Srbija na tronu? ahah :D Pa budimo realistični ljudi...
Printable View
Srbija na tronu? ahah :D Pa budimo realistični ljudi...
Srbija se totalno posrala danas. Jako loše. Slovence nisam gledao, pa ne znam reć, ali glavno da su pobijedili.
Ocajno prvenstvo zasada, jedna gledljiva utakmica, i to samo zato jer je Messi radio cuda.
Onaj golman je radio veća čuda.
Buba - Švabe opet poludjele :D
Nelosa tekma :wink:
A najbolja utakmica dosad, odlicni su svabe bili, jedva cekam gana - njemacka, a srbi su daleko ispod ocekivanja, prelose su igrali
Rekao sam svima da će Elf briljirati, vraćaju svoju staru slavu...
Neznam čemu takva velika očekivanja za Srbiju, ispasti će u prvom kolu...bilo bi čak i bezbolno no mislim da njihovoj cijeloj ekipi taj hype ne paše jer ako nemožeš nešto ispuniti što se očekuje od tebe pritisak te samo sjeb* i to ti je to... od Gane se nije ništa očekivalo i to je to.
misliš? od afričkih ekipa se puno očekuje. od nigerije se recimo očekuje polufinale. a možda je i australija stvarno toliko loša i spora, treba vidjeti protiv prave ekipe
Južna Amerika, dakle potomci starih Inki ili Europski narodi potomci Vikinga i Germana po meni uzimaju trofej ove godine.
Mene baš zanima kako će danas igrat Nizozemska,nadam se dobro.
mislim da će danas nizozemska dobit a ovo ostalo bi moglo oboje biti x..
Igra li iko FIFA World Cup Fantasy?
Da organizujemo neku PCP ligu?
Jeban mamu brazilsku...Kako mi je zao S.Koreje..Toliko su se trudili i borili da bi ih ja sad odmah svjetskim prvacima proglasio :) A proglasili su ih najgorom momcadi na svjetskim.
korea i brazil u finalu
P.S. korea i srbija
šteta za koreju, da im runi nije sebičan, možda je moglo i 2-2 bit
skoro e. al dobro barem su zabili jedan tak da si mogu simulirat doma da su pobjedili.
nego, realne sanse imaju jedino slovenija, srbija i honduras. svi ostali sakaju kok (H)
Svicarska pobijedila?? Wow ovo svijetsko prvenstvo je stvarno zanimljivo. Necu sad nabrajat, ali stvarno sve neki rezultati kao da su sve momcadi podjednake. Juce brazil jedva s s. korejom danas svicarska dobije spanjolsku, a ni u utakmicama prije nije nedostajalo iznenadjenja. Jedino nekako steta sto je jako malo golova, bar po meni, inace sve pet.
^This...= Citat =:
Izvorno postao Nereo
Nekak su bezveze utakmice, bila mi dosadna ona Sjeverna Koreja i Grcka..
Krepo od dosade :(
Al, inace, navijam za Sjevernu Koreju i USA :D
A gle mislite da su dosadne, ali samo zato sto ima drugih koji nedijele to misljenje neznaci da su smijesni. Ako nisi u stanju prihvatiti da postoje druga misljenja smijesan si ti. Ok nekom su dosadne sta sad neigram ja tamo da sam kriv sto nisu zanimljivije.
i da blood4me jel nije to bila juzna koreja vs grcka 2:0 su dobili
S. koreja je igrala s brazilom.
Samo neka bude što više ovakovih iznenadjenja..Treba da poispadaju sve vele sile,onda bi bilo zabavno!
navijam za Obalu Bjelokosti, Englesku, i za Nizozemsku bi mi bilo drago da odu daleko, a Brazil je oduvijek fora :wink:
btw najvece razocarenje (uz Spanjolsku naravno) je Kamerun.. Igraju pred svojom publikom, protiv Japana koji nema nijednog posebnog igraca, zvijezdu koja radi razliku, a izgube bez ispaljenog metka .. :thumbs1:
Meni se iz dana u dan sve vise svidja prvenstvo, padovi velikih u prvom kolu znaci da su im potrebne velike partije da dokazu svoju vrijednost kasnije, a u utakmici brazila i sj. koreje san gusta, odlicna je bila novi zeland i slovacka te danas spanjolska i svicarska, te male bunkerske drzave uvijek je gust gledat kako muce te cak i pobjede velike, kao sto je trinidad i tobago bio u njemackoj sad ih ima vise.
Uglavnom posli prvog kola nema nikakvih naznaka da je neko iznad nekoga drugoga, bit ce svega.
Mudro zboris Wizarde, to je to..
Samo da malo kvaliteta tekmi poraste..
jebiga prvo kolo je, vidit cemo kako ce se igrat kad ce trebat bodovi/gol razlika, pa onda jos zesce kad se dodje u knockout fazu..
aww... onda j. koreja.. full dosadna tekma :S= Citat =:
Izvorno postao weird1
E i da, kad sam napisao "^This" mislio sam na ovaj dio "i, utakmice su za bacit, ne znas koja je dosadnija. Jedino ova Španjolska ok utakmica.. s boljim prilikama"
:roll:
Aaaaaaaaaa! Kako me nerviraju ovi naši komentatori u p.m.! Sad gledam j. koreju i argentinu i messi izgobi loptu i ovaj debil vela odma govori da je messi ČASNO izgubio loptu! ONO, KOJI KOK! Ko da koreanci neznaju bar oduzimati lopte ako već nemogu kreirati napad!
Komentator bi trebao biti objektivan i nefavorizirati neku reprezentaciju u tolikoim mjerama kao što ovaj to radi!
higuain rula! doduše, neki krumpiri, al ono
komentator bi trebo šutit= Citat =:
Izvorno postao Frky
higuain je retard= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
to nisu drkučija mišljenja to su činjenice= Citat =:
Izvorno postao blood4me
druga dva gola nije mogao fulat nikak..= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
prvi nisam vidio..
[quote=Rang€r]
higuain je retard[/quote:31nor4eo]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":31nor4eo
pričaj ti što hoćeš, al trpa ko lud.
prvi gol je bio glavom, ubacivanje sa strane i s 5,6 m u golmanov kut
Ovo 2. kolo se zasad pokazuje puno boljim od prvog.