Izvorno postao Longine
Kak mogu vidjet knez je Nikitom, serif Goran, a ostale pozicije pokrivaju clanovi SP-a ... ne znam za kaj onda kazu da nisu na vlasti? Mogli su i do sad realizirat dio programa, ne virujem da im za otvaranje cehova na forumu smeta sto imaju samo 6 clanova u vijecu. A ako su se ovi optuzeni izvukli na rupu u zakonu, zasluzni su isti oni koji su taj zakon napisali, i zaista, sad kad sam procita i zakon i ove postove na forumu, kuzim ih u potpunosti. I ja da sam nasa struce kruha na trznici kupio bih sve, a ne 10. I kak netko moze znat koliko je dozovljeno uzeti kupnjom ak ne pise u zakonu!? Iz pravne teorije, odvjetnici koji znaju nac rupu u zakonu su najbolji zakonodavci, te stoga moja moralna podrska Liberalima, jer vidim da su kadrovski potkrijepljeni i da znaju radit. A ako se zaista radi o kreiranju vise naloga u igri, onda bi trebali bit obrisani odavno, jer ipak, ako misle dobit izbore tak, tribaju kreirat mali milijun naloga i dovest ih na nivo 1, a meni to sa ovim mojis jos uvik nije uspilo :( i mislim da bi ih tak odmah otkrili...
A sad evo procitah kako kazu da ste nekima optuzenima nudili i oprost zlocina u zamjenu za glas... pa niste valjda tak nesto ucinili!? iskobali bi ste sopstveni grob tak! Jos prije sam vidjeo da Nikitom nudi oprost onome ako mu vrati nazad struce kruha :/ i tu se sam diskreditova...
A nisk u igri mi je Bakara1, al imam jedan problem sa njim, jer od kad sam stavio za jezik Hrvatski, ne prepoznaje mi vise password, kao da je netacan, pa sam kreira novog, zove se Putnik, al sad ni sa njim se ne mogu logirat jer server ne radi... pa citam forum u medjuvremenu :)