Miller je volio prikazivati Supesa kao neku igračku vlade nasuprot Batmana, danas više nije tako ali opet, kao jedan od stripova koji je imao ogroman utjecaj na medij u rangu Watchmana, odličan je.
Printable View
Miller je volio prikazivati Supesa kao neku igračku vlade nasuprot Batmana, danas više nije tako ali opet, kao jedan od stripova koji je imao ogroman utjecaj na medij u rangu Watchmana, odličan je.
OK je.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
P.S. Ja sam pogledao sve u DC animated serijalu, evo brzi popis što valja i koliko:
Note: ocjene su prilagođene mediju i žanru, kao i obično.
Superman: DoomsdayS8/10
Justice League: The New FrontierS6.5/10
Batman: Gotham KnightS5/10
Wonder WomanS8/10
Green Lantern: First FlightS7.5/10
Superman/Batman: Public EnemiesS9/10
Justice League: Crisis on Two EarthsS8.5/10
Batman: Under the Red HoodS9/10
Superman/Batman: ApocalypseS5.5/10
All-Star SupermanS7.5/10
Green Lantern: Emerald KnightsS6/10
Batman: Year OneS8.5/10
Justice League: DoomS8/10
Superman vs. The EliteS7.5/10
Batman: The Dark Knight ReturnsS9/10, 8/10
Superman: UnboundS7.5/10
Uživajte.
under the red hood je nešto najbolje
Batman/superman Movie je najbolji.
Jebeno, hvala na listi, sam ih nikad nebi našao :D
Uff dobro je, znači imam još dosta materijala za pogledat. Hvala.
Under The Red Hood je imao uzasan ali bas uzasan voice acting, narocito dijelovi s Jokerom. Kao da je u nekoj garazi snimano
Nije.
wut :D
Jep.
Welp, sad moram gledat.
Izašo je nedavno Flashpoint Paradox.
Evo pogledao The Dark Knight Returns, prvi dio, dosta dobar.
Jedina zamjerka mi je Robin, inače ne podnosim takve likove poput te curice, ali dobro.
Ostalo je korektno i vrlo zabavno.
Vidim da su ljudi ovdje rekli da im je prvi dio draži ali iskreno meni je drugi dio bolji.
Je, drugi je bolji.
I ono kaj Jokeru napravi, i sve sa Supermenom.
Ma da, dobro je to sve, ali meni je zanimljivije gledati kako se on vraća i planira...
Meni je najbolje bilo gledat kako Batman
E sad, nema otvaranja spoilera dok ne pogledam drugi dio.
Onaj tenkovski Batmobil je vrh.
Potrosio sam 30 min pokusavajuci pronaci soundtrack iz ove scene, i na kraju skontam da ga nisu jos releasali
Pogledao, preubrzan naspram stripa.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Fali odlican sukob Batmana i Jokera i jos dosta toga.
ahahahahaha
Hehe.
:pray:
Dobro pa nije njih 6 toliko nesposobno da im je trebalo cijeli jebeni dan dok nisu zaustavili par aliena, koji su ionako porazbijali skoro cijeli jebeni grad lol. Mogu svi skupa Supermanu popljugati, BW direkt u usta, a ovih ostalih pet nek mu se gužvaju oko jaja.
Meni je ovaj Man of Steel nakon X2 najbolji superhero movie, valjda ga neće uništit s ovim nastavkom s Batmanom, malo previše na silu oće oni radit te spektakle.
Ma Man of Steel je odličan film, a više manje svi superhero filmovi koje sam pogledao u zadnje vrijeme su mi bili dobri, a vjerojatno mi je Man of Steel pri vrhu jer se nisam hajpao na taj film, jednostavno sam ga išao pogledati bez ikakvih očekivanja jer nikada nisam niti bio fan Supermana.
Meni je veliko razočaranje.
6/10