nekaj sa plesom i uredivanjem mountova
popusio sam to sa mountovima zato kaj mislim kako bi bilo predobro da tako nesto naprave
Printable View
nekaj sa plesom i uredivanjem mountova
popusio sam to sa mountovima zato kaj mislim kako bi bilo predobro da tako nesto naprave
Ovogodišnja fora - Equipment PotencyShas arrived. What is best in life? Gear, plain and simple.S:D
http://www.worldofwarcraft.com/info/und ... otency.xml
= Citat =:
Those with sufficiently large numbers can earn in-game rewards such as a permanent bonus to "need" rolls, the ability to cut to the front of the queue in the Dungeon Finder, a larger ignore list, a much shorter dungeon deserter debuff, or -- if your number is exceedingly impressive -- a new non-combat pet, Binky the Mechano-Rooster.
Aaaaa prestigo si me :D
Ne zaboravi i novi proizvod,
Neural Interface, košta samo 15,000 eura :D
gle ovo http://eu.blizzard.com/diablo3/communit ... /index.xml
edit: hahah brzo odite na armori xD svi su morzevi xD
To bi planulo kao ludo da ih počnu prodavati Japancima. :)
A najgore sto sam ja i povjerovao da se Paragon i Premonition Mergaju......
Hahaha imba
I ja sam popušio to sa Paragonom :S
zato kaj je vijest bila 31. a ne 1. :D
Operation: Gnomeregan Imminent
Počinje. :)
Decard Cain gps voice pack :pray:= Citat =:
Izvorno postao bananac
Blizzard okrenuo 2 milje u 4 sata na ovom novom petu... kud ovaj svijet ide.
Fancy Horse Makes Blizzard $2 Million in Four Hours
Vise nece bit normalnih mountova, jedino sto vidim po Dalaranu, i Stormwindu, jesu Celestial Steedovi koji se propinju ili stoje hvalisavo...
Baš. Ono, shvaćam da je to univerzalni mount za čitav account, ali ponekad se zabrinem kad vidim na što ljudi sve bacaju lovu ($25).
Kao ground mount čak ni ne izgleda tako kul... :P
ako sam dobro zapamtio mount kosta ispod 200kna. sto nije ni lose s obzirom da je za sve charove na accountu. cak cu mozda si ga i uzet :)
al mount je baš nekreativan, ono zvjezdani konj, baš nekreativno i po meni opće ne paše WoW igri nimalo
bolje da su nekog zmaja napravili, jest da ih ima već mnogo al ono...
Algalon like mount, dobar je meni, lip, ali s nekim rasama prelose izgleda, a ko zna mozda ga i kupim, ni lose jos jednog mounta u kolekciju dodati
žalosno mi je to što recimo Netherdrake za kojeg si onak trebal farmat ona jaja i reputaciju pa dobrih 2 tjedna igre i sad dobiš mount koji je po faktoru kulnosti puno zanimljiviji a dobiš ga za 150 kuna, to mi onak malo bezveze
Mount je smeće jer ga svi imaju dok neke ima samo par ljudi i mnogo su kulniji.
pa one netherdrake jedva da i vidim
Govorio sam o ovoj novoj svijetlećoj kozi. Netherdrake je mnogo kulan.
netherdrake 4 life... da bar postane 310% jednom kad dobješ neki brži mount :S
Kolko je meni poznati u cati ce kad dobijes jedan 310% mount svi ostali biti 310%, vjerovatno i netherdrakeovi, ali taj mount je tak ruzan, gori i od lignje, proto-drakeovi su puno lipsi, al isto tepih>sve
Mount 25$?Ja bih jedni platio mozda da prodaju šišmiše oni su mi najbolji :P
meni su fora i oni Frost zmajevi, undead zmajevi kak već
Frost Wyrm, jest i oni su mocni, ali tepih je tepih :)
E aj mi objasnite kak ekipa na tim Frost Wyrmovima moze biti na tlu kod one fontane u Dalaranu? Kad se god ja imalo približim tlu u Dalaranu odma me dismounta a oni šeću tamo po podu? Jel to mogu samo Frost Wyrmovi ili? :?
a lol to je mene mucilo jako dugo :D uvijek kako veliš dismount, a imaš spiku da kad se spustiš iz zraka tocno imaš kao "put" skroz do fontane i onda te nebu dismountalo :D to sam onak na bezveze skužio :D može bitit bilo koji flying mount ^^
Ima nekoliko fora s fly mountovima u dalaranu, mozes vidit na youtubu, ima podosta filmica koji pokazuju kako i di
Icecrown Citadel Buff increased to 15%
Krkovito...
PTR 3.3.5 uskoro krece
A to znaci, prema nekim mojim procjenama, da ce doticni patch bit live za nekih mjesec dana...
tih mj dana je previse...:D
Nevidim ništa osim novog raida i par promjena u vezi chata/frend liste.= Citat =:
Izvorno postao bananac
Misliš znači na taj raid ili ja još nisam nešto primijetio? :?
Ajmo naši...= Citat =:
Icecrown Citadel Buff increased to 20%
The Hellscream's Warsong and Strength of Wrynn buffs in Icecrown Citadel have been increased to 20%.
Mislim nije da paladini nemogu solo gazit trash već od 10% ako ne i prije...
Buff je opcionalan, ukoliko ti smeta...
:pray:= Citat =:
Izvorno postao lazy110458
Eto, nije dugo trajalo :D
http://www.mmo-champion.com/content/...rums-cancelled
Activision : Blizzard = 0 : 1
Operacija GnomereganSi oslobađanje Echo Islea, su sada LIVE....Zasigurno to vec znate, i vec imate novi achievement (i sigurno ste se napsovali jebenih budala na mamutima koji stoje na NPCovima)...
Evo dasak atmosfere sa mog servera
Yep, obavljeno :D
Muzika je imba tijekom napada :D