This Isn't Pacific Rim XXX :(
Printable View
This Isn't Pacific Rim XXX :(
Zar sumnjaš da neće brzo uslijediti? :P
I sad ti nekaj reci...pa kad će taj film više!!
http://trailers.apple.com/trailers/wb/pacificrim/
Featurette 2 došao danas, govori o tipovima Jaegera u filmu.
Još malo, još malo *noktogriz*
''The action in the movie is what you would've dreamt to see when you were 11 years old.''
http://www.panpacificdefense.com/
brutalna stranica
Odlični posteri:
Ti češ mi prvi biti na odstrel listi ako fejla film. Hype +100%
Film će rulati, uopće ne sumnjam u to :D
Najviše me interesuje 3D i da li će valjati... doduše još nisam 100% hoću li gledati u kinu... mrsko mi ići samom :C
Ja se nadam da će biti i 2D verzija, mada bi volio ovo pogledati u IMAX-u, a tamo sumnjam da će staviti 2D. Znam da su Obliviona stavili u IMAX iako je bio 2D, ali se ne sjećam da li je postojala 3D verzija tog filma. To je bio jebeni doživljaj, kasnije sam sa kolegom opet išao i u običnu dvoranu, nebo i zemlja, riječi to ne mogu opisati kolika je to nevjerojatna razlika. U IMAX-u je zvuk bio od "oka" cca 50%, ako ne i više glasniji, oni Droidi su raditi takav potres da si imao osjećaj kao da na masažnoj stolici sjediš :D Svaka scena sa Droidima bi te toliko scimala, stepavaš se dok gledaš... dok u običnoj dvorani je toliko nja, mlaki doživljaj. A o video doživljaju da ne govorim, također nebo i zemlja :D
Da Pacifim Rima nema u Imaxu teško da bi ga i išao gledat :D Taj tjedan kad dolazi radim popodne, mislim da ću se mijenjat za smjenu, tak da mogu gledat navečer.
Još dva tjedna, pa tko će više dočekat :(
Prestao sam gledati još prije n filmića te materijale, pa kaj ste si vi već spoilali čitav film preko tog youtuba!?!? :D Pogledaš 1, max 2 trailera i dovoljno, ostaviš nešto i za kino :D
Ma svaki put pokazuju isto, zato i nije niš spoilano. Manje više se niš nije promijenilo od prvog trailera :)
nerdgasm
Ekšli možeš viditi što se događa u kadru! :D
al ozbiljno, ovo je ogroman bonus u vremenu kad su već i obiteljske komedije postale montirane po principu ADHD u kojem ne kužiš ni k od akcije
doublin':
http://comicsbeat.com/hollywood-myst...l-pacific-rim/
Ovo je već par dana popularna spika, ali ne mogu vjerovati da su seronje iz WB toliko pohlepni da će pokušati sjebati vlastiti film samo da zeznu Legendary Pictures.
Dovoljno je pažljivo pročitati i shvatiti ćeš da je ustvari Legendary Pictures (Tull) taj koji skaće za lovom jer mu nije dovoljan trenutni dogovor sa WB-om i on nastoji da na svaki mogući način poveća svoj % u zaradi svih koproduciranih filmova. Činjenica je da LP mnogo ovisi o uspjehu filma obzirom da su oni dali 75% novca za produkciju filma [oko 200 miliona $ + još računaj standardno skriveni budžet za marketing koji ponekada bude i veći od samog budžeta za film (HP7a i 7b su imali veće budžete za marketing nego za produkciju filmova)]. Del Toro nikada nije imao ovako velik budžet niti ovako veliki projekat. Del Toro nikada nije ostvario neku veliku zaradu (iako je obično bilo dovoljno da njegovi filmovi ostvare profit). Posljednje što trebaš zapamtiti jeste da Del Toro i nema neki divlji uspjeh i famu koju može unovčiti tek tako lako. Snyder je imao, pa je Sucker Punch bio box-office bomba (dobro, ne doslovno ali zarada nije bila dovoljna da pokrije budžet i marketing troškove). Normalno da će se svima tresti gaće kada ulože ogromne novce u film koji ima 50-50% šanse da zaradi i onda još na to Tull skače i traži još novca.
Dat bing sed - 12 dana. :D
Ne znam ja očem vi pričate, ovo mi je jedino bitno...
Weeeee :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Pričamo o smear kampanji koja je pokrenuta protiv WB-a i koju sad masovno internet revolucionari podržavaju jer je kao WB zao i tako to.
Hm, na kraju se sve svodi na to da ću u četvrtak bit u imaxu i guštat se na film :)
Btw, ne znam jel već spomenuto, ali postoji i strip Pacific Rim - Tales from Year Zero, kao mali prequel, upravo čitam.
Zašto tuče čudovište kontenjerima a ima daleko 'tvrđe' ruke. eh.
Koje će ovaj film bit razočaranje lol, ko GI Cobra i slični.
Izgleda ko igrica.
Mravojede.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
:D a znam al ne mogu izdržati, ono kad biš gledao nešto ali samo da je malo manje djetinjasto a ne CGI fest : ( ostario sam.
Gledao sam Man of Steel, sve pršti od efekata ali je film ko film dobar, smislen, ovo je baš za mješavina Godzille i Power rangers i Transformersa za dečkiće od 12 godina koji će i kupiti igračke s tim robotima i čudovištima. :(
Del Toro je poznat po fokusu na likove i nepretenciozne osobne priče (ovo bi trebalo kao zvučati pozitivno; mislim reći da su likovi "relatable" i "lovable" bez suvišnih komplikacija), tako da sumnjam da će biti samo effects-fest.
Enivej, evo par postera pilota :D
(btw, na što se točno "gipsy" odnosi? na nekakvu klasu ratnog broda? CiganiSnisu, jer bi trebalo biti "gypsy", a i sam naziv je onda već malo uvredljiv :D )
http://i.imgur.com/BQuZ0CX.jpg
http://i.imgur.com/sXG8C0r.jpg
http://i.imgur.com/e4uCIIp.jpg
Upravo sam se sjetio da je Del Toro režirao Hellboya.
Pasmater. :(
Pa no, o tome i pričamo, rulati će :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Kaj, pa dobri su. Drugi dio je odličan.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Glavni problem Hellboya je Ron Perlman, čovjek koji jedino zna dati glas, ali niti slučajno glumiti. Izvlači ga eventualno nešto sitno karizme što ima.
I loša priča, imbecilna radnja, glupi efekti i sve ostalo.
Drugi dio je ocajan
Sori, ali Hellboy posjeduje, a dvojka još više. Nuada > sve.
Nuada rula, ne znam zašto, ali tako mi se Witcher uvijek igra nakon tog filma :D
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Meni Hellboy nije ništ posebno, al da, dvica je bolja od prvog...
Meni je sad ovo daleko zanimljivije nego kad sam imao 11-12 godina. Godine i priče o tome da smo ostarili definitivno nemaju veze dal su u filmu roboti ili gledamo neku dosadnu dramu. Kaj se mene tiče, tek sam sad u najboljim godinama za ovakve stvari, čak počevši od gaminga pa nadalje. U slobodno vrijeme naravno :D