samo wtf
Printable View
samo wtf
samo wtf, mozda mi omg izleti koji put al rijetko, a ove za smijanje nikad, al najgore je sta kad bi reka svi bi me kuzili :?
propuco bi se da mi tako sta izleti jer je stvarno retardirano.
jedino kad nekog sprdam,onda mu kazem lol jer je to ko najveca uvreda kad mi netko kaze. bas ono nemam izraza za take gluposti, kao sad neznamo hrvatski govorit pa idemo neke jadne spike zmisljat ili na engleskom pricat.
:-x
do boga retardirano. :twisted: :pray:
svacam sve, al kak mozete xd rec? ono nes netko kaze i vi onak hladno "iks d" :?
ja koristim "xD" u RL.
poćel sam koristim "bmk" jednostavnije je :D
Ponekad mi izleti wtf? lol, noob...
takodjer:)= Citat =:
Izvorno postao misterante
moćno mi je kada netko nešto provlali, a onda ja kažem "LOLČINA" pa svi gledaju u mene i zatim se meni smiju
to mi je retardirano
neko te zivcira ti njemu stfu
retardirano, najjače mi je kad frend, umjesto da se nasmjije, kaže LOL
lol.... meni omg wtf i xD stalno u riječniku... osisno o sitoaciji sve od tih riječli barem 1 dnevno kažem :D
oh noes, wtf, zomg, roflcopter, lol, lmao, w00t, pwned... uglavnom previse to koristim...
daj mi obasni kako to koristiš??= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
kaj neko provali neš , a ti kažeš "iks de" ?
wtf samo
Da, pa me ekipica pita kaj ti to znaci a ja se potrzem i derem se n00bovi xD
S"rofl" owna "iks de" :D= Citat =:
Izvorno postao flander
"xD" mi je malo glupo koristit u rl-u, ali lol, rofl i ostale izraze stalno koristim.
da hladnokrvno kažem iks de care.= Citat =:
Izvorno postao flander
a da nadodam često koristim izraze pwned i ownage.
Evo sad sam reko staroj "uber" kad mi je pristala napravit večeru :)
U zadnje vrijeme sam u šali počeo govoriti "wat?". :D
Ja često govorim "wtf?"... A i zalomi se neki "teh noes!!!11" iz šale kad pričam sa bratićem.
Ne niti necu. Ako vec ocu wtf tako cu pogledat.
mene su frendovi zarazili (stryder :twisted: ) pa sam poceo govoriti "de lol" "nabe jedan" i "omg" ofkors
ja nikad niam reko LOL ...jesam watafak i njub i to ali LOL i XD nisam :D
meni je u chatu normalno napisat lol ali u RLu bih se osjecao glupo kad bih rekao lol ili rofl tako da se suzdrzim 8)
i meni je u RL glupo reči LOL, ROFL, XD i takve finte= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
mnogo, mnogo puta
ne koristim to ništa, samo me zanima što znači ROFL .
ROFL-Rolling On the Floor, Laughing
da sam pismeno rofl,lol i sve al u razgovoru ili kad sam vani s nekim ne
hvala na objašnjenju....
inače koristim smajlije kad pričam s nekim uživo, nosim papire na kojima je adekvatan smajli nacrtan. hahahahahahhaaa
Koristim, često...
WTF i Omg samo..Dosta često...Znate šta mi se desilo?U snu sam pricao sam sa sobom...aggro, heal,gladiator vengeful,arena....ko zna još šta...Pita me stari šta ti to znači reko ništa slučajno sanjo nešto...Omg :shock:
vrlo rijetko :D
-omgzzzz,wtf je ovo???
-FOF DEBILU!
e da. kad netko ispriča stvarno jadan vic a trebam se nasmijat iz pristojnosti onda samo kiselo kaže IKS-DE ili LOL.
inače samo omg, wtf :D
Nain, njet, no, ne!
To zaista jest retardirano.
najgore je nekome umjesto ne reć NJET KARAŠOV :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
najgore je nekome umjesto ne reć NJET KARAŠOV :rotfl:
:rotfl:
Ja i par frendova se stalno pod satovima deremo:wtf,omg,luck,pwnage,roflmao.... :)
Ja jedino nekad kažem. A vidi noob-a. I what the fuck(ali to se ne važi jeli tako)
Živciraju me ljudi koji irl govore LOL, OMG, WTF i sl. akronime. Ja smao kažem "ownage", "own", "pwn" ili tako neke pizdarije gaming slenga koji nisu kratice.