Zbunjeno je vjerojatno zamijenio SS i LB rankove.
Printable View
Zbunjeno je vjerojatno zamijenio SS i LB rankove.
chill guys, moze li mi netko reci doa build za rangera? ili me povest sa sobom da vidim kako je to da se ne sramotim pred strancime :cry:
Ovo sam ja našo na nekom forumu za rangera sad kako radi:
9+ inspiration
5+ wilderness survival
mantra of frost
Greater Conflagoration [elite]
winter
res sig
~4 nonelite skills completely of your choice~
evo ti template za DOA (Foundry 3 man farm na HM)
[R/Mo Famine ranger;OgMTY1Li5p8tdgOIH5BNRf8YA]
trebash imati wilderness scalp i +3 wilderness i josh +3 best master
Decki dosta offtopica.Napravite si temu Urgoz i the Deep farm :wink:
Šta se više ne smije ni pomoći nekomu... :yuck: Evo najnovija titula koju sam dobio je Luxon -ono prvo zaboravio sam ime.
Radio vanquish i skupio pri tome LB pointove, zatim došao u DoA sa uključenom LB titulom i likovi me čim sam došao pozvali da idem s njima radit HM Veil bez da su me išta prije toga pitali, naravno nemoram ni govorit kako je završilo, i nakon što poginem likovi me pitaju "you are very experienced, right???"= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
Tako da lik slobodno može imat LB rank 6, a da prethodno nije stao nogom u DoA, zato i dalje stojim iza teze da je kreten budući da očito smatra da titula garantira iskustvo.
To ti je bio nekakav tim build koji se vrtio oko toga da spiriti "pretvaraju" štetu da mantra smanjuje.= Citat =:
Ovo sam ja našo na nekom forumu za rangera sad kako radi:
9+ inspiration
5+ wilderness survival
mantra of frost
Greater Conflagoration [elite]S
winter
res sig
Nije baš previše popularan, ali navodno radi.
evo, upravo sam pribavio +2 lucky
i imam luxons supporter ^^
na koju foru kad nema eventa? lockpickom?
da= Citat =:
Izvorno postao Kron
L. delver!!! :D
http://img507.imageshack.us/img507/9283/gw251oa9.th.png
delver, slayer of imps i tyrian pathfinder
nijedan
Previse da bih nabrojio i ne isplati mi se jer stalno opet advnacam te rankove. A ako vas zanima kolko maxanih blizu sam "kind of a big deal".
ja evo ganjam legendary delver (josh malo mi ostalo, trenutno epic delver r9, fali josh 30k do maxa)
da bar mogu igrati vishe od 3 sata na dan imo bi maxane sve 4 eotn titule odavno
eto i mene
http://img99.imageshack.us/img99/1925/gw013gb9.jpg
sorry ako je slika velika
Pa šta ako si Legendary Delver? Ja taj title dobijem u 2 dana...
not :cry:
cuj s obzirom da ja igram max 3 sata na dan GW, za mene je ovo postignuce znacajno
a to sto ti mozes nabiti u 2 dana (s time da bi definitivno onda morao igrati 24 sata na i to samo farmanje delver pointova), samo daj. bash me zanima kako bi nabio 160 000 pointova u dva dana
Dal ti kužiš šta znači ovo "not" na kraju mog posta? :-x= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
EDIT : to-značiti-da-se-ja-zajebavati
http://img150.imageshack.us/img150/2648/gw041tt1.th.pngEvo mog novog title-a! Pozdrav iz Realm of Torment od moje rejnđerice i njenog iritantnog flaminga!
http://img90.imageshack.us/img90/2563/gw044wh1.th.pngtmarosi style!
mogu li primjetiti da ti je build mutav?
igraj ovo, prezakon
jbg, nemam vremena sad trazit, postam ti poslije, kad vec oces close combat
Kad već imam Glacial Blade iz GWEN pre-release, odlučio sam ga počet koristit... build ću promjenit uskoro, upravo sam uhvatio Rampage as One, a ovaj build me dobro služi već mjesecima.
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/W_Axe_Rampage
evo ti, ako vec imas sword, samo zamijeni asxe skillove sa sword skillovima i gg. nemoj zaboraviti attributse stavit u sword ako vec mijenjas. za elite preporucam Hundred Blades
Triple chop je fekšnž onli :cry:
Inače super build.
Deldrimor je najlakši title za maxirat, samo deri Secret Lair of the Snowmen i riješeno.
marabuse de reci gdje zivis i kolko kostaju instrukcije? :D
evo ti, samo nađi energy based skillove i stavi ih umijesto axe skillova. za elite stavi hundred blades
Edit: zaboravio link :P
http://gw.gamewikis.org/wiki/Category:S ... hip_skills
imam slayer of impsa,a ciljam na slayer of beasts io na tyrian explorer...
E da ja sad želim Legendary Delvera,trenutno imam rank 4 i sad kako vi radite onaj dungeon liar of snowman na NM ili HM?
ja sam si digao ebon vanguard na rank 5 sa onom knjigom,i dalje mi ga se ne da podizat zato jer mogu kupit armor :P sad sam nanovo uzeo knjigu pa mozda budem radio questove ponovno,ako se to moze pa da si dignem norn ili asura.i btw na tyrian explorer sam na 56 % 8)
evo da ja nabrojim svoje titule:
Prvo max:
100% explore Tyria
100% explore Cantha
100% explore Elona
Legendery cartographer
Protector of Tyria
Protector of Cantha
Protector of Elona
Guardian of Tyria
Guardian of CAntha
Guardian of Elona
Legendery guardian
Tyria skill hunter
Cantha skill hunter
Elona skill hunter
Legendery skill hunter
Connoisseur of Confectionaries (Sweet tooth max)
Holy lightbringer
Legendary Spearmarshal
Legendary Delver
e sada one koje nisu max:
kurzick title rank 7
asura rank 7
norn rank 6
wisdom rank 6
vanguard rank 4
lucky rank 4
chest rank 4
unlucky rank rank 4
Master of the North rank 3
drunk rank 1 (na pola puta do maxa)
PvP titule necu spominjati jer nisu vrijedne spomena
od PvE titula josh moram zapoceti VQ
:o Oporavljam se od čitanja tvog posta...
Svaka čast... 19 max titlova :pray:
Aaa... ummm. .. .aa .whoa....= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
aaa...
đizs :o
Ne znam da li da budem očaran ili prestravljen.. :) Koliko ti je trebalo vremena za sve to?
16 mjeseci igranja s monkom= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Dovraga...
Jedino čime se ja trenutno mogu "pohvaliti" je Slayer of Wurms ...
to je r5 norna= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ja sam trenutno ostavio eotn titule
bavim se sada kurzick titulum a od para sto zaradim trosim na wisdom (ocu ju maxati...josh 3800 trebam identificirati da bi imao max, tj. 10 000)
onda cu ici zavrsiti drunk titulu pa onda eotn titule zavrsitipa chest pa onda VQ i imama sve PvE titule xD
E, pa sretno :)
Koliko god mi se sviđa otvarati chestove po mapama i indetifyjati iteme, ipak nemam baš previše love za lockpickove trenutno, a ne znam baš ni jel se na taj način to isplati raditi...
Završavati dungeone da pokradem nešto iz škrinje na kraju mi se čini ekonomski isplativije, ali popije puno vremena...
A u UW ili FoW još nisam ni bio :|
ja bio u uw 5 minuta,onda su nas monsteri zaklali...
ja sam bash nedavno preso cijeli uw (sve questove) za sat vremena i 17 minuta i dodao statue u HoM
Uw me nece vidjete josh jaaaaaaaaaaaaaaaaaako dugo vremena
e kako ti se ono zove guild da se joinam?
@aerial
apollo nas je sjebo
:D
car