Moraju odigrat preodlično za remi... VIDEĆEMO.
Printable View
Moraju odigrat preodlično za remi... VIDEĆEMO.
defenzivno smo najgori ikad :/
Jebo nogomet, ne gledam više.
Loše skroz prvo poluvrijeme. Hrvatska čak i ako dođe do gola, završi se tako što doslovno dodaju lotu do Điđija. Italija sa druge strane... mrzim ih ali su dobro odigrali. Sada će standardno - zid odbrana i gg.
Vrime je da i talijani jednu dobiju, takve su statistike jbg.
A ono, možda još zabijemo neki gol, al ja nisan drugo ni očekiva od ove utakmice, možda izvuć bod i biti sretan, španjolska je naša nada za prolaz, Italija je pak izvrsna, a podcjenjena i tu teško da možemo nešto tražit, al iskreno zapravo smo bolji nego sam očekiva.
:)
Talijani smećari.
Ulazak Pranjića je dosta osvježio ekipu, barem smo bod izvukli. I opet se Strinić previše zajebava sa loptom.
Strinić je jedan od boljih danas bio, imho.
Nasi su svi bili odlicni jedino je Srna bio malo slabiji nego inace.
Ma okej je bilo. Nisam gledao prvo poluvrijeme, samo sam slušao i očito da nije baš dobro bilo. Moglo je ovo bit i 2:1 predkraj :(
Imamo šanse za prolaz sad, nismo bili toliko loši, čak je i Strinić bia dobar, a to niko nije mogao predvidjeti.
Ali triba biti iskren i zahvalit se onom linijskom sudcu koji je izmislia par talijanskih zaleđa u ne bezlazenim situacijama :)
Strinic je gluplji malo, i ima je par glupih poteza koji su me vise od icega snervali.
Ajoj kako Irci igraju. Da bar izvuku bod ili nešto, al Španjolci im disat ne daju :(
Realno, mi smo gotovi. Talijani ruše Irce i Španjolci nas.
Iskreno, ja se još nadam da će bit izjednačeno sa Španjolskom.
Evo i četvrti gol, uopće ne gledam, pretužno kako ih ownaju :(
Neće Talijani baš tako lako protiv Irske.
Ako polažemo nade u to da talijani neće dobit irce onda nećemo daleko, jedina nam je nada ne izgubit od španjolaca i nadat se da će talijani dobit irce samo jedan razlike, il dobit nekako španjolce, šta mislim da je realnije nego da talijani neće dobit irce.
Svi slave nekakav prolaz. hahaha. ppl are so fuuny. ^^
Glupo je išta kalkulirat, ako se oslanjamo na druge za prolaz skupine, što onda uopće tražimo u nastavku natjecanja? Nije doć u četvrtfinale uspjeh. Uspjeh je pokazat dobar nogomet, a rezultati će onda slijedit. Uostalom, ako je mogla Grčka ukrumpirat cijelo europsko 2004. sa bananom od momčadi, i ultra bunkerom (mogli su još samo rovove iskopat) onda može bilo tko napravit iznenađenje, a mi imamo dosta za pokazat s ovom momčadi. Izuzev panjeva u obrani, igramo dobar nogomet.
Pa ako odbrana ne funkcionira (četiri igrača) kako onda planiraš da Hrvatska prođe dalje? Ono što su danas pokazali je smiješno. Igrati onako i čekati da moždaSpadne lopta na glavu Mandžukiću je smiješno.
Al se previse krumpamo. Gledaj tekmu s Irskom. Prvi gol Manđe i gol jelavica, mislim ono, dat gol glavom s 11 metara je krump zesci, a jelavicev gol iz offsidea da ne pricam. Jednostavno ne vidim kako s ovakvim polu nogometom mozemo proci nekog poput spanije. Just saying.
Jbg, imamo deficit na poziciji stopera još otkad su se umirovila braća Kovač. Poziv Buljata u reprezentaciju govori sve, nemože gore bit.
Plan je zabit gol više od protivnika :D... imamo dovoljno dobar napad i vezni red da budemo kompetentni, ako se dobro posloži, funkcionirat će i obrana. Danas je najbolji obrambeni igrač zapravo bio Perišić.
Ali najveća rupa u obrani je definitivno Schindelfeld, prespor je, a svaki put u šesnaestercu ako je on blizu igrača, penal visi u zraku. Zašto ne igra Šimunić?
Edit: @Carp Kako misliš offside? Dodao mu je irski igrač loptu, ono nije zaleđe bilo
Zato sto simunic radi istu stvar. Skrivio je penala i penala. Bolje da ne igra.
Šteta, da imamo Lovrena, bili bi za 50% opasniji
A iskreno da moram birat između schife, šimunića i lovrena ne znan za kojeg bi se odlučia, sve je to ista klasa. Vajalo bi jedino da imamo 4 čorluke da pokrije sve pozicije :)
Mislim da moremo protiv španjolaca, iako će biti teško dobit, al tribali bi imat šansi, sve je moguće u toj utakmici.
Moje mišljenje je da si ti u krivu,Lovren je klasa više za Šimunića i Šifu(spori,tromi,za Šifu je ovo malo prezahtjevno-čuvat neke odlične igrače koji se nemogu mjerit sa onima iz druge njemačke lige).Lijeva strana obrane nam je totalno sranje po meni Strinić očajno igra a neznam koga bi mjesto njega stavio...Ćorluka se dokazao da stopera bolje zna odigrat nego beka...i danas bi njega posebno pohvalio jer je valjda jedini na nivou odigrao cijelu tekmu.
Što se tile Španjolaca ja bi mako Šifu iako vjerujem da to Slaven neće napravit i stavit Vidu koji je pokazao ove sezone u Dinamu da stopera može i zna odigrat i puno je pokretljiviji igrač od Šife...to nam je potrebnija karakteristika kod naših stopera protiv ovih malih brzanaca...
Ugl sjetimo se svi kakav je igrač bio Mandžo pred koju godinu kad je igrao u Dinamu i usporedimo ga s onim danas,dvije totalne suprotnosti...nekad se nije znao nimalo borit a sad gine i trči i koristi i najmanju priliku da napravi nešto dobro za ekipu,i aktivno sudjeluje i vezi i obrani i zabija golove.
SImunic i Lovren ista klasa? Ne mozes mi to rec. Ja iskreno ne vidim sta ljudi vide u tom Simunicu. Lik nista korisno nije napravio zadnjih 5 godina kako igra za repku...
Treba bit realan i reć da je Šimunić za njih tata mata bez obzira što ne zna naš jezik. Činjenica je da će Lovren biti brutalan obrambeni za 3-4 godine i da je Vida najbolje rješenje trenutno za zadnjega,a ne za Srninu(Čarlijevu) poziciju, ali Šifo koji ima problema s vidom i zbog toga je dobio otkaz iz njemačkog drugoligaša ne može igrati prvi sastav, pogotovo kad se vidi koliko je po dojmom. Mislim da su Dudu umjesto Jelavića i Šimunić(Vida) umjesto Šife rješenje za bar remi protiv Španjolaca, iako ja ne bi protiv njih igrao sa dva napdača jer će nas pojest na sredini.
TILL Simunic napravi penal i ode sve u kurac. :D
Ovo. Može Da Silva ili Mandžukić na krilo, a drugi u špicu. Već su obojica igrali tako.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ja se nadam da se irci nece dat osramotit i otic kuci bez boda :D
U tom slučaju da, ali pokušaj pasa prema njemu prije toga (koji nije prošao) je trebao biti ofsajd koji nije sviran :)= Citat =:
Izvorno postao Magnus
Pa nije lopta išla Jelaviću...
yep.
nema to veze sa offsideom.
Šimunić je bia tata mata za sve naše ostale stopere prije 4-5 godina, ali sad je u reprezentaciji samo zato šta se Šimunić zove, njega moremo slobodno izbacit iz kalkulacija.
Što se pak lovrena tiće, mislim da je jednom odigra prihvatljivu utakmicu, ne mogu se s potpunom sigurnošću sjetit, al mislim da jednom je, al inače je glavni kad treba napravi ogromnu grešku ili glupi faul, ima potencijala, al već jedno 6-7 godina ima potencijala pa ne znan šta bi mislia, osim da je svakako najbolji mamićev transfer.
Vida je i po meni najbolje rješenje tu, vida i čorluka bi naizgled bili dobar stoperski par, a da čorluka koji more pokrit sve pozicije je najbolje da pokrije stopera, a da Srna igra di igra i u klubu te time otvori prostor još jednom pravom veznjaku smo svi odavno vidili, ne viruje da Bilić nije, tu mora biti nešto drugo u pitanju.
A za livog beka, a ono nemamo opcija, imamo Strinića, a daleko je on još uvik od reprezentativne kvalitete, al jon je bilže nego schildenfeld, pa dok se od negdi ne izrodi neki bolji, il neki bolji stoper da čorluka more tu, on je sve šta imamo.
pa srna i igra beka sad
Pa znan, al ga igra prisilno, jer nemamo stopera pa mora Čorluka na stopera, al dobro je bolje i tako nego nikako :)
bolje je i tako nego onako :D