E u tom je fora. Realniji je od SOURCEA definitiwno. U sorceu npr moraš čowječa cijeli OKWir ispaliti iz mp5(3.1) ako hočeš nekoga ubiti! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
Printable View
E u tom je fora. Realniji je od SOURCEA definitiwno. U sorceu npr moraš čowječa cijeli OKWir ispaliti iz mp5(3.1) ako hočeš nekoga ubiti! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
a sta bi ti no aim - one shoot one kill?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
gađaj u glavu... :killyou:= Citat =:
Odi na neki bolji njemacki server pa ces vidit da niko ne isparazni vise od 3 metka u tebe(odma headshoot) prije nego te prikolje(naravno s izuzetkom nekih rijetkih n00bova kojima treba cijeli okvir da te pogode..LoL)... 80% fragova su headshootovi!!! E to su ti skileri..:)= Citat =:
ma oba csa rulaju,ja bi igro oba al previse trose,jednostavno previse...50 mb po satu je previse:(
Nisam siguran kolko trose..al za 7 sati igranja(cs:s) sam bio potrosio 140 mb(server je bio prepun..vecinu vremena se igralo 20 vs 20)!! :pray: :pray: :pray: :ekipa: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
de nek neko izračuna kolko troši na sat pa nek javi..
u pcpu su rekli 50 ali ako se nevaram. ali oni su testirali sa 4 igraca= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Rijetko ko igra SOURCE na netu koliko sam čuo... Sa m4a1 je dosta tri metka,ali sa mp5---------------SUMLJAM!!!!= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
[quote=Systematic Rewerse][quote=Gu4rd14n][quote="Systematic Rewerse":25dx1ccs][quote=Gu4rd14n]CS 1.6 je tolko nerealan da boli glava...!!!! :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
E u tom je fora. Realniji je od SOURCEA definitiwno. U sorceu npr moraš čowječa cijeli OKWir ispaliti iz mp5(3.1) ako hočeš nekoga ubiti! :rotfl:[/quote]
Odi na neki bolji njemacki server pa ces vidit da niko ne isparazni vise od 3 metka u tebe(odma headshoot) prije nego te prikolje(naravno s izuzetkom nekih rijetkih n00bova kojima treba cijeli okvir da te pogode..LoL)... 80% fragova su headshootovi!!! E to su ti skileri..:)[/quote]
Rijetko ko igra SOURCE na netu koliko sam čuo... Sa m4a1 je dosta tri metka,ali sa mp5---------------SUMLJAM!!!![/quote:25dx1ccs]
krivo si čuo.Istina je da se 1.6 ipak puno više igra nego Source,ali Source se itekako igra.
[url="http://steampowered.com/status/game_stats.html"]http://steampowered.com/status/game_stats.html[/url]S<-- čitaj
Ja vjerujem da ce se u nadolazecem vremenu sve vise igraca s CS 1.6 poceti prebacivati na CS:S! Mislim gotovo sam siguran u to....:) :rambo: :ekipa: :rambo:
i ja mislim. samo dok pocnu shvacat koliko je dobar source ce vec biti prosjecan engine 8) :roll:
Nemoras brinuti za to... Vidi na kakvom engineu igraci cs 1.6 igraju sada... Mislim da je to zadnja briga...:) A za igru je sada i vise nego dovoljno graficka u rangu radeonke 9200,512 RAM-a i prosjecan procesor...(nema potrebe za 64 bitnim)..ovo govorim iz vlastitog iskustva..:)= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
nisam te bas skuzio :? kakve veze ima u kojem smo stoljeću :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Silver_Demon
Owaj forum je UROTA protiw 1.6!!! Samo ga ja još cijenim owdje... :-x :killyou: :-x
cijenit će ga svaki stariji ljubitelj fpsa= Citat =:
Nisam reko da ne cijenim c.s 1.6!!!! I ja sam ga igro...sve dok nije doso cs source..!!! :pray: :pray: :pray:
A hebeš ga. Swako ima swoje!!! CS RULA!!!
HEHE...tako je:)
Counter Strike 1.6 je super, ali Source bolji.
Još jedan SOURCE ljubitelj :o Pa kak je samo meni bolji 1.6 :cry:= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
Ljudovi killajte me počeo sam igrati CS 1.6 :cry: :cry: planiram nabaviti Source
algoritam 200 kn. cs: source, HL2DM, Day of Defeat source :pray: (posjedujem :D )
btw nece me biti 10-15 dana. idem na more :cry: :shock: :( :|
Igro cs 1.6 predobar,uskoro kupujem cs-source orginal kojeg sam igro i bolji mi je od 1.6 :pray: :pray: :pray: :pray:
Ma nemojte mi to raditi!!! Daj malo pojasnite zašto vam je bolji Source od 1.6? :pray: :pray: Meni je samo grafika bolja u Sourceu,ali to mi nije dowoljno da bude bolji od 1.6!!! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Z3nG4
1.6 je bolji!!!!ali kad kupim source vjerovatno ču njega igrati ;)
Odgovor je jednostavan,,, Meni je bolji "osjecaj" oruzija u ruci neg u cs 1.6... jednostvano mi nekako ugodnije igrat... :) Placem kad vidim modana oruzija i zvukove u cs:s(pojacaju dozivlja igranja za 40% min...)!!! Neopisiv osjeca.... :) :cry: :cry: :cry:= Citat =:
ODITE NA OVAJ SITE:
http://www.cro-css.net
I skinite sve modove koji vam se svidjaju al izrazito preporucujem downloadanje radio zvukova:) jednostavno BOLESNO!! A isto takop skinovi za AK-47 i POGOTOVO M4A1 (uzmite M4 Carbine SF-RIS w/Acog skin!! On je po meni najbolji!!! Probajte sami... necete se razocarat!!!)!!:)
Koliko dugo igraš CS???= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
CS 1.6 sam prvo igro prije 4 godine prvi put ja mislim...i igro sam ga sve do prie mjesec dana kad sam poceo CS:S(i on me odusevio)!!:)
ODITE NA OVAJ SITE:
http://www.cro-css.net
I skinite sve modove koji vam se svidjaju al izrazito preporucujem downloadanje radio zvukova:) jednostavno BOLESNO!! A isto takop skinovi za AK-47 i POGOTOVO M4A1 (uzmite M4 Carbine SF-RIS w/Acog skin!! On je po meni najbolji!!! Probajte sami... necete se razocarat!!!)!!Smile
je ja sam si skinuo par novih skinova za AK,M4,Deagle i bombe.Također sam nabavio novi HUD i novi menu background 8)
http://www.fpsbanana.comS<-- skinuo sam odavdje
Iako je CS 1.6 legenda, ja polako planiram preci na CSS! No otom potom!
:?= Citat =:
Izvorno postao Gu4rd14n
CS je izašao 1999 ako se newaram i odmah sam ga počeo igrati swe do danas. Swi koji ga otpočetka igraju razmišljalju kao ja... Koliko sam gledao po ostalim forumima!
meni je css legija od igrice...najkulja mi je
:killyou: UBIJATE ME :killyou: :(= Citat =:
Izvorno postao red_queen
Evo meni je bolji 1.6 od sourcea. Nije normalno kaj su napravili od meni najbolje mape de_inferno u sorceu. Malo sam jučer probal igrati source ali trebal bi se naviknuti na recoil i nove mape a to mi se bas neda :roll:
govorite vi šta očete CS 1.6 rula..i točka na žnj.....CSS :twisted:
kako igrat 1.6 na hamachi....ja kreiram na hamachi ..ali ga ne mogu u igri naći.....
pomoć
http://hamachi-games.sk/old/en/index.php?page=14= Citat =:
Izvorno postao olio
thnx= Citat =:
Izvorno postao nargz
TOOOOOOO!!!! Konačno neko za 1.6. Inferno je skroz promijenjen čowječe. Stari inferno 100x bolji!!!= Citat =:
Izvorno postao nargz