A da čitaš questove?
Printable View
A da čitaš questove?
Da sad sam skužio a di da nađem onog lika u balmori to mi je prvi quest ono kad me pošalje onaj svećenik
Ovo je totalno bez veze pitanje i nije mu mjesto na forumu. Nemam ti reci nista drugo nego SRAMI SE!!! Moja sestra (10 godina) igra Morrowind bez problema (mislim ima malo problema u razumijevanju engleskog, ali trudi se) pa stoga slijedi primjer africkih nojeva i zabij glavu u pijesak od srama...= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Stvarno svakog puste na forum... :?
pa stvarno, čoek nezna ti ga odmah napadaš... :?= Citat =:
Izvorno postao Ass Kicker
ovak imaš Journal (po defaultu stisneš j) i tam ti piše na kojem si questu i koje questove obavljaš...
a questova imaš SVUGDJE imaš Guilde (Fighters, Mages, Imperial Legion, Thieves Guild...), a i mnogo ljudi koji su raštrkani po otoku ti davaju questove i tu je naravno glavni quest...
Da znam sve malo sam morao naučit a šta je tebi sestra odma znala stvarno neka pametna zato šuti debilu
Soory za OT
oblivion mora bit bolji jer mi je morrowind razocaranje stoljeca :?
OK, dobro, jes ti pao na glavu kad si se rodio ili?= Citat =:
Izvorno postao kiklop
Pa jesi ti normalan, aj da čujem šta je tak loše u Morrowindu?!
Kiklop-tipičan čovjek bez ijednog jedinog argumenta. :)
Ma meni je morrowind ovo malo šta sam prošao stvarno dobar.Ono ima se slobode u igri.Ima dosta questova..Ono ok je
Care jel ti to meni?! :-x= Citat =:
Ako da mozemo to rijesiti ko ljudi, a ne da mi tu kenjas po glavi preko foruma... Stvarno si neodgojen... Malo se sam potrudi i istrazuj u igrici, nemoj tako banalna pitanja postavljat jer je to malo jadno... :fof:
Ma ok slušaj ajmo sve ovo lagano zaboravit ok.
meni je bolji oblivion....jer morrwind nisam ni igrao :shock:
ma meno morrowind jednostavno nije lego bolji mi je fallout
morrowind mi je pre ogroman pa se izgubim a i lik mi je pre spor
Pre ogroman.E care ovaj odgovor je jedan od orginalnijih.Izgubis se. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: looool
Pa ja sam morr igro samo zato sto jest ogroman.Nadam se da ti nisi neki od one djecurlije koji nemaju blage kako se snalazit u takvim igrama.
Sto vece to bolje.Takav je TES serijal.
sve je to super al ja jednostavno nemam volje igrat igru...ma bas me briga :?
meni je i oblivion prevelik, al je lakse kad imas kompas i kursore koji te vode...
na morrowind-u sam dosel do ulaza u one planine i dalje nisam igral jer sam jako malo questova zavrsil a puno ih nakupil, jednostavno mi je svega bilo previse pa sam odustal...
oblivion igram prek 100 sati (nisam tocno siguran kolko sam morrowind igral) i jos mi nije tak dosadil ko morrowind...
to i ja kazem morrowind dosadi
Ja sam morr igrao 1 god i nikad mi nije dosadio.Jednostavno se toliko udubis u igru.
druga je stvar kad si ga igro prije 3 god
a druga kad ga ko ja igras danas na 600*400 rez sa wiew distancom na najmanje jel ti je komp smece
mozda mi je to pokvarilo cijelokupan dozivljaj :cry:
uuuu sorry za sarkazam otprije...ja sam prešo Morrowind u sličnoj situaciji i uživo sam u svakoj sekundi (mogo sam ga bar kolko tolko normalno irgat)...i da kvari doživljaj, moj savjet, PRESTANI! ga igrat, kad dobiješ novi komp onda ga pređi, kad sam ga prelazio po drugi put sve na max detaljima bio sam u transu...a završna scena...još se uvijek naježim :cry: ...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
OK ali samo ovaj put...= Citat =:
idiote= Citat =:
Izvorno postao kiklop
LOL :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
isuse bože. što reče?? svetogrđe= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Ne MORROWIND vrijedjat molim lijepo... Igrica je ipak bila G.O.T.Y. 2002...
kolega,moram se sa tobom slozit 1. put u zivotu :)= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
nek se i to dogodilo :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
[quote=Prince-Artas]nek se i to dogodilo :D[/quote:15oglqun]= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
:friends:
idiot je onaj ko te napravio
ok,smiri strasti...= Citat =:
Izvorno postao kiklop
reci ti nama,molim te,po čemu je mw smeće?
nisam reko da je smece nego se meni ne svida jer mi je komp u banani pa mi loseizgleda
Onda nemoj pljuvat igru koji nikad nisi vidion u punom sjaju, jer je Morrowind svetinja!
I u biti ak se mene pita najbolje bi bilo da naprave nešt između MW i Obliviona..
aj zaboravite da sam bilo sta reko :(
Lol niste igrali morrowind,ne zaslužujete bit na forumu :rotfl:
lmao, u biti imaš pravo :P
ja sma malo igrao,jel se to računa :)= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
došo sam do onog kvesta kad trebam ić po selima i uvjeravat ih da sam isu....nevernin,pa mi se nije dalo :(
mislim da ću prek zimskih praznika prasit mw malo ;D
da,ali da se neko nebi uvrjedio :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Meni je Oblivion puno drazi
Bolji je Morrowind 1000X,zarazniji,igriviji,VECI...da ne pricam o Daggerfall-u ili Areni...
Morrowind nam je svetinja
:pray: :pray: :pray: