Dobro, bit će samo bordeli i božica plodnosti.
Printable View
Dobro, bit će samo bordeli i božica plodnosti.
Ok,plemenske orgije su ipak malo previse.(doduse,uvek mozes voditi pleme amazonki..khm khm..)
Pusti ga..bit ce mu lakse oteti zemlju :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
guys me no play...saznao da me nece bit doma preko praznika...znaci 1 mjesto slobodno
Zar ponovo brate bongmane?
mah...maybe next time...a uostalom ja bi uvjek bio onaj zadnji debil kojeg bi svi cekali da posta kako bi mogo update...
Jel popunjeno mjesto GM-a, ja bi išao u to ali samo za pomoć pri pravilima, a ovo ostalo kad nikog nebi bilo onda bi ja napravio kaj bi već trebao.
mislim da se nitko nije zainteresirao za gm-a osim jopaxa
Jež ga, Sickpetey i Forenger di ste?
?Tu sam.
Koliko nas zapravo igra ovo? Ja,sick,hrcak,outmind? (azer?)
Ak je vjerovat popisu, sada nas igra 6 pošto bigbongoman odustaše.
Kad bi to trebalo počet btw?
Sto prije to bolje :P
Ajmo se dogovorit ak do kraja tjedna nitko ne uđe da onda krenu oni koji su spremni.
Kad ćemo krenut?
Ponedjeljak valjda
Jej, očeš onda u subotu/nedjelju/ponedjeljak stavit vrijeme, pravila i sve ili?
Ajde jopaxe, hoćemo se oplemenit xD
Okozili smo se vise pocni danas or feel our wrath
Bude, večeras, sad sam zauzet nekim stvarima pa ne stignem u komadu napisati sve
Moze drzat cemo te za rijec :D
Brijem da 'e Jopax yavr[it na psihijatriji ak ve' pro[li tribes nije. :D
Vrati tipkovnicu na Croatian postavku :rotfl:
Pa je na njoj, svugdje osim na forumu ogu normalno pisat.
Dakle ovo je finalni skup igrača:
1.Pete
2.Hrčak
3.Delirium
4.Azer
5.Forenger
6.Outmind
Gm:
1.Ja ( :( )
Počinjemo za kojih sat vremena kad napišem sve :)
W00T!
Iiiii gotovo, sljedeći vam je sutra ili prekosutra, zavisno od vas i mog rasporeda :)
Umm ovo u gornjem desnom kutu mog dijela mape je more jelda? Pitam zato kaj je tamno ljibičasto, pa bi nekom maštovitom mogli lličit i na planinu...
Da, to je more
Ma to je zbog pjeska.Neg aj idem postat= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Još nekaj. nije mi skroz jasno koje su nam tehnologije na raspolaganju. Izgradnja rudimenrtarnih zaklona je valjda jedna od njih, pa sam to i naveo kao zadatak za svoje pleme.
Meh,ja racunam da vec imam neke satore,a prvi zadatak mi je kopanje kanala i jarka.Kasnije cu valjda krenuti sa nekom ozbiljnijom gradnjom.
Eto posto :P,valjda ce biti neke srece.
Napisao sam, sry na kašnjenju. :D
Azer zuji nesto :(
Ima do 7 navecer. Then the plague kicks in xD
Blizu mora je :D moze se nesto mnogo gore desiti :D
Nekak mi se čini da ste ti i hrčak dobili najbolje pozicije - on je na poluotoku, a ti imaš i brdo, i more i rijeku... da je ovo civ 5 imao bi idealne uvjete za glavni grad.
Zapravo jezero i rijeka je blizu mene.Al da okej mi je lokacija al to sve ovisi kako cemo igrati.Ocu li imati srece i oce li me netko napadati il sta vec :D vidjet cemo anyway
Lokacije su više manje iste, možda je raspored nekih elemenata različit ali svatko ima neku šumu, brdo/planinu i izvor svježe vode u blizini, iako većina izvora nije prikazana na karti, samo veće rijeke i jezera
Ja se ne nalazim na planini?