Nitko nece doci u Bjelovar? :(
Nekuzim zasto :? :rotfl:
Printable View
Nitko nece doci u Bjelovar? :(
Nekuzim zasto :? :rotfl:
Ja ću doći u Bjelovar.
SUPER!!!
raditi na pumpi, bazeni, druzenje, sviranje, more, komp, spavanje.
i ja bi na more.
Ah, tamo visim stalno.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Stvarno je odlična atmosfera, baš je user friendly.
Skrpat se frendici za more.
Inace nac posao i zaradit koju kintu ~.~
[quote=Anarion.Umarth]Ah, tamo visim stalno.= Citat =:
Izvorno postao "angel eye":1bou7l3k
Stvarno je odlična atmosfera, baš je user friendly.[/quote:1bou7l3k]
covece, dogovori 2 mjeseca prije druzenja. :D
to je ta^^ 8)
A mogli se vi prvo nać na msnu? :D
@headhunter: makes sense, ali ništa od toga xD
Mali, napit ću te 23.7.= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Okej? Jer pazi, u protivnom ćete ugrist pauk. :D
Šta je 23.7 rođendan ti?
meni je 22.
Ovisi kako za koga. Za izabrane jest, za ostatak svijeta nije. Žuta kanta™ je uvijek spremna (referiraj se na ovu sliku (upozorenje - nije za one slabog srca i one ispod 18 godina: http://www.imagesforme.com/show.php/1137189_Kanta.jpgS))= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Bilo kako bilo, moš' povest Zubo crew ili kako već nazivate te vrtićke eskapade pa vas ergela la' pijančevanje do jutra neće zaobići, široke sam ruke :)
Imam riješen posao za svaki petak i subotu, prijatelju sto drzi agenciju za iznajmljivat brodove triba prat brodove svaki vikend, pa ja to petak i subotu radim. Lipa lova za samo dva dana posla. Inace cekam da mi od staroga frend risi posao na pumpi.
A ostatak lita plaza + kafici, za mene dovoljna kombinacija.
:? :) :pray:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Meni bi iskreno bilo ispod casti raditi na pumpi (pod ovo mislim na pranje sofersajbi). Prakticki zicas pare, jer tvoja usluga realno nevrijedi vise od 50 lipa.
Donekle ima smisla ako to radi neka p1cka pa joj das 5kn jer je lijepa i budes nagraden sa smjeskom. Al nekom mlatimudanu dat 5kn zbog toga sto je razjebao vise nego oprao, fuck that...
Realno gledajuci i je, al opet moras priznat da ima onih sto se stvarno potrude, pa makar i nesto dati, jer barem ne side doma :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
A to za zenske je isto istina, one zarade masu para vise nego muski :P
A uzivat, sam da zavrse ispiti uf kad dojdem doma, svaki dan ima bit pijan, na more, izist stogod postenoga, onda malo do splita, malo do zadra, zajebavat se i pit, sta drugo imas radit liti, lipo lito kad ce doc.
evo, valjda cu sad raditi na inmusic festivalu :P
E Reiko je na onoj slici sa žutom kantom Kela?
Planirao sam ici na popravne, ali izgleda da od toga nista. Nemam planova :( Sjediti cu pred racunalom i igrati sve prinčeve iz perzije, po redu.