Mačak imena Miki (koja originalnost, ha?) :roll:
http://img408.imageshack.us/img408/8536/dsc00359um0.gif
Printable View
Mačak imena Miki (koja originalnost, ha?) :roll:
http://img408.imageshack.us/img408/8536/dsc00359um0.gif
Taj crtic pwna!!! :fof:= Citat =:
Izvorno postao Munjeni jarac
e bas takve imam ;)...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
al nazalost uginu svaki puta kad pomaknem mis na kompu... fakin skrin sejver....
EDIT:
= Citat =:
Izvorno postao NiX@tHeG4M3R
najjaca izjava na forumu :D:D:D bravo majstore :D ovo ide u sig :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
pauka križara zvanog G-Spida imao sam. al je crko nedavno. nisam ga imo sočim ranit.
OT: moj susjed Elvis Sokolić zvani sotonjara imo crnu udovicu. i to njemu pobjeglo iz akvarija. odalo po kući tjedan dana i onda ga našli krepanog u nekom cvijetu. i meni je ovaj moj pobjego ali onda još nisam znao da je to NAJOTROVNIJI PAUK U HRVATSKOJ!. ja fino spavo sav bezbrižan kad ono došo na biologiju nakon par dana mi učimo paukove. kaže profa(Pokazuje sliku) ovo je pauk križar, najotrovniji pauk u hrvatskoj,al toga nema kod nas. to raste samo u dalmaciji. i onda ja pokazo svog pauka profi i ona kaže da, to je križar! Strrrrrwwwwwwa!
imam 6cuckov(uzgajvaćnicu)basseta hounda Popis:amanda,amadeus,katica,brenta,ženga,aurora
svi su razmaženi...
evo primjer:vani je 35stupnjeva a oni se pred vratima tresu da im je hladno pa očeju nutra...LOL zamalo mi je do ovog došlo :kill:
nemoš nikad znat... možda su nabrijali klimu pa im je hladno.. i kak moš jadne cucke sjekirom ganjat? ccc :D= Citat =:
Izvorno postao cronicus
mog su ovčara danas uspavali... :cry:
imo je nekih 16, mozda blizu 17 godina...u komi sam... :cry: :cry: :cry:
imam psa bijeli west terier, ime Snoopy
Pas
Kiki
Pekinezer
3.6 godina
vec je djed :P
ja dobio psica
Ja sam imo 12 macaka i sada spao na 2macka i jednu macku.Od 12 macaka bilo 8 macica ,2 macke i 2 macka.I imamo mi jednog pasa i susjedi koji do nas zive jos 2 pasa i par miseva a imali smo i patku.Sta kazete a zivim u gradu.
Imao mačka imena DoškoS(jer je sam došao :) )
no kamion ga je satrao nakon par mjeseci. :cry: :cry: :cry:
Koliko je meni macaka satro kamion.Je mi i jednog pasa isto satro kamion.
kud ih vodas blizu kamiona?= Citat =:
Izvorno postao Tekla
S:cry:= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Doško [CAT]Swas fragged by C4R!
Pustim pasa da seta di oce pa ga kamion zgazi.Tako i macke.Zivim 15m od ceste a to je taman ulaz u grad pa ima vise auta pa gaze.= Citat =:
Izvorno postao ON1MUSH4
@ Tekla - Pustim pasa da seta di oce pa ga kamion zgazi.Tako i macke.Zivim 15m od ceste a to je taman ulaz u grad pa ima vise auta pa gaze.
sam malo, zasto kad si izgubio prvog psa/macku nisi malo promislio i odlucio ih vodat na uzici?
ja bih volio imati iguanu... ili nekakvog reptila... ne mislim na obicnog gustera...
ali to je nije bas moguce jer nema bas nekih uvjeta za zivot...prokleto su skupi...i ako ih uvezem iz npr. Spanjolske za neki sitni novac (tj. kupljen od nekog tamo lika koji ga je uhvatio tamo negdje (tko zna gdje)) ako je bolestan on neke veoma zarazne bolesti te nije cijepljen,registriran,jos osim sto zavrsim u zatvoru zbog smrti nekih osoba koje su bile u kontaktu s njim.A prodavac ce imati i ovce i novce, a ja cu nadrapati.
Ja imam psa koji se zove Rufus i on je križanac između dinosaura i psa.
Može pobiti cijelu :ekipa: . Zlatni retriver 8 mj.
ja u kuci drzim 2 psa i 2 macke :killyou:
lol,jedan munjeni lik iz moje ulice (da,inače je retardiran) zavezo svoju mačku s povezsom i šeto ju po ulici,mi smo umrli :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
btw,imam mačka,štrudla se zove,moj frend ima psa bureka :pray:
ja imam papigu koja se zove Baby Shell Pasta Salad with Calamata Olives, Roasted Fennel and Grilled Sweet Onion :pray:
imaš problema kad ju zazivaš
ili koristiš nadimak :)
:rotfl: OMG, prekratko ime= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
evo moje dvije kornjace :roll:
http://img236.imageshack.us/img236/6...aca1qz7.th.jpg
http://img467.imageshack.us/img467/5...aca2bs1.th.jpg
Nadimak joj je Bspscorfgs, skreceno 'corfgs= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Ja sam imao kornjacu prije kojih 5 god i posto zivim u stanu ona tu nije mogla stat i mi je dali rodicama posto imaju dvor i sutradan ja zovem di je Klopko (skraćeno od oklopko, brat smislio ime) kad oni kazu da se izgubija u vrtu!!? :o Ja gledam kako se izgubija pa nije vrt ne znam koliki i uglavnom nismo ga našli :cry: , a baš je kul bio :cry:
3 mačke,10 ribica i jednog malog psa pinča(još ga volim),ali svi su :hangin:
I 30 kokoši ali i su i one :hangin:
Evo našao jednu sliku pa rekao da i ja postam:
http://img244.imageshack.us/img244/4159/gifbj9.th.gif
ssalG bas cu carski...
imam i ja bijelu macku, samo je rep crni...isto spava s mojim psom... :rotfl:
inace, umro mi zamorac(5god) i pas(17god)... :cry: ...nedavno...
2 zelene majušne papigice držim u kući, a vani imam mačku, i uskoro male mačkice
Moja maca, udala se u privlaku
imam akvarij od 60L, 4 skalara, 4 gupija, 1 borca, i 4 neke male
http://img218.imageshack.us/img218/9118/zivadax9.th.jpg
evo ovo su moje zivotinje,samo dio, imam jos 1 macku i ribe(na koje brat pazi)
mog psa prije nekih tj. dana napao neki divlji pas i slomio mu nogu. bio je na operaciji, sad se oporavlja
BiliSsu carski, mačka mi je ubili nekakva rasistička bolest, naime zarazila je bila samo bijele mačke u susjedstvu.= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
P.S.:Sućut za psa i zamorca.
Ja imam psa terijera koji (ponekad) pojede svoje ***** :rotfl: :rotfl: :rotfl:
da i moje koranjce su jele svoja go*** :D :D al sad su prestale, valjda skontale da nije ukusno :D
Ko zna, mozda crpe nekakvu energiju iz toga :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
ja imam krvožednu crnu mačku i od kad ju imam sve mi ide na...bolje :shock:
Znam da oživljavam sto godina staru temu, ali imam pitanje. Ne da mi se čitat cijelu temu... Moja sestra je dobila neki dan nekog patuljastog kunića. Sladak je i sve to, albino, bijeli s crvenim očima... Na to sam se ja oglasila da hoću iguanu. Pokušala sam to objasnit s onim da je iguana desetak puta više kul nego tamo neki zec, ali mama je samo rekla da gmazovi ne dolaze u obzir... :? Ali moj stari, lud ko i inače, već planira kupnju :|, iako ne tako skoro... Njemu se to isto više sviđa od ovog zekana, makar nemam ništa protiv zeca, niti on. Znam da su te stvari poprilično velike, ali ima i onih manjih koje narastu nekih 80 cm samo. Ja bih takvu jednu, pa me zanima dal ima tko kakvih iskustava s time, savjeta...