We shall see
Printable View
We shall see
lol, nije da shadow warriori nemrze druchiije najviše na svijetu, i nije da ih malekith nije prevario i razrušio im zemlju :>= Citat =:
Izvorno postao Forengner
jel se može onda napravit iznimka za mene, nemoraju bit high elfovi kao rasa, več samo da se nekim čudom shadow warrior našo 10ak tisuča kilometara od mjesta gdje bi trebo bit ^^?
Napisi odmah sada bio tvog chara, posalji ga strajkeru, pa budemo razmotrili.
Za sada: ne.
No, dobro - pošalji. Treba ti jebeno dobar razlog zašto nije tamo gdje bi trebao biti, inače nema iznimke.
Ono, sto se mene tice, moze biti i lizardmen, al to sto strajker kaze.
Razlog mora biti tako dobar da je lik negdje gdje realno nebi trebao/smio biti, i to tako kvalitetno napisan da bi ga i autori Games Workshopa prihvatili da je canon.
U prijevodu,teško da će se dogoditi,i šta ti fali sa wood elfovima? Ono i njihovo stavljanje je bilo tricky al smo ih stavili jer ima više šanse da oni odu u mercove nego high elfovi
Suddenly: procrastination.
Budemo pokusali skupiti se za vikend da napravimo nekakav napredak, po mogucnosti zavrsili racialse.
Trenutno jedina stvar koju strajh samnom radi je kombo brejkanje u ponavljanju sekvence Y-M-C-A. :)
neda mi se= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Wood elf ili dark elf then?
neznam, al definitivno ču razmislit o tom
Morat ces to samo sa strikerom jer ja danas idem na nocnu smijenu i onda odmah radim jutarnju pa sam na poslu 18 sati pa cu se vratiti doma u subotu u 14..a onda se trebam pakirati i u nedjelju dao Bog putujem natrag u Zagreb= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Primate li još igrača? Ako primate ja bih probao :D
Mislim da primamo al nece ti ovo jos skoro doci,imamo malu pauzu pa krecemo opet ^^
Ok, nigdje mi se ne žuri. :D Mislim nisam nikad igrao tako da mi dobro dođe još vremena da vidim kako ide.
Super.Ma glavno da krene =) sad pocinju skole i faksovi pa nam poremetilo sve al kad se skuliramo ponovo cemo poceti updatati i nadam se do 10tog ili sredinom 10tog poceti vise sa ovim.Ne zelimo vele zuriti jer treba jbg pricu razraditi
Ima li nekih novosti?
Da, obaveze nas stisle, pa radimo vikendom. :D
Ja trenutno cekam da dobijem internet (internet caffei zasad) pa cu se ja ponovo prikljuciti radu= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
ja sam htio nest s Kroatijem napravit
al Striker odbija predat vitalne informacije i sam AFKa cijelo vrijeme
Nije da odbijam, već nisam tu. (fax) Odi na MSN, sad ću ti iskopati.
Izgleda da sam ovaj vikend zapeo na mobitelu.
Ignoring that, delirij, javi mi se na msn'u, imamo jos hobbitse citave i dovrsiti gobline. Nasao logove kad smo radili wood elfove, budem pokusao da dodem nekako do polovice goblina, dark elfove (mislim da smo ih napravili, al moguce da sam nesta zamijenio), dwarfove i ako je jos nesta ostalo.
budem ^^
inace imam za Wood Elfove
moramo jos doradit onaj Summon Skill
mal ga prilagodit mehanici igre
Jel netko ima zapise svega jer ce meni trebati podaci o svim elfovima,hobbitima i goblinima..tj kad dobim net >.<
brijem da imam sve human rase, ogreove i wood elfove...tu negdje XD
Sorkac za vikend, ovaj msn app me izbaci ako idlea 10ak min.
Posaljite mi pp ili tako nesto, mozda cu zamijetiti poruku.
Also, imam vise-manje sve podatke azurirane.
Sutra budem opet na kompu.
Jebenih 3% razlike na ispitu. :(
Ja imam humane,ogrove i od dwarfa raciale i to,elfovi mi fale
sad sam se sjetio što bi moj SW radio u pripizidini par milja kilometara od njegovog oriđiđi prebivališta.
retardiran je. odbacili su ga. on je jadan tako hodo pa je pao u more i valovi su ga odnjeli preko onda je opet hodo i došo je tamo. jel može?
Roleplayanje retardiranog lika...umjetnost ili slijepa ulica?
niko me ne razumije :(
Što si tolko navalio na SW-a XD sta fali wood elfovima?
gejasti su lol
Ahaaa XD...sta god ti kazes= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ok evo Dwarfsa, nadam se da je u redu, ako ne onda javite Pinguu il nekom da mi edita post :D
[center:2akhguzo]Dwarf[/center:2akhguzo]
[center:2akhguzo]http://web2.clarkson.edu/projects/it...by_Dwarves.jpg[/center:2akhguzo]
[center:2akhguzo]Dwarves are an ancient and a proud race of short humanoids. Their bodies are well muscled and strong. They are the hardiest race in the world. Although their once great empire flickers on the brink, they are still one of the prominant powers that move the world. Craftsmen like no other the Dwarves work in their forges day and night producing famed dwarven weapons and armour. Many Dwarves can now be found living in the cities of men. The Dwarves who continue to live in the ancient Dwarven cities are known as Imperial Dwarves, a secretive part of the race, very inclosed and xenophobic...[/center:2akhguzo]
[center:2akhguzo]Dwarven Stubbornness- +2 Endurance, +2 Strength
Ye Custom- +4 Axes/Maces / Firearms / (Cross)Bows
(odabire jedan)
Former Shieldbearer- +6 Willpower, -2 Intelligence
Tinkerer - Koristi i izrađuje različit equipment
Runesmith Begginer - Može urezivati osnovne rune u equipment
(mora nauciti bolje rune)
Dwarven Craftsmanship- Može popravljati oružja/oklope party member[/center:2akhguzo]
[center:2akhguzo]Dwarven stubbornes is known throughout the world, and the only thing that surpasses it is their
love for making and using, in a deadly manner, of weapons. Much imperial Dwarves are the members of the shieldbearers, the tactics they learn there are employed by countless dwarf mercenaries. All dwarves are masters of Crafting, and even the lowliest of them can fashion something out of metal but only a few are gifted with the power of rune-scribing, those who are, are almost always recruited into guilds. But Dwarven Craftsmanship does not end here, it goes without saying that they are the greatest tinkerers in the world, and many practical and wondruos things are a produce of dwarven engineers. [/center:2akhguzo]
Dwarf power! :pray:
Bar znam koja ću rasa bit :D
Ajde to više. :)
Radimo al neki su vise zauzeti od ostalih pa se jedva nalazimo al mislimo da ce rase biti gotove do vikenda..onda cemo ja i striker sredjivati pricu i sve a kroati ce objasniti combat i sve..but we shall see
Ja igram ok?(pod uslovom da je ostalo mesta,a mesta cini mi se ima,ne?)
In my case, art. :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Mesta uvijek ima dont you worry ,samo nemoj rushat jer fakat zelimo sve odraditi kak spada= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Znate da sam ja uvijek za rp. Ak je taj rp još i warhammer, onda super. Stavite samo negdje nekakav reference sheet sa pravilima, opcijama, rasama etc da se znam(o) snaći.