točno to, taj b;u;g je prisutan mnogima na tes forumu= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
Printable View
točno to, taj b;u;g je prisutan mnogima na tes forumu= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
ja nemem nikakav bug oko tog questa, sve sam obavil kak je vještica rekla...
al mislim da imam jedan bug u onim ayild (il kak vec) ruins, ona velika iron door s rupom na sredini, jednostavno se ne otvaraju... uopce ne reagiraju na nist i nasel sam par prekidaca, al nista...
Onda imam sreće, prošao sam to valjda 15 puta
mora ti biti ili sklopka u podu, ili sklopka na zidu, MORA BITI!= Citat =:
Izvorno postao Doggy
do sad mi se nijedna ta vrata nisu htela otvoriti... al od kad sam tu ostavil post, otvaraju se... ma fora je kaj sam ja za sva ta vrata nasel sklopke koje bi ih trebale otvarati, al nista...
covjece, mogu popravit sve do 125% i znam sve ucinke od svih biljki... ludilo brale...
Kad pronađeš sve lokacije, obaviš 99% questova, onda se javi...
nisam jos tak dobar... e, i nasel sam neko kamenje i dalo im je magiju za speed i atletiku al se moze koristiti samo jedamput dnevno...
do toga jos imam puno, sad trenutno praznim rudnike, i neznam kam bi sa silnom lovom...
kako se možeš feed kad si vampir ?
Kad se približiš nekome ko spava, i "aktiviraš" ga, nudi ti se opcija "feed " ili "talk"....
taman sam iso popit krv u grad i napalo me 20 guarda,i svi si završili u oblivionu(a ja sam tek lvl 4,a pobio ih sve :D )sad sam sretan veseo i ponosan...= Citat =:
Izvorno postao Lachance
E meni je doso taj tip taj kad sam ubio i otiso spavat i dao mi quest
ali kaj da u njemu napravi :ekipa: m
ja sam ušo u dark brotherhood i obavio sve kvestove za tog vampira kako god se zove...
i na kraju me zvao lucien lachance i postao sam član black hand!!
i prvi kvest mi je bio da pobijem sve članove dark brotherhooda u stožeru u cheydinhallu!!
i ubio sam tog lika i kvest da postanem vampir mi je propao!!
zapravo sretan sam zbog toga jer nisam postao vampir!!
Arena:Grand Champion
Black Hand: Listener
uskoro cu uc u thieves guild
Race:Breton
Birthsign: The Mage
Class: Battlemage
:rambo:
Malo si se zabunio, nisi postao članom "Black Hand", već si postao Lachanceov osobni ubojica iliti "Silencer", imaš još do "Black Hand" članstva. :D
A da bi postao vampir, ima i drugih opcija...
trebaju mi naocale
ma najlakše ući u neku špilju/tvrđavu/nešto treće prepuno vampira i pustit da te udaraju dok se ne zaraziš= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
kod onog vampira u dark brotherhoodu on ponudi da te zarazi ali treba se čekati tri dana da se pretvoriš
AFAIK kod svih se treba čekati za probrazbu.
a znam,ali ako te zaraze u borbi mislim da treba manje čekati;kod onog u dark brotherhood-u baš ima fiksirano na 3 dana
Ma ti se drogiras.= Citat =:
Izvorno postao Nemo159
je bio tko vukodlak i vampir u isto vrijeme ? :D
baš je ljepa glavica onda ^^
šteta da sam izgubioskrenšat :(
Ja san tek nedavno skuzio da sam cak pola igre proveo kao us*ani vampir, koliko sam se namucio oko misija i putovanja pogotovo kad quest moram obavit usred dana.