Jebote trebao bih se uhvatiti tog programiranja konačno :(
Pitanje - ima li itko iskustva sa automatikom i sličnim područjima na faksu? Koja znanja/vještine trebam dobro poznavati?
Printable View
Jebote trebao bih se uhvatiti tog programiranja konačno :(
Pitanje - ima li itko iskustva sa automatikom i sličnim područjima na faksu? Koja znanja/vještine trebam dobro poznavati?
Ne, nemate. S time da gotovo ni na jednom predmetu na tom linku ne piše nikakav opis što se radi. Od toga se tu spominje neka društveno-humanistička informatika i navodi se kako će se raditi u Wordu. My sides.= Citat =:
Tebi jeste naravno jasno da gotovo sve od toga, izuzev recimo robotike, imamo u nekom pogledu mi na FFZG?
Ja nisam izmislio ekonomiju, ali ekonomija će odrediti i tebi i meni da li ćeš igdje raditi. Država ti nije dužna naći posao, a djece u školama neće najednom biti toliko više da će trebati više učitelja itd.= Citat =:
Rekoh da neću ulazit u to koliko je nešto isplativo u današnjoj ekonomiji, i dosadan si s tim spikama više. Jedno je imaš li uopće nakanu koristit diplomu jednom kad ju dobiješ; a drugo hoćeš li ju imati gdje koristiti. Iako realno, ako fakat želiš radit na nekom području, nać ćeš prije ili kasnije gdje.
To ne piše jer je Mateljan majmun. :)
Lik je takav mangup da na predavanjima kad god treba nešto pokazat kako izgleda, on nacrta to u Paintu; nekidan nam je na Bazama podataka crtao Turingov test sa stikmenima, smeh.
Ali nemoj zato mislit da nema ništa. Evo ti izborni na preddiplomskom:
http://www.ffzg.unizg.hr/infoz/hr/in...borni-kolegiji
Na primjer:
http://www.ffzg.unizg.hr/infoz/hr/in...-20-aplikacija
Ja ni ne planiram na učiteljski smjer... Mada, učitelja već sad treba više, ne znam koje si ti spike briješ, al učitelji, to jest nastanvici u našim školama su uglavnom stari dede i babe od kojih je pola zadnji put obnovilo znanje svog polja negdje u prošlom mileniju; a k tome ih ima premalo pa moraju predavat po 3-4 predmeta, ponekad i u više škola. To vrijedi i za tehničke predmete i za društvene- npr. ja sam u srednjoj imala 1 nastavnicu za skoro sve čisto elektrotehničke predmete jer ona jedina u školi neki kurac zna, ali hej, isto tako jedna nastavnica predaje cijeloj školi etiku, politiku, sociologiju i filozofiju.
Druga je stvar što škole i država nemaju para da uposle normalan broj nastavika s plaćom koja nije manja od socijalne pomoći, al da ih treba- treba ih.
Glupo pitanje, jel se vama ikad dogodi da krenete citat Predov post onako full ozbiljno i onda odjednom naletite na konstrukcije tipa "ja sam u srednjoj imala" pa vas naglo pukne smijeh i odjebete citav tekst? :D
Ne znam, moram se i ja presaltat sto prije.
Zapravo postavljaš dobro pitanje, kako bi se trans osoba trebala odnositi prema svome bivšem identitetu? Ako si u srednjoj bio muško, oćeš onda koristiti muški rod u perfektu?
Ma meni ga je iskreno zao ponekad, al zao mi je njegovih staraca vise, zamisli imat takvo dijete ili nedajboze brata. I jos ti dodje na kraju kraju kaze "ocu picku", tati napokon drago sto ce bit musko od njega a kad ono...
A bas imam utisak da su mu starci dusa od ljudi al sta sad, ne mozes ga se odreci
:rotfl:
Stari se ponada: "Kaj si napokon dofurao pičku doma?"
"Krivo si me razumio"
Ja sam mislio da to ženska neka wtf.
Ja njegove postove sam preskočim nekako. Nije da imam neš protiv čovjeka, nego sam počnem čitat i dosadno mi je i scrollam na idući post. Možda zato jer mu je svaki post wall of text...
Ne stvarno, zašto on piše u ženskom rodu odjednom?
Jer to radi već neko vrijeme u RL pa joj se neda više "vraćat" na staro kad je na forumu.
Meni je čudno pročitat kad napiše u ženskom rodu al jebiga. Možda da si promjeni nick u nešto žensko, bude valjda lakše.
Inače ne kužim zašto se ekipa uzjebala oko svega ovoga, njena stvar. Promjena spola nije nikakav problem i ne kužim zašto bi ikoga to zamaralo. Njen problem je što se dosta često pokaže kao užasna i bedasta osoba.
Više puta sam se morao ispravit pri označavanju roda.
Imaš posljednje upozoranje pred ban da prestaneš biti tolerantan. Tu ulogu ekskluzivno ima Deadwalker. Dolazi u paketu s objektivnosti.
Šiptar sam, suosjećam s ugnjetavanim skupinama.
Kaj bi bio ženski nick? ;/
Nick mi je referenca na nju, i onak lel, mogu samo stavit njeno ime, al to mi je previše obv. :(
Nez, nemam originalnosti za nickove.
Ja ti predlažem nadimak...
AŽDAJA
http://www.znacenje.info/definicija/azdaja.html
Malokija za admina!!!!!!!!!
Ja ne kužim kak ja propustim sve zabavno na forumu. I sonikove i predatorove promjene spola, neznam ni šta su BRCICI, sve propustim uvijek bas sam blitz.
Sonik nije mjenjao spol, i dalje je peder samo što sada ima i fedoru.
A BRCICI nitko normalan ne kuži, zvuči kao nešto najretardiranije ikad.
Otkad ja to imam fedoru?
Sonik je završio konačno srednju i sad je freelance peder.
BRCICE je najviše forsao Stormkrov ako se ne varam, a on je pobjego s foruma otkad smo se preselili jer je feget.
Hansi isto.
Fala na inf ti BRCICI su mi bili enigma :rotfl:
Ma bitno da se Kozbija svi sjećaju. Never forget.
sinb / tanb
Brčići su bili smiješni jedanput, dvaput, onda je krenulo forsiranje. A ništa posebno, većinom se samo tako oslovljavamo, nothing to see, move along.
Brčići nisu nikad nikome bili smiješni jer se pravite pametni i nikome nećete reći o čemu se radi, jebote.
Nisu tebi :(
I to je to. Šta se ljutiš oko interne gluposti. Nije da si bio oslovljen svaki put pa da se brineš oko toga.
Hehe brcici.
Kaj te toliko uzjebala nečija interna fora? ;(
STRATUS
edit: lol ne da all caps forum
edit2: sad da, wtf
STRATUS ROFL
I Igra Slučaja je bila MBUS.
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU jesi čul kaj ti je rekel
Nije da furim krku...
dobar dobar
Ajte nazad na bičanje o faksevima, to mi je zanimljivije nego Predina transseksualnost
FER je glup bla bla? Moj faks je bolji kme kme njnj. :ekipa: