-
Re: Warhammer & Warhammer 40k miniatures
Evo dugo nisam posto pa da stavim svoje eldar guardiane.Danas sam petog dovrsio i mislim da sam sad naso shemu po kojoj cu raditi pa cu probati sto prije dovrsiti jos pet guardiana da imam prvi squad.
Znam da se jedan guardian ne vidi dobro al neda mi se ponov sve namjestavat XD
Moglo je biti bolje al jbg :/ tesko ide sa svjetlim bojama.
-
Daj, napiši kaj si čime farbao, slojeve, boje itd.
-
Hm okay aj korak po korak.
1.Zasprejo sam ih sa Skull White
2.Noge,prsa,trbuh,ruke,ledja i antene sam ofarbao sa Blood Red
3.Unutrasnjost kacige i vrat sa Catachan Green
4.Oči sa Blood Red
5.Ostatak kacige,povrsinu oklopa i antena i stopala sa sa Regal Blue
6.Šenžer i granatu sa Shadow gray i još bi dodao Blood Red na krajeve šenžera i i granate
7.Remen sa Dark Flesh a hvatači na remenu sa Tallarn Flesh.
8.Nakon toga bi ruke,noge,prsa i ledja ofarbo sa Blazing Orange
9.Detalje na ledjima i okvire za soulstone sa Chainmalom, a Soulstone sa Warlock Purple ili Enchanted Blue
10.Nakon toga bi highlighto ruke,ramena,ledja i noge sa Blood Red
11.Puška ja ofarbana sa Shadow Gray,ulaz za municiju sa chanimalom i cijev sa ciljanje isto
12.Sve sam washo sa Ogryn Flesh-om
13.Plocica ofarbana sa Tallarn Flesh i onda naneseno ljepilo i stavljen pjesak.
Tak nekako ide.
-
Ogromno poboljsanje!
*high five man
-
Nasprem bansheea i prvog guardiana (koji je jos tu da me podjsjeca na fail) su vrlo dobri,a bansheeicu sam ostrugo i cekaju zavrsetak guardiana.
-
Ako mogu da te savjetujem...razvodnjavaj boje...omjer 2:1 ili više
Ali još bitnije...mould lineovi...toga se riješi i za klasu će biti bolje...
A kad sam aj u pitanju...nabavio stearnguardove, al mi se nikako ne da početi farbati...
-
-
Nisam se obazirao previse na mold lines jer je vecina bila iza nogu pa sam se prvo skoncentrirao da koje boje da koristim a na drugim guardianima sam vec maknuo te linije.Ugl ne smetaju previse a vecinu boja sam vec razvodnio i nemam namjeru vise jer i sad se tesko nanosi.
Zasada su mi rezultati dovoljni jer ipak radim Eldare za igru a ovako mogu napraviti guardiana za 2 do 3 dana kad krenem. A i moram pripremati Dark Elfove.
-
možda bi trebao s foundation crvenom probati, zatim blood red + blazing orange, i onda na kraju čisti highlight blazing orange...ja bih oči stavio two-tone zelene kao kontrast ostatku figure...opet ne moraš tako al ja bih tako uradio...
BTW napokon mislim da sam otkrio savršenu boju Blood Ravensa...red foundation, zatim blood red + dark flesh mix i na kraju higlight blood red...nakon toga sva udubljenja badab black, a na crveni armor red wash, zaboravih kako se zove...
Kacige i shoulder padove sneakabile leather, i nakon toga bleach bone...oči zelene, a komplet ornamente armora želim raditi u NMM-u kojeg dosad nisam nikad radio, pa će mi to biti učenje te stvarno uber-awesome tehnike... wish me luck
-
Ideje za moja dva guardiana :D I call em crazy bitchez
zbog coata se ne vidi ali bulja. Odvalio sam mu par zubiju,brada je razrezana,desno oko je ukoljeno,fali uho,rincica odvojena malo i na desnom obrazu ima laksu porezotinu.
Obicno ima vise kose al posto bi samo smetala maknuo sam kosu,smanjio sam rep i zakeljio na kraj cuperak.
Da bi ruka bila u ovo polozaju moro sam je malo sturpijati i zrtvovati pola shoulder pada.
Nož je sturpijan da drska ne bude preglomazna i kraj je malo skracen sa kliptericom za nokte da bude glatki rez XD.
Ono malo sam noob i bilokakvom konvertanju al treba poceti od nekud :D.
-
Ovaj s glavom mi je genijalan.
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
OvaSs glavom mi je genijalan.
Ima sise so its a female :D
-
-
Jednostavno sam morao sto prije napraviti ovog sa orkovskom glavom pa sam se bacio na rad :D nije jos gotov ali je glava zavrsena i basecoat i helmet pa mi je to vise od jedne trecine posla gotovo.
Mislio sam napraviti zube trulije ali previse sam se uzdo u Badabad Black pa nisu bas ispali..truli al ionako mi se svidja izgleda i fakat mislim da ce mi ovaj Guardian dovlaciti najviše pažnje u mom squadu kad ga dovrsim :D.
-
http://img231.imageshack.us/i/dsc0089n.jpg/Snova konverzija na kojoj radim. Nekako mi je oruđe malo preveliko, al nije još gotov :D
-
Nisam previse upoznat sa CSMovima. Sta davas mu samo spear il si dodo jos neke stvari?
-
hm, točnije halebarda. samo se ne vidi iz ove perspektive. tejkat ću još jedan pikčr
-
http://img215.imageshack.us/i/dsc0090t.jpg/Sevo moje 2 favorite konverzije. Rezački dio sjekire je od dvije terminatorske. lijevi ima 2 powerfista. Mislim da ikonografija kaosa nije toliko naznačena koliko i equipment.
-
Skoro sam gotov sa svojom eldar&the head
i malkice sam poceo dark elf warriorse
-
Dark elf warriori su očajne minijature....Black guard i Executioneri rulaju s druge strane...
S druge strane dopada mi se kako si ih počeo farbati...Hoćeš li ovaj dio ispod chainmaila u ljubičasto ofarbati kako GW radi ili neka druga boja...
-
Za bojisnicu mi trebaju core uniti pa su mi dark warriori potrebni i meni su oke al u buducnosti namjeravam dodati regiment Black Guarda jer su epic i mnogo su korisniji od Executionera.
Davna ideja je bila da budu ljubicasti...al jebeno svi stavljaju ljubicasto pa ce biti žuto,zeleno il plavo.
-
Ja bih crvenu izabrao...
A ne kažem da nisu potrebni samo su kao minijature grozne...jedne od najgorih...
-
Crvena je više za khainite elfove ili vojsku Hag Ganetha al nisam siguran.
Ne vjerujem da bi vojske Clar Karonda nosile crvenu pošto je to grad sa najvecim brodogradilistem and stuff.
And naso sam nekog da mi sredi Kaelor sign za moje eldare :D
you riek?
obican sketch al vise nego dovoljno
al sad sam dobio doradjeni :D
http://i.imgur.com/OZEtz.jpg
-
i ja sam radio na banneru za svoje blood ravense....Lakše mi je ovako jer mi crtanje nikad nije išlo od ruke
čak sam si isprekidanim linijama obilježio gdje da presavijem banner....
-
Tek sam počeo raditi Banshee Exarcha i zasada je tek ovo napravljeno
http://i.imgur.com/aStGV.jpg
http://i.imgur.com/rp1DA.jpg
Još moram malo oči srediti i krunu i tada bi glava trebala biti dovoljno dobra.Sam model ima preeeviše detalja
i neće mi biti lagan za završiti al mislim da najiritantniji dio (kosa) je gotov.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Tek sam počeo raditi Banshee Exarcha i zasada je tek ovo napravljeno
Još moram malo oči srediti i krunu i tada bi glava trebala biti dovoljno dobra.Sam model ima preeeviše detalja
i neće mi biti lagan za završiti al mislim da najiritantniji dio (kosa) je gotov.
Đe ti je coat?
-
Ima white undercoat,ono šta će biti narančasto je coatano sa redbloodom još.Tek je glava u fazi dovršavanja atm sve ostalo je tek pri početku
-
Ah. Nisam vidio baš dobro. :)
-
Malo me iritira što nemre izgledati isto na fotografiji ko u realnosti ali barem sam sad vidio failura kod krune :P to se sutra ispravlja pa krećem na prsa i ovaj prokleti nakit :/.
Još neznam sa čime da shoulderpadove ofarbam. Any suggestions?
EDIT:No need bit ce svjetlo plavi
-
Danas sam dobio znak koji sam trazio da mi se napravi, i namjeravam ga stavljati na štitove Dark Elfove i bannere.
Think it looks fine?
http://i.imgur.com/2OFU4.jpg
na druchii jeziku je trebalo bi znaciti Oriormen tj Crimsonhand
-
-
Možda malo previše uglato, ali valja.
-
Znači ovo je bio moj prvi banshee
http://i.imgur.com/KDwmr.jpg
I sad se nadam da ce exarch vratiti izgubljenu slavu
Kamera je kuja pa slike nisu bas kak sam namjeravao da budu. Moglo je malo bolje ispasti al sam se zurio malo jbg.
-
-
Aj posto sam zavrsio banshee exarcha krenuo sam raditi i dire avenger exarcha.
Zasad sam zavrsio samo glavu a sutra ga namjeravam dovrsiti.
Oci su zelene a faca crna pa se zato bas ne primjete oci a flash ne koristim jer onda minijature
izgledaju ko drek.
Budem posto sutra kad zavrsim (nadam se da cu do sutra zavrsit).
-
-
Mene uzbuđuje što nemam kaj radit 4 mjeseca. Can you say PAINTING SPREE!?
-
Ja imam i previse za raditi tijekom sljedecih tri mjeseca al mogu si uzeti vremena za minijature. Sam sada dok sam u Zagrebu mogu raditi samo metalne figure posto sam zaboravio puske i ruke za avengere XD
I pocni stavljati vise slike Boz matere ti.
-
Evo došo stips na jedan painting session pa malo farbali dwarfove.
Lijevi- by me
Desni- by Stips222
http://i.imgur.com/ug58r.jpg
I bolje fotke ostalih jer su bile crap
Workplace XD
http://i.imgur.com/VWiNy.jpg
-