Ma najbolje oruzje je mac, samo taka-taka-taka i hedšrot. :D
Printable View
Ma najbolje oruzje je mac, samo taka-taka-taka i hedšrot. :D
Da mozda nabse mos sa time ubiti.= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
jao poceo sam i ovo da igram preko neta.......prije sam igrao u LAN-u i evo vec me neki zovu u klanove........
najbolje oruzje mi je.......
AK47,M16 i naravno onaj pistolj onaj sto se uzme sa b 1-4
Inace poznat kao deasert eagle. Samo sto se sada zove night hawk (iz kog razloga nemam pojma)= Citat =:
Izvorno postao r.kO?
za teroriste cv-47 za ct stayer aug :rambo:
billup
bullpup :wink:= Citat =:
Izvorno postao misterante
I nije nego je styer aug. Misterante ako nisi prije igrao cs ne srljaj bezveze jer pola ekipe ne zna prava imena oruzja.= Citat =:
Izvorno postao Wade
CT: m4 (bez prigusivaca) sa 3 metka rafal headshot ko iz sale...
T: ak 47 (kalash) isto zakon puskica
& ofc AWP:: :pray: :pray:
znam da je steyr aug i sad sam se sjetio mogli bi napraviti popis svih oruzja i napisati fake i real imena 8)= Citat =:
Izvorno postao OCTAVIA RS
EDIT: evo link za oruzja
http://www.csnation.net/view.php/csinfo/weapons.csn
Favoriti su :
Gun : Dual 96G Elite ,USP,Deagle,FiveSeven,P228,Glock :D (to su svi,dualke imaju brz puls i šok metke,glock isto šok metke,fiveseven je dobar na daljinu,usp je dobar ako štedim lovu i želim brzo puls,p228 ima dobar puls i jak je,Deagle je car za sve daljine...uzimam ovisno o mapi)
Shotke : XM1014
Sub-machine : UMP,P90
Rifles: Galil,M4A1,SG-552,CV-47 (iako rađe koristim galil jer je precizniji od kalaša),AWM
omiljeno oružje:kalašnjikov,ponekad sačmarica,ali je zakon kad uzmem maverick u svoje ruke(maznem ga od mrtvog countera) i naravno m4 :)
omiljeno oružje:kalašnjikov,ponekad sačmarica,ali je zakon kad uzmem maverick u svoje ruke(maznem ga od mrtvog countera) i naravno m4 :)
Koja je razilka izmedju mavericka i m4? wahahahah XD
Deagle kao gun, M4+ silencer za f2f, ako trebam bit snajper, AWP is t3h choice.
Ajde pustit cemo ljude nisu svi iz naseg doba kad su imena bila normalna, a ne neka svabska ili kakva vec jesu sada.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
deagle, kalasnjikov i awp :D najjachi
awp je za pick..., najdraza mi je amerikanka, ona puska kod kantera druga po redu, deagle, ak47
Mislis M4A1.
da, s prigušivaćem
a neznam, al ja uvik igram s prigusivacem
m4a1, ak47
Ne puca brze, nego sa prigusivacem gubis malo na snazi, ali dobijes na preciznosti i tisini, ako mislis biti tih.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
[quote=Fabia vRS]Ne puca brze, nego sa prigusivacem gubis malo na snazi, ali dobijes na preciznosti i tisini, ako mislis biti tih.[/quote:2wuk0812]= Citat =:
Izvorno postao "Rider on the Storm":2wuk0812
ja bolje pravim headshote bez silencera.
Ja sa strganim silencerom x)
Na daljinu je bolje bez silencera burstove,a na blizinu silencer sa burstovima je opasno precizan
[quote=misterante]ja bolje pravim headshoteSbez silencera.[/quote:odeo4fh5]= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
ja sam aimbotom :rotfl:
mrzin te aimbot shitove, ko stave aimbot i prave sa da znaju igrat, ili ukljuce neki cheat da su super brzi, al najsmjesnije sto i tada sakaju, ja ga ubijem sa deaglom, a on mene gađa sa ak47 i super brzim cheatom, msili jednostavno LOL :rotfl: koji njub
Ja sam cak bio na jednom forumu nasao lika koji je dao link na download aimbota i wallhacka. Lijepo ga prijavio jer sam ga dodao na steam i copio mu steam id i prijavio ga VAC- listi citera, deletao ga steam i banali ga sa tog foruma jer sam i njima zaprijeto da cu ih prijaviti radi toga. Uglavnom tko god da vara da bog da crknuo.
cs 1.6
m3,ump45,bullpup,sg552,m4,
css
desert eagle,p228,drugi shotgun,mp5navy,tmp,sg552,ak47(bolji nego u 1.6),m4.
Da precizniji je. Ali m4 ga owna na daljinu.= Citat =:
Izvorno postao Nitro3d
xDDD= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
M-16 sa Prigusivacem, I prvi shotgun
On je dobar na blizinu, mislim na shotgun, ali inace kurac.= Citat =:
Izvorno postao Gloga
CV-47 I SMG
:rambo:
m5P i Ak47
Sva su mi oruzja OK, ali najblizi srcu su Kalasnjikov, FAMAS, Steyr Scout, SG550 i Glock.
a sad neznam napamet ime.druga sačma kod terrorista
meni je pljuvarka draga...jos pogotovo dok naletim na neke n00b igrace pa ih headshotam sa pljuvarkom pa pi.zde ^^
= Citat =:
Izvorno postao lolac
Benelli M4 Super 90? Odlicna sacmarica, cesto ju koristim (u igri, ne u RL :))
Talijani su kraljevi sto se tice proizvodnje sacmarica...