= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
joj kako me nervira ovakav stav... pa ne znaci da su pankeri odma klosari i smrde i da se oblace ko ne znam sta... ako slusas pank zar je bitno kako se oblacis i sta vec... brat mi je zavrsia mioc, sad je na faksu, normalno se oblaci, ima kratku normalno kosu, ne smrdi i na koncerte uglavnom ide u rebama i žutoj ili plavoj nekoj majici i on sad nije panker zbog toga.... a to šta je iša iz splita u novi marof i četvrpizdinu da bi čua pase i gužvu ništa ne znači... ili šta je iša u rijeku radi pasa, a da ne govorim o frendu mom, tip pari milo dijete, a nedavno sam ga vidia na ringišpil se tuka ka bolestan i pada po 2-3 puta po pismi... e to su pankeri boga't 8)
EDIT: ne znam, zasto je ovako velik font ali nemrem smanjit
Ja sam se obazirao na one punkere koji se oblače k'o faking beskućnici, koji imaju razdrapanu odjeću i starke spajane žicom i kožnu jaknu ispisanu korektorom...
Ja isto slušam nešto od punka, ne puno, ali slušam i ima mnogo dobrih stvari, ali me živcira taj stil oblačenja punka. Ne moraš se ti tako oblačit da bi bio punker. Ja slušam i rock i metal i svakakvih stvari, pa el se oblačim u starke i neke stare ofucane traperice, kožnu jaknu i te stvari? Ne. Ako nešto slušaš, onda slušaj, odjeća te ne čini punkerom/metalcem/rockerom ili nečim trećem.