ja sam stavio lvl 70 PvE specc a ne lvl spec..bacanje talenta na wand kod lvl 70 je pizdarija
Printable View
ja sam stavio lvl 70 PvE specc a ne lvl spec..bacanje talenta na wand kod lvl 70 je pizdarija
Ima koji pvp priest u hall of fame ? I da gdje je uteko Puss jel on zbriso lika s armorya?
jos sam 55 ali priestovi su mi do jaja , za sada sam shadow i super je za lvl-anje, dobra promjena za razliku od mage-a kojeg igram zadnjih 7mj.
:kill: :kill: :kill: :kill: :kill:
Priestovi rulaju :kill: :twisted: :killyou: :boohoo:
Apsolutno (nekrofilija, ftw).
Kad si jednom probao Priestove teško je povjerovati kako ostale cloth klase prežive bez PW: Shield. :)
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
uff istina, ali i imba buffovi i spellovi , instant fear, healanje, totalno klasa za mene. a i cool izgleda u vangeful ili t6 opremi a pogotovo head i shoulderi.
I ja krenuo sa priestom.Shamana sam pustio po strani.Izivcirao sam se ko budala sa njime.Priest mis e puno svida.inace volim hilati i protectati druge :)
onda je paladin za tebe , priest je ok ali je ipak clother..
Fegadin, jea, bublle, bjezi healaj.. nemos ubit smece. -.-= Citat =:
Izvorno postao lizard
Shadow priest je preodlican po meni..
ružni ste pale :)
ubio me pala na bgu pa eto= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
niste= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
zajeb ! :D
evo i ja poceo s pristom prije 2 tjedna tocno i evo sad vec 45 lvl :D
nadam se ljedeci tjedan vec u outland da izletim ako budem uspio ;)
i prist mi je prezakon :P
priestevo r00laju,,ja prekinuo wow igrat al sad ću opet počet i to opet s priestom..predobri su
Jel valja sta ovo:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1123051551
Ako ne dajte mi neki lvling build(shadow)
Ovako imam par problemcica sa blood elf priestom
Posto gubim zivce u klikanju talenata i neznam bas sto je dobro a sto nije, ako bi se mogo nac neki "iskusan" wow player da mi napravi talente za shadow priesta(pvp)
di mogu naucit furat druge wepne osim mejsa?
znam da ima nesto u undercityuju am sumnjam da je to sto trazim
mos nosit dagger, one hand mace i staff, nista vise, al to ti je dovoljno nebrini
Od weapon mastera možeš naučiti nove skillove za oružja. U Thunderbluffu možeš dobiti staff skill, a daggere vjerojatno u Orgrimaru ili UC... i moraš biti određeni level da bi naučio koristiti neko oružje. Mislim da od 20 lv na dalje možeš sve weapon skillove naučiti koje koristi tvoja klasa.
pa i ne bas, mozda nesto vako http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1103051551
u svakom slucaju mind fly digni, mental agility ti netreba toliko, imp vamp embrance isto, a spirit tap je korisna stvar, shadow resiliance glupost...
Ja koristim ovaj build na mom schadow priestu.. i dobar mi je.. recite ako nesto ne stima, klasicno :D
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1123051551
Priesti su jako teski za lvlanje dok ne dodjes do cca. 30lvl (naravno shadow dok levelas jer je na holy pretesko !!! ) a onda kad dodjes do 70 mozes u svaki raid ko nebi priesta jednog u raidu haha i naravno uzmes holy jer priest se najvishe traze radi healinga....
traze se da imaju t6 healing?= Citat =:
Izvorno postao Zwer
Ako imaju već t6 healing onda ne trebaju ni ići u raid :)
Ho ho, dobri su im novi talenti što dolaze sa WotLK (obratite pažnju na Shadow talente) i konačno se neki biser u Blizzardu sjetio izbaciti Wand Specialization. :)
http://www.worldofwarcraft.com/info/.../talents2.html
ja mislim da ce hunteri biti totalno up u WTOLKU
Kako si samo pogodio temu :thumbs2:
eto od novog patcha sam primjetio da se shadow priestu znatno povecao survivability , glyph of PW shield omogucuje heal , imaju dva spella za mana regeneraciju , a s priest bi trebo zivjet sve dok ima mane =) ...
Igram ja shadow priesta i samo da kazem bez mane nemos ostati nikako.... Prvo ako ode mana iskoristim potion ona ako sam opet negjde na kraju shadow feinda (kako se vise pise ) stvorim te on napuni manu a onda ako opet u kojem slucaju ostanem bez mane tu je dispersion =) te sam opet na poccetku :killyou:
jos ako si belf imas i racial ....
A to nisam =)= Citat =:
Izvorno postao lizard
Jel može neki dobar, ucinkoviti, shadow only build? hvala.
Ma SP je legenda!!! Sa Mind Blastom critam oko 3k-3.5k i sa SW:Death 3k,tu je jos normalno SW:Pain i Vampiric Embrace.. PW:Shield.. Osobno Pwnam i Ownam sa SP-om.. Neznam za druge.. Btw Full Shadow Build je bolestan ako uzmes Silence i tak te stvari, nema spell castera koji ti nesta moze jer ako uzmes Belf Priesta onda imas Silence 5 sec + Arcane Torrent,a to je jos 2 sec silenca, i ofc imas jos Scream koji Feara na 8 sec.. To je bolesno.. Sa dobri gearom i sa znanjem mozes sve zivo.. I jos ne kuzim u cemu je problem sa Rougovima? Podjelis liku Dotove, bacis Mind, lik Vanisha,pricekas ga,fearas ga,opet crit i eto.. A ako se vec bojite StunLocka onda uzmes PW:Shield, bacis scream (koji ima CD 26 sec šta je nista!!!).. dok je lik fearan tuces ga, a kad se od feara trcis malo dalje da ti se jos tih 15-ak sec cd-a od feara oladi.. i opet ponovis.. Zakljucak je da ako znas sa SP-om, niko ti nis nemre.. Pozz 8)
kakav dps imaju SSP (spirit shadow priest) , vidio sam dosta ljudi s tim bildom , a i cito da su bolji od deep shadow prista.. jel zna neko ?
Mrzim PW: shield.
Mrzim disc priesta.
Mrzim Psychic Scream.
...
Ima li netko da mi posudi svog huntera da rastrgam nekog priesta? :D
hmm? shammy? purge + tremor ? =)
iz iskustva znam da je full shadow najbolji,bar meni,probo sam mjesavinu i uvjek ti nesta fali..= Citat =:
Izvorno postao lizard
šta nije dobro ubaciti neke stvari i u discipline ?= Citat =:
Izvorno postao Mordok
http://www.wowhead.com/?talent=bxcbuZZ0xfiRckfiqfdVo