uvest će 2 nove hero klase , jedna je dk a druga je Beaster :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Printable View
uvest će 2 nove hero klase , jedna je dk a druga je Beaster :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Petlare
normalne odgovore molim :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aždaja
Ček,ako sam ja to dobro shvatio,moći ćeš ubit Arthasa koji je Lich king...Nije dobro za lore...Razmišljao sam o kupovanju WoW-a,ali ovo me definitivno odbilo.
da, 3 gilde na svijetu= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
prerano dolazi...
povecanje levela = sranje
to ce bit level up... i onda po starom farm, farm, farm .....farm, farm ,farm
napravit Q za death knighta i onda death knight spree...
uostalom :
xfgbWwhmVbM
lol at muvi :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Beaster
kakav eminem lol
nah ubili su ljudi i veca stvorenja od lich kinga jos u pre tbc vremenu= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
pravi lore ce izac na vidjelo u warcraftu 4 ako ikad izađe
Pa super je ispalo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
fora što lok pjeva, kaže= ma kakva hero klasa, to je lock već overpowerd :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl:
preloodo :D
P.S.easter kada ces zaigrati malo?
= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
ak misliš na mene, kad kupim bon, sada sam trenutno na odmoru od wow-a
:D
smrc... nemma s nikim na stormwind ic
nece beast jos puno igrat nedam mu pare za bon :yuck:
yep ja sam njegova kučka sponzoruša :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Petlare
8)
ja sam i tak pimp uvijek jedna dobro dode a dajem bonove ^^
Evo za informaciju, beta je leakana prije par minuta...
ajde ne.. rolajz= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
svi znaju da nije stvarna... -.-'
Evo nesto pametno da ne kazete da samo spamam
Talenti iz alfe za dk-a, maga, druida, priesta, wara i locka - http://war-tools.darlinganime.com/index.php
Pogle shadow prista, to ce biti ludo
vidio sam leakane alfe ali beta verziju još ne :?= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
yep, beta je leakala, 2.44gb čistog (ne) savršenstva xD
ye ?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ja sam videl sam da likvi govore da nije beta vec nabacani sadrzaj a ss-ovi su sa privatnih servera i pormjenjenih textura... :?
Ako neznaš šta je nemoj valjat gluposti. Možeš napravit svoj privatni server i hodat okolo po novim prostorima, ali od igranja nema ništa.
rekoh da sam mislil na DKove.. samo texture promjenis... a ne na novi content u smislu northsmtnglanda..= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
Kada prava beta izađe Blizz ce je objavit na svom sajtu!
jao warlock demonolgy spec zadnji spell : YAY :D nice nice
Doduše ne pše ništa što možeš raditi kao demon, al svejedno nice :)
A onaj unholy tree od Death Knighta izgleda imba :)
slažem se, to će bit ko pravi nekromensr :)
ma to nije nista official tako da za sada : ''BO??'' ali jedva cekam zaigrat svog death knighta ... paladini su mi u zadnje vrijeme jako zanimljivi pogotovo AoE prot paladini ,a vidim da je ovo nesto slicno njemu :D
Talenti nisu, ali stabla jesu, i zna se otprilike kako bi koje trebalo ici, tj. koje bi abilitye treba imat, iako je trece zanimljivo mislim da nece biti tako jak, posto moze dizati prakticki vojske vjerovatno ce biti dosta slabiji tako da...meni je najzanimljivije ono dps tank, vecinom se bazira na usporavanje neprijatelja i tako to...moglo bi biti zanimljivo, iako mislim da nece biti najbolji tank za bossove
negdje sam pročitao kao da će frost specc bit specijaliziran za tankanje castera
E, ili aoe tank, nekako mi ne izgleda da ce biti dobar za duze fightove...al ko zna, vidit cemo kad dojde vrijeme
Nerfat ce demonology warlockov zadnji talent... Zar ne??? :D :D PReimba je
Read carefully: custom made :)= Citat =:
Izvorno postao Dark Saruman
Wrath of the Lich King ce biti preteran.
Jedva cekam Pogotovo zbog...novog Kontinenta koji ce bit veci i od Outlanda...a i zbog Nexusa:)
A Death Knight s njim bas i nceu aktivno igrat samo probat a ko zna mozda nebude lose!
[quote=Aerial_51]Read carefully: custom made :)[/quote:1m0aonlz]= Citat =:
Izvorno postao "Dark Saruman":1m0aonlz
Sto bi ovo znacilo?
to znaci da i ti mozes napravit talent build kakav hoces na toj stranici... tj blizzard nije radio te buildove nego igraci ili bilo tko ...
[quote=Dark Saruman][quote="Aerial_51":1cdjzgg9]Read carefully: custom made :)[/quote:1cdjzgg9]= Citat =:
Izvorno postao "Dark Saruman":1cdjzgg9
Sto bi ovo znacilo?[/quote:1cdjzgg9]
Značilo bi da to nisu talenti koje je službeno objavio Blizzard, nego talenti koje fanovi sami sastavljaju pomoću nekakvih talent editora...
Ja sam bio oduševljen kad sam vidio "novi" shaman talent tree, ali eto ... banana :)
aha... A dobro frend mi je skinia WotlK alpha s official stranice pa nisam mislia da ce sad neke stvari biti custom made :O
To mi cak zvuci cudno...
Warlock dobiva illidan demon formu lol,a ne necu se vratit u wow.Nemrem si ni zamislit kak ce to brutalno izgledat!!!