godina.
Ja se moram osjećati ugodno dok igram. Ako me bilo što iritira, ne osjećam se ugodno i ta igra je automatski loša i neigriva.
Pod tim iritantnim stvarima može biti svega. Npr. drvene kretnje i loše animacije kao u Stalkeru ili Bethesdinim igrama, totalno nerealno-odbojne proporcije likova i voice acting iz Metroa, užasan HUD nacrtan i napisan u Wordu kao npr World of Tanks ili opet Stalker i stotina drugih stvari.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Onda nam je isto lol.
Luzeri, dok vama dođe ja ću imati već 3 sata igre.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Po mojoj logici igra treba trajati dovoljno.
To može biti par sati kao Limbo, 50 sati kao Bloodborne ili 1000 sati kao neki MMORPG.
Bitno je da igra ima dobar tempo i da je kvalitetno.
Lošoj igri će i 3 sata biti previše, a kamoli 300.
Isto tako nepotrebno razvlačenje može uništiti dobru igru. Kao recimo Witcher 3.
Eto, to je moja logika. Ako ti biraš samo sadržaj koji traje i traje onda super.
Ja sam dobro, hvala na pitanju. Kako si ti?
Sve 5 samo ne vidim zašto ti onda smeta ako cijenim igre koje možeš igrati dugo vremena, znači ne one sa šupljim gameplayom da eto traju tek toliko. Meni je to bitniji kriteriji od visokog budžeta koji mi ne znači ama baš ništa, ili ponekog buga pod uvjetom da nije toliki da ne možeš nastaviti igru. To mi je daleko bitnije od QTE interaktivnih jednokratnih preskupih filmova. Ne bi riječ rekao da takve interaktivne filmove možeš posuditi u videoteci za dvadesetak kuna i vratiti za dva dana. Posudiš dva, treći gratis.
-
Videoteke više ne postoje. Vrati se u devedesete.
-
Meni u četvrtak poslali, još nije stigao :(
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Ja se moram osjećati ugodno dok igram. Ako me bilo što iritira, ne osjećam se ugodno i ta igra je automatski loša i neigriva.
Pod tim iritantnim stvarima može biti svega. Npr. drvene kretnje i loše animacije kao u Stalkeru ili Bethesdinim igrama, totalno nerealno-odbojne proporcije likova i voice acting iz Metroa, užasan HUD nacrtan i napisan u Wordu kao npr World of Tanks ili opet Stalker i stotina drugih stvari.
Gle, ti si proglasio QTE interaktivni film The Order najboljom igrom, očito pojam igra ne shvaćamo jednako. Također igranje seljak simulatora teško da može ući u kategoriju dobre igre a ti si tamo prvak. Mora da su pitanju vrhunske animacije.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Videoteke više ne postoje. Vrati se u devedesete.
Lol, ti si u devedesetima jer se "igraš" u 30 fps-a i na 900p.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Sve 5 samo ne vidim zašto ti onda smeta ako cijenim igre koje možeš igrati dugo vremena, znači ne one sa šupljim gameplayom da eto traju tek toliko. Meni je to bitniji kriteriji od visokog budžeta koji mi ne znači ama baš ništa, ili ponekog buga pod uvjetom da nije toliki da ne možeš nastaviti igru. To mi je daleko bitnije od QTE interaktivnih jednokratnih preskupih filmova. Ne bi riječ rekao da takve interaktivne filmove možeš posuditi u videoteci za dvadesetak kuna i vratiti za dva dana. Posudiš dva, treći gratis.
Ne smeta mi kaj cijeniš igre kojeg možeš dugo igrati, smeta kaj izjednačavaš dugotrajnost sa kvalitetom.
-
Witcher 3 je dug i kvalitetan pa ti ne valja.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Ne smeta mi kaj cijeniš igre kojeg možeš dugo igrati, smeta kaj izjednačavaš dugotrajnost sa kvalitetom.
Ne, nego je dugotrajnost jedan od osnovnih uvjeta kvalitete, vrijednosti...nije problem ako igra traje 5-6 sati ako ju želiš odigrati desetak puta...ali ne vidim tko bi to radio sa interaktivnim filmovima.
-
Zašto je dugotrajnost jedan od osnovnih uvjeta kvalitete? Jel to znači da ti igru od 5 sati koju odigraš u dahu i ne možeš vjerovati kako je dobra smatraš smećem jer ne traje 20 sati i nema replay value?
-
Naravno, to ne vrijedi 450 kn ako postoji konkurencija koji nudi jednako dobar/bolji gameplay i traje deset puta duže. To je onda produženi film i vrijedi onih 20 kn posudbe u videoteci.
-
Meni kvaliteta nikad nije bila jasna.
Trebao bih se početi više baviti onim što me zadovoljava.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Naravno, to ne vrijedi 450 kn ako postoji konkurencija koji nudi jednako dobar/bolji gameplay i traje deset puta duže.
Ali obično ne postoji.
Kratki Bloodborne ima milijun puta bolji gameplay od dugog Witchera 3.
Još kraći Order ima beskonačno puta bolji gameplay od S.T.A.L.K.E.R.-a.
Gledanje Until Dawn na youtubeu je već bolji gameplay od igranja World of Tanks. A o igranju same igre da ne govorim.
-
-
Windwalkeru dogovorili smo se da nećeš više.
-
Kad si si već navio o kratkoći taj Order je valjda jedini primjer koji možeš naći da ima kampanju od par sati i nikakvog dodatnog sadržaja. Danas gotovo sve igre imaju MP i satnica se automatski produžuje na beskonačnost. Al eto primjera radi rađe bi 1000 sati ostavio u jednom random Uncharted multiplayeru nego pola sata u WOT. Jer je WOT smeće, jeli.
-
Ne znam kakva bi to igra morala biti da ju platim 450kn, a ima samo neku kratku (4-5h) SP kampanju.
-
Takvih igara uglavnom više nema. The Order je to probao i nije se dobro proveo. Ali dobro, trajanje je najmanji problem te igre.
-
-
good shit go౦ԁ sHit thats ✔ some goodshit rightthere right✔there ✔✔if i do ƽaү so my self i say so thats what im talking about right there right there (chorus: ʳᶦᵍʰᵗ ᵗʰᵉʳᵉ) mMMMMᎷМ НO0ОଠOOOOOОଠଠOoooᵒᵒᵒᵒᵒᵒ ᵒᵒᵒ Good shit
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Order je jeben hejteri.
Ima dobar budžet i mekane pokrete.
-
Nego što ima novoga na remaster interaktivnoj sceni? Su proradili ti remasteri na 30+ fpsa i na nekoj igrivoj rezoluciji? Će bit remaster The Ordera na na PS 5? Možda tamo stave dodatnog sadržaja poput npr. još jedne interaktivne boss borbe.
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34
-
Nego što ima novoga na remaster interaktivnoj sceni? Su proradili ti remasteri na 30+ fpsa i na nekoj igrivoj rezoluciji? Će bit remaster The Ordera na na PS 5? Možda tamo stave dodatnog sadržaja poput npr. još jedne interaktivne boss borbe.
Ljudsko oko ne vidi više od 5 sati :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Nego što ima novoga na remaster interaktivnoj sceni?
Evo baš rade remaster Deadpoola, a nedavno su izašli Risen 3 i Dishonored.
-
Risen 3 sam jedva dočekao.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Naravno, to ne vrijedi 450 kn ako postoji konkurencija koji nudi jednako dobar/bolji gameplay i traje deset puta duže. To je onda produženi film i vrijedi onih 20 kn posudbe u videoteci.
A ako ne postoji konkurencija?
-
= Citat =:
Izvorno postao
hansi
���������������� � good shit go౦ԁ sHit�� thats ✔ some good����shit right����there������ right✔there ✔✔if i do ƽaү so my self �� i say so �� thats what im talking about right there right there (chorus: ʳᶦᵍʰᵗ ᵗʰᵉʳᵉ) mMMMMᎷМ�� ���� ��НO0ОଠOOOOOОଠଠOoooᵒᵒᵒᵒᵒᵒ ᵒᵒᵒ�� ���� �� �� �� �� �� �� ����Good shit
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
A ako ne postoji konkurencija?
Naravno da postoji. Još jednom ako netko nije vidio.
-
Zašto si zapeo za Order isusati?
-
Zato jer ga ne može igrat.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
Zašto si zapeo za Order isusati?
Fakat lol, taj Order svako malo spomene kao da ikog više boli kurac za tu igru.
-
Vedranu je to najbolja igra, meni sasvim dovoljan razlog za svako malo spomnuti. Ipak je on iz policije ukusa.
-
I naravno da nikoga više ne boli kurac za taj pedesetminutni QTE fest, osim naravno Vedrana kome je to benchmark za kvalitetu, LOL.