Nisu izlizane! Genius ftw :rotfl:
Printable View
Nisu izlizane! Genius ftw :rotfl:
Samo pola shifta je, to kad sam lijepio neku maketu pa mi kapnulo malo onog moment ljepila pa sam iso skidat ljepilo i ode i pola shifta :P Imam logitech deluxe....
A malo samo :oops:
meni je ipak malo izlizan space, tipkovnica je ona default od microsofta
Nisu izlizane. Možda zato što je tipkovnica nova. :D
imama g 15 pa se nemore izlizat mmozda mi se cak i na staroj verziji g15 izlizale cod tipke ali maaalo,,inace ode ne izlize se :D
Nope, nimalo nisu izlizane.
ja kupio drugu tipkovnicu tak da nema više konzuma od hrane koja se nakupila XD XD
meni jesu izlizana :S nestala :D hehehhe
ne al recite vi meni kako može bit 19% glasova za da,a 80% za ne?
otkad je sveukupno 99%?
anketa zaokružuje prosjek...ne prikazuje decimale...
Mne ni nakon par godina koristenja :S
sve kao i kad sam je kupio.. valjda je to do kvalitete same tipkovnice.
ja svoju cesto mijenjam
bijela je i brzo se prlja
staroj je odvratno pa da 200 kn za novu
a ja kupim onu za stotinjak :D
nisu ni malo. ni ne igram nista vise...
kupio novi prije mjesec dana tak da nisu, a staru sam zalio cedevitom ali ni na njoj nakon godinudana uporabe nisu bile izlizane tipke. ni na onoj prije te nisu bile izlizane tipke ni na onoj prije nje... kuzite sta pricam :)
ja imam neku Cherry-evu tipkovnicu staru 6-7 godina i nije joj nista sva se slova vide jos uvijek
tarantula stara godinu dana, nist izlizano... prije imao neku trustovu i isto se nije nist izlizalo.
nista izlizano..osim sto je na prosloj bilo slovo C :D
i razmak je bio razvaljen, tako da nitko tko je sjeo nije bio sposoban pisati :D
cod jumping :)
evo rasturio sam več petu tipkovnicu
zbog kaunterstrajka
miš je još živ , al me mrzi
ja ih ni ne stignem izlizat
nula izlizanih tipki u pet godina :roll:
Ja imam tipkovnicu vec sigurno dvije godine, sve tipke su ko iz ducana :roll:
LiteOn tipkovnica,imam ju već 4-5 godina,ništa izlizano,udubljeno,potrgano... :)
ewo dobio novu tikovnicu..jer mi više nisu ni primale tipke... a sad se samo bolje sjaje i glatke su!! haha :D :D :D
nisu izlizanje tipke jer je tipkovnica kvalitetna XD
Jesu jesu xD Tocno se vidi koje se tipke full cesto koriste. I space je naravno izlizan odnosno cist sa desne strane di lupam palcem, ostatak tipkovnice je praaasan :D
Na mojoj tipkovnici su izlizana slova A i W, a shift i ctrl se jedva raspoznaju :D
Da, WASD, čak i Q i E.
Saitek eclipse 2, nijedno slovo nije izlizano.
Meni se ništa ne izlizuje, kako je uopće moguće da ti se nešto izliže, što radiš sa njima, ližeš ih, to bi jedino bilo moguće da imaš jednu tipkovnicu oko 5-6 godina, ali nikako prije.
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Upravo tako i ja mislim. Ono, ipak sam mu brat :) :) :)
na staroj mi je spejs bio uzasno izlizan, bas uzasno :D
q,w,e,a,s,d, tab,i,space
Zbog FPS-ova su se izbrisala slova a, w, ali iz nekog razloga ne i s, d. Zbog auto-utrka otisle su strelice na kursorskim tipkama. Naravno, nema vise oznaka ni na tab-u, enter-u i backspace-u.
Tipkovnica je 4 godine stara i uopće nije izlizana jedino su sve num tipke prašnjave
nisu, samo su malo masne :) !
moji WASD su ok, čist zato jer sam prije pol godine zamijenio mjesta WASD i strelicama (onim kraj numpada, jel .. )
Meni su wasd i shift i space i esc i q i r izlizani do bola nepisu mi slova vise toliko
samo slovo D maalo ^^
Space? xD= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
Meni malo slovo w, ostala si ok.