Najbolji tenisač s ovih prostora, ujedno i među najboljim sportašima ikada iz država bivše Juge. Čini li se samo meni da Wimbledon nikad nije bio sporiji?
Printable View
Najbolji tenisač s ovih prostora, ujedno i među najboljim sportašima ikada iz država bivše Juge. Čini li se samo meni da Wimbledon nikad nije bio sporiji?
Uf kako sam skakao i vrištao kad je Nadal izbacio zadnji poen u out. Uf, svaka cast Noletu <3
Jep, govore da je spor zbog trave. Veterani tipa Sampras se žale kako je u njihovo vrijeme bilo mnogo brže a sada je sporije jedno 10% i to upravo zbog trave.
a i općenito je prisutan trend usporavanja podloga. uostalom, nakon 2 tjedna igranja na centralnom terenu, nema tamo puno trave
Samo 21 winner Nadala u finalu, nema ni Đoković puno više. Prije 2 godine Federer je imao 89 winnera, Nadal 60.
Al moram reci da je bilo jebeno napeto finale, barem meni.
Sad se mozemo lagano odmoriti i uživati u prvom mjestu Noleta 8)
legenda
dosadno finale, nakon 1 seta znalo se da Nole to ima... Nadal nikakav otpor nije pruzio.. izvlacio se na noletove greške.. totalno bzvz
zanimljiviji mi je bio mec Fedex-Nole polufinale RG ...
Pocela ljetna turneja EPL-a po Americi.
Što se tice transfera Luke Modrica
http://a.yfrog.com/img738/8837/m19qg.jpg
jebo ćelzi
Jep, cista plastika.
Skoro sam zaspao i propustio Man. Utd. vs Seattle koliko je negledljiva i dosadna bila današnja Copa. Paragvaj se probio do finala bez ijedne pobjede, nabijem ja takav nogomet. Navijat ću za Urugvaj u finalu.
Drago mi je što je Urugvaj u finalu, narocito zato što su Argentina i Brazil izbaceni.
Urugvaj jedini od tih timova ima dušu.
jel to opet nema prijenos utakmice SPLITa? nabijem ih n a k u r a c.
nezasluženo jučer paragvaj prošao, venecuela 3 stative imala, tako je to kad igraš za vođu... :D al šta je, je, ovi jebački pucaju penale
dosad svih 5 ikseva imaju, možda i u finalu bude
jebote prijenosa utakmice na hrvatskom radiju. :s
svakih 15 minuta uključenje na 30 sekundi a između tog moram slušat najgoru muziku ikad po izboru najgore jebene voditeljice s najgorim jebenim glazbenim ukusom svih vremena. :(
Ajde, bar nisi platio skupu kartu da na Poljudu gledaš juniore Barcelone.
Valdés, Pinto, Dalmau, Balliu, Armando, Rosell, Fontàs, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Jonathan Dos Santos, Gustavo Ledes, Thiago, Riverola, Carmona, Keita, Iniesta, Cuenca, Jeffren, Afellay, J. Soriano, Saúl, Lobato, Villa.
Današnja momčad koja će igrati protiv Hajduka.
kartu za barcelonu bi platil eventualno da ih na poljud bace među lavove :D
+1 :pray:= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Tomasov razvalija!
Tomasov promašija glavnu Hajdukovu priliku! x) Ali dobro su se držali Hajduci.
baš je ok bilo da
Niko ne prati vaterpoliste ?
Ipak je mocna Crna Gora pala bez vecih poteskoca..
http://img220.imageshack.us/img220/3...oto0018sb7.jpg
Zašto mislim da ova dvojica više ne izlaze iz svojih kuća? :)
al čemu, lol
Mislim da je to bilo za vrijeme njegovih prvih godina u klubu, kad je završio 11. u prvenstvu, a nakon toga i par bodova izvan zone ispadanja. Dečki vjerojatno ni u ludili nisu mogli pomisliti kakvu instituciju će Ferguson napraviti od kluba :D Ali da, smiješno...
A kad pomislim da je za dlaku mogao završiti u Arsenalu ali da je ipak pukom srecom i nestrpljivoscu direktora tamo ipak završio u Manchesteru, bude mi lakše :D
I Shearer je svojevremeno vagao između Newcastlea i Man. Utda. Da je on potpisao, to bi bila ponajbolja ekipa na okupu u povijesti premiershipa!
Eurosport izabrao idealni tim Engleske Premier lige svih vremena.
Premier liga u predstojećoj sezoni 2011/12. slavi jubilej 20 godina postojanja, pa je ovaj sajt odlučio da izabere najboljih 11 u dosadašnjih 19 sezona.
Manchester United dao je najviše igrača, čak sedam, što i nije čudno s obzirom da je tim sa Old Trafforda osvajao čak 12 trofeja najboljeg u Engleskoj u pomenutih 19 sezona. Arsenal, osvajač titula 1998, 2002. i 2004. dao je tri igrača, dok po jednog predstavnika u idealnom timu imaju Chelsea i Liverpool.
U idealnom timu Premier lige od 1992. godine do danas nalaze se: Peter Schmeichel (Manchester United), Gary Nevile (Manchester United), Tony Adams (Arsenal), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Arsenal, Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Paul Scholes (Manchester United), Stiven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Eric Cantona (Manchester United) i Thierry Henry (Arsenal).
Eto ga, Paul Scholes je zadnji put obukao svoj dres i zaigrao.
:(
Kosarkasi Hrvatske do 16 god. obranili naslov prvaka Europe.
VGG.
:pray: :pray:
Man.Utd.-Arsenal 8-2
:rotfl:
gg tekma danas
Uf kako cete jebenu kaznu od FIFE dobiti, to je strašno.
ko i zake? :D imal sam isključen ton pa nisam čul NEPOĆUDNE urlike :D
Kakvi urlici, nisam ja ništa cuo :D
ja igrom slučaja vozio neke izraelce sinoć. nisu nikako reagirali kad sam rekao židov židov židov :(
Ipak smo pobjedili na kraju? Kul, kul...