Potpisujem= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
Printable View
Potpisujem= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
a što volim ovakve inteligentne postove... a što kada svi viču= Citat =:
Izvorno postao Who
DI!!!!!!!!!DI!!!!!!!!!!!DI!!!!!!!!!!!!!
što kada crkne hiler ili tank,onda više nisu samo radi buffova tu?
:fof:
a što se tiče komentara o pala dps...pa recimo da sam ja uvijek prvi na dmg listi.
eee i da...on sranje da pala može dobit jedino roga i warra...BULLSHIT!
dobro,možda mejđ ili lock imaju na početku Smalu prednost,ali na kraju se sve svodi na vještinu... ja sa svojim 42 retri paliem dobijem nekog 3-4 lvla iznad mene,paladini jednostavno rulaju.
dakle ako sam dobro shvatio,ako vidim locka,moram bježati jel pala vs lock=instant kill palaSgluposti...blizz je fino izbalansirao klase,i ponavljam,neke klase imaju na početku malu prednost o odnosu na pallia,ali to ne znači da ne mogu dobit npr huntera ili locka :fof:
To sam i ja mislio na tom levelu.Zapravo oko 40-og levela paladin i pocinje gubiti na snazi u odnosu na ostale klase. Pricekaj jos 20-ak levela pa se javi.
Evo jedne zanimljivosti.Mislim da ne postoji paladin koji nije cuo za cuvenog Zalgradisa.Evo jedan od njegovih pvp filmova. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=6179
A pogledajte sta trenutno Zalgradis radi
http://armory.wow-europe.com/#character ... =Zalgradis
Jedino sto je paladinima preostalo.Doktor.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
Ajde levelaj to do 70, pa mi se pojavi bilo gdje na dmg listi. Nemaš pravo glasa ako nemaš 70-ku, kk? I čemu bump 2 tjedna starog topica?
Hm priznajem nice gear iako je vecina stvari Naxx iako moj palla ima pola njegovog geara i ja imam bolji shield =)= Citat =:
Izvorno postao vexx
Paladin clasa je postala healing k-u-r-v-a :).
Paladin clasa je postala healing k-u-r-v-a :).
Heh, jedino što paladin clasa može u wow-u je liječiti :). Kakav damage-šteta :). To za paladina ne postoji :).
fkors... pogle koji holybega video..... :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
jedino ko paše po mom nekom mišljenju za pallye su dwarfovi,jel t2 najbolje paše njima
@ thor--WTH? 3 posta za redom
Originalni Paladini bili su humani i samo humani, Order of the Silver Hand ( ili kako se već zove ) primio je dwarfove u svoje redove tek naknadno .. iskrivljavanjem plot-a pojavom WoW-a ..= Citat =:
Izvorno postao flander
Što se tiče tier 2.. human look>all
Hehe i meni nekako najvise pase paladin kao covac, vjerovatno zbog toga jer me ime paladin asocira na paladina iz Diabla 2...= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Rollam s paladinom na novom serveru pa kako mi je prvi put s njim
treba mi misljenje o talentima za lvlupanje. Idem retribution, trenutno
lvl30 a talent build je za lvl50 max:
http://www.wowhead.com/?talent=qZZxfctb0uVsot
Jedino oko lvl40+ mislim zamijenit Pursuit of Justice s Eye for an Eye
Makni pointse iz PoJ i ovaj 1 iz Sanctified Judgement.. stavi ta 3 pointsa u Crusade. Još bi mogao maknuti sve iz Vinidication i staviti u Benediction. Inače ok za levelanje..
Eye for an eye ne uzimaj .. u 3 mjeseca koliko sam imao taj talent "najveća" korist od njega bila je što sam ubio 1 locka critom nakon što me on crittao i ubio.. možda zvuči dobro ali sranje je..
Hm, tako je. Na 40 micem PoJ i punim Crusade.
Nisam bas mislio na njega kad ionako tih 3% na dmg osijetis na kasnijem
lvlu kad i dajes vise stete.
Može li mi tko naci build od Leeroy-a Jenkins-a?
moze= Citat =:
Izvorno postao fohliii
Konacno malo ljubavi od blizza za prot palija
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 3565&sid=1
I lol'd= Citat =:
Izvorno postao M4mut
I nerf Retribution i Holy tree-a. Ionako mrzim loladine :roll:= Citat =:
Izvorno postao vexx
evo danas oko 23:25 sam prvi put u WSG-u napravio Bubble & Hs :D
Bravo, ubij se kiflom.
Hoćeš keks?
ma šta keks, torta odma
http://www.worldofwarcraft.com/news/...06-02/cake.jpg
omg lijepo :rotfl:
baš se pitam jesu li stavili pržene gnomove unutra :rotfl:
Trebao bih preporuku za neki healing addon.Trenutno koristim samo clique za "on click" spamanje heala.
KyZ1-TFb ... ed&search=
evo zasto svi mrze loladine :D
Do jučer sam mislio da su paladini njubovi,išo ja tako u ZF sa retri palom,koristi on 2h,zakoljemo zadnjeg bossa,pogledam u damage meters :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Lik ima najveći damage taken(mi imali 20% spec prot warra shield+1h)
Najveći damage done :shock:
nakon toga sam ga molio da mi uđe u gildu,danas raidam karazhan snjim
svinjo,svinjo,tek si sada skontao m0ć loladina :rotfl: :roll:= Citat =:
Izvorno postao cronicus
Ta rečenica mi baš i nema smisla :o= Citat =:
Izvorno postao cronicus
A šta se tiće paladin dps-a, da mi ga je vidjet na fightu koji traje 8-10 minuta, kolko mu se može dmg mjeriti s Rogueom, Lockom, Magom ili Shadow Priestom... :boohoo:
= Citat =:
Izvorno postao Spectre
ma taj warr je imo 20% talenata u protection,ostalo u fury,ali taj paladin je razaro :yuck:
pa,retri pala može radit jako velik dmg ...= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Retri pala može radit jako velik burstSdmg. No nema šanse da se može mjeriti s pure-dps klasama u dužim encounterima.= Citat =:
Izvorno postao aRaGoN
Pošto ne kužim sav wow lingo, kaj je to loladin? Kužim kaj je healadin, ili hammerdin iz diabla, ali loladin? Kaj se taj smije cijeli dan?
Debilan naziv za paladin klasu made by retards= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Loladin = Kada si u borbi sa paladinom koji nema nikakva PvP skilla, on si stavi baloncic i Hearthstone
Drugi naziv za paladina/loladina = Bubbleboy
"Veličina izaziva zavist,zavist izaziva pakost,pakost proizvodi laži"
-Harry Potter,6 dio-
Veličina = Paladinov survivability,imaju 9 života
Zavist = Svi žele biti kao paladini
Pakost = Ne mogu svi biti paladini pa ga pljuju
Laži = Govore kako je paladin najdosadnija klasa,"DPH"
:D :D
ja sam malo igrao sa be pallyjem ali čini mi se da ih je dosta teško lvlupat, lakše mi je iste questove proć sa jednim priestom ili warriorom nego sa pallyjem. ili ja ne znam igrat :rotfl:
btw dajte mi recite par addona neophodnih za paladina
Paladini su mi nekak najbolji imam sada paladina na lvl 35 i odlično mi je s njim igrati......kada ču moći rajdati?? Mislim na voziti neke životinje i tak te fore.....koliko košta učenje?? I koiko košta neka takva životinja?? Da n00b sam....al nek nije bitno sada....može li netko pomoći??
Malo pretraži pitanja i odgovore!= Citat =:
Izvorno postao Nightyx