Većim brojem ukrasa i općenito bojama bacaju na Tomb Kingse.
Printable View
Većim brojem ukrasa i općenito bojama bacaju na Tomb Kingse.
Mislim oni kao i jesu sci fi varijanta Tomb Kingsa al drazi su mi ko terminatori,ovi ukrasi su totalno nepotrebni i bezveze.
Minijature i mogu proći ali novi backstory je ogavan, pogotovo određeni Lordovi, bore se časno, skupljaju artefakte (već su ubacili hint na primarcha ili neki SM kurac), trguju s ljudima, sklapaju saveze i slično.C'tan su postali shardovi nekakvi, malo je vjerovatno da će biti imalo važni sada a imali su toliko potencijala :I
Meni minijature izgledaju čisto ok, neki čak i mnogo više nego OK, ali... Necroni... trguju!?
WHAT!?
http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 03994.page
Link na čitavu temu ako nekoga zanima.
Ovo jesu uglavnom glasine ali izgleda da su iz dosta pouzdanog izvora tako da stvarno nemam pojma kako će ispasti na kraju, ali se nadam da neće biti ovako meh
Ja sam umro :D
Pa... i nije čak i loše... Ono, retcon, ajde, i znam da bu gro ljudi srdito i sve, ali je ok ideja i iz ok razloga je proizašla.
Sam ti to govori. Tiješi se al ovo je..lol XD I cel Ctani su bili veliki jaki macani al sad su shardovi. Zasto mi je ta prica nekak poznata?
Ako mogu Eldari, mogu i Necroni!
Sljedeće na meniu, Tyranidi su djeca Old Onesa i siju sreću po svemiru.
*clap clap* uništili su još jednu rasu :thumbs1:
Ugl za sve to
http://i.imgur.com/xWAMf.jpg
Daj ne seri da su vec nesto napravili XD
ajme
Jedno od najvještijih saveova koje sam ikad vidio.
Dakle, Matt Ward, polu-kreten kojeg fanbase mrzi jer je pseudo-idiot, je svojedobno napisao da su Blood Angelsi i Necroni udružili snage na jednom planetu kako bi pobili Tyranide. I onda se nakon fajta mirno rastali. Ko frendovi. Brofist and all. Događaj je opisan u Blood Angels codexu, i iz njihove perspektive, i nije imao nikakvog smisla.
I sada dolazi novi Necron dex u kojemu je isti događaj opisan iz Necron perspektive, u svjetlu novog fluffa i ... ne želim reći da ima smisla, ali ima malo više smisla nego što je imalo prije. Na trenutak sam pomislio da je Matt ušao u Magnificent Bastard teritorij, pošto je glavni autor novog crondexa, ali nije dovoljno. Nisam mu sposoban oprostiti Grey Knightove i slične gluposti. Ali ovo je korak u dobrom smjeru.
Bit ce mi cudno sad prelazit opet Dark Crusade.
Meni samo smetaju novi flayed onesi, oni stari su bili među najjezivijim minijaturama....
A Sick GW-u pa samim tim i nama najbitnije su minijature, pa pravila, pa fluff..
Postoje glasine da Pariaha vise nece biti.
svi novi nekronci
I najbolje od svega svi u 360...
Flayed Onesi su mi i dalje lošiji od starih, a svi lordovi odlićno izgledaju, pogotovo Imotekh i default overlord...A štitove ću morati s bitzboxa naručiti....Sve u svemu nekronci novi nisu razočarali...
Ako niste primjetili vec su prije par tjedana došli novi Beastmeni i mogu reći da izgledaju brutalno.
Novi vampiri za koju sedmicu dolaze...puno novih stvari od čega treba da se izdvoji
Inače nikad nisam baš volio VC, ali sve novo što od njih dolazi izgleda fantastično...Nije ni čudo s obzirom da su VC jedna od dve-tri najprodavanije fantasy armije...
Stabilitet ce biti banana.
Rumori idu da bi uskoro mogli vidjeti nove Crne templare i Tau (prve već za mjesec i po), nakon čega ide 6 edicija 40K, i onda chaos codex (naglasak će biti na različitim legijama/bogovima)....Takođe, Sisters of battle pravila i minijature su već nekih 7-8 mjeseci gotove, ali sigurno neće još godinu i po biti viđene S tim da se takođe govori o izbacivanju različitih modela između codexa (DE final wave, Tyranid i Necron 2nd wave i IG (Hydra i novi veterani))
U fantasy vodama idu vampiri, imperija u 6-7 mjesecu i haos pred kraj godine...
Novi vampirusi...
Malo me razočarao ovaj Vampire Counts Coven Throne / Mortis Engine, jer kad se pozadi gleda, ima velika šupljuna...mogli su je nečim popuniti...no pun intended
Novi favoriti...S tim što je Krell jedan od ljepših karaktera, bilo da se radi o WHF ili o WH40K
Bilo je i vrijeme da naprave postenu minijaturu Krell-a. Prva je bila debilna. Sad kad bi napravili dobro Nagasha to bi bilo kul.
Novi fur fagsi i Tyranidi...ne da mi se postavljati linkove jer SW po običaju izgledaju identično, samo drugačija poza i sad neki još jašu vukove...SW fluff mi je donekle zanimljiv, minijature ne.
Sve izgleda meh osim Tyrannofex (ne bas najoriginalnije ime :D)/Tervigona-a
Super je GW...napravio terminator lika, zamjenio položaj oružija i štita i naplaćuje ga troduplo više od običnog termija...Bezličan u potpunosti...Mada, pohvalno je što su u GW krenuli na bolje kad je krzno u pitanju...
Nista novo da kradu naveliko. Al aj ak radi marince barem imas dosta na bitz sitovima pa mozes konvertirati dok sve ostale rase koje nisu marinci nemres.