Kako se zove Crnogorsi ronilački klub?
-Đeronimo.
:)
Printable View
Kako se zove Crnogorsi ronilački klub?
-Đeronimo.
:)
Kako se zove miran suživot biljnog i životinjskog svijeta?
- Sarma :D
Ova zadnja dva su za krepat :rotfl:
Hahahaha :rotfl:
Djecak hoda ulicom, a na putu pokraj njega zaustavi se auto.
Muskarac srednjih godina spusti bocno staklo i povika:
- "Mali, ako udjes dat cu ti 20 eura!"
Djecak pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi hodati.
Nakon nekoliko metara, vozac opet zaustavi auto pored djecaka:
- "OK, sta mislis o 30 eura, dodam jos i vrecicu bombona?"
Djecak nesto odbrusi tipu i jos vise ubrza hod. Medutim, malo
dalje automobil ga opet sustigne i muskarac mu se ponovo obrati:
- "Mali, ovo je moja posljednja ponuda, 50 eura i slatkisa koliko
god mozes pojesti. Samo uđi, molim te!"
Djecak zastane, osvrne se oko sebe i polako priđe autu:
- "Slusaj tata, ti si kupio tu glupu Daciu,
sad se fino sam vozaj u njoj."
lol Bartuc :rotfl:
btw
Isla 3 prijetelja na skijanje i sad odluce se popesti na najvece brdo. Dok su dosli na vrh bio je vec mrak pa odluce prespavati u hotelu na vrhu tog brda. Udu unutra i pitaju da li ima slobodnih soba. Kaze im recepcionar da ima samo jedna soba sa jednim krevetom, ali krevet je dosta velik i mogu komotno sva trojica spavati u jednom. I tak se decki dogovore da ce uzeti sobu i odu na spavanje.
Ujutro se probude i kaze prvi koji je spavao s desne strane:" Jao decki kak sam sanjao dobar san. Sanjao sam da sam bio sa tri plavuse, ono prekrasne i hebali smo se cijelu noc. Evo pogledajte, svrsio sam u snu."
Na to se javi ovaj sa lijeve strane:" Ma to je nista. Ja sam sanjao da sam bio u bazenu okruzen sa 10 preljepih brineta. Cijelu noc smo se hebali, evo pogledajte, i ja sam svrsio u snu".
Za to cijelo vrijeme ovaj u sredini klima glavom lijevo desno i krene se zalit: "Jao decki blago vama. Ja sam imao nocnu moru. Sanjao sam da se spustam niz planinu i da je iza mene lavina, a ja imam samo 2 mala skijaska stapa, pa sam morao jako brzo da radim s njima."
:D
Sickmanno :pray: :pray: :pray:
Zasto superman leti? Jer chuck norris hoda.
Znate da djeca furaju bokserice sa slikom supermena a supermen fura bokse sa slikom čak norisa.
Gledao mali Perica krisom svoju stariju sestru kako se tusira i vidi kako se mazi po tijelu i stenje: -'Hocu muskarca, hocu muskarca !'. Drugog dana opet Perica gleda sestru kako se tusira i opet ona: -'Hocu muskarca, hocu muskarca ...!'. Treci dan stvarno sa njom pod tusem neki frajer i radi posao. Cetvrti dan se mali Perica tusira i mazi po tijelu i vice : 'Hocu bicikl, hocu bicikl...'.
Kako se zove slovenski domorodac?
Vinjetu :)
- why are black people scared of chainsaws??????
- why my good sir?
- because the way it sounds "ruuuuuuuun nigganigganigganigganigganigga nigga"
Nije smiješan,i vuče mi na rasizam.
Kuje Edipov sin urotu protiv njega. Edip to sazna pa mu kaže: Zar i ti sine brate?
A jesi i ti naporan vise s tim rasizmom :D= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
samo za tebe jedan= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
sta je to malo zeleno u kutu moje kuce?to je moj crnac i ja cu ga bojat kako ja ocu!
Uvati se ti dote, nije humor za tebe :nonono:
men je baš smješan :D
ne nije :D= Citat =:
Izvorno postao strmopizd66
Sve je relativno.= Citat =:
Izvorno postao mortician
a gle , di ces naci dpobar vic ako nekog ne izsmijavas
indeed, te zato ne preuzimam nikakvu odgovornost za vic i napominjem da nisam rasist ni antisemit, al ovo je fakat smesno :)= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Whats the difference between a black jew and a white Jew?
-The black ones have to sit in the back of the gas chamber.
Smoki majmune, S M O K I
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
ahahahahhahahahah
Evo dodje Fata U posjetu Muji u bolnicu i pocne pricati kak je dosla do bolnice taksijem, a jednom se na pola puta sjeti da je zaboravila novcanik, sto kaze vozacu i pita ga jel moze do satana po novcanik. Ovaj kaze ne i odvede ju u mracnu ulicu i kaze: E sad da se dogovorimo, pošto vi nemate para, ja vam dam da izaberete: hoćete li mi vi gospođo popušit ili ćete mi koju zapjevat. Onda Mujo pita a koju si mu zapjevala, a ova odgovori:Mujo moj, zar misliš da je meni do pjesme kad si ti u bolnici.
xD
dobar je vic, ali zelis li ti reci da su pare u sotoni i da moramo biti nakloni zlu ako zelimo imati novaca?= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Mislim da je htio napisati stana...
Otišao zeka do prodavnice da kupi pivo, ali bio ogroman red ispred, pa zeka stao na kraj i čeka. Odjednom se pojavi lisica, odgurnu zeku i progura se napred. Zeka u sebi: "Šta se guraš, *ebem ti mater". Lisica se okrete i upita: "Ko je to rekao?!" Zeka ćuti.
Sledeći dan zeka ponovo dođe da kupi pivo, opet ogroman red i zeka stane na kraj i čeka. Odjednom se pojavi vuk i isto odgurnu zeku i progura se napred. Zeka ponovo u sebi: "Šta se guraš, *ebem ti mater". Vuk se okrete i upita: "Ko je to rekao?!" Zeka ćuti.
Sledeći dan opet zeka pred prodavnicu, ogroman red, zeka ponovo stane na kraj, čeka, kad se pojavi medved i odgurni ga i progura se napred. Zeka ponovo u sebi: "Šta se guraš, *ebem ti mater". Medved se okrete i upita: "Ko je to rekao?!" Zeka ćuti.
I, sledeći dan, opet zeka pred prodavnicu, konačno kupi pivo i ode kući, napije se k'o slon i viče: "ŠTA KO JE REKAO, BRE, JA SAM REKAO!!!"
Pošla grupa ljudi u lov, rezervirali su dvokrevetne sobe, ali niko
nije htio da djeli sobu s Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije
pošteno da jedan isti sve vreijme bude s njim, pa će se smjenjivati.
Poslije prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s
ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: "Čovječe, šta se desilo?"
Odgovorio je: "Pera je toliko hrkao da sam cijelu noć presjedeo u krevetu i gledao."
Sljedeće noći je drugi bio na redu. Ujutru isto - izgledao je strašno
blijed, podbulih očiju, jedva se držao na nogama. Pitali su: "Kako je bilo? Izgledaš grozno!"
Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pera struže kao pila. Cijele noći sam ga samo gledao."
Slično su prošli i ostali.
Onda je na red došao Mujo. Ujutro se pojavio odmoran i vedar, uredjen i
odlično raspoložen. "Dobro jutro, družino!"
Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?"
Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri,
zagrlio ga, pipnuo mu guzu uz nježan osmjeh i poljubio za laku noć.
Poslije je cijele noći sjedio i gledao me."
:rotfl:
Objasnjava cale zemuncu matematiku i kaze mu "Imas 3 jabuke i ja ti uzmem 2 koliko tebi ostaje?".. a zemunac vadji pistolj i kaze "sta bre ti meni uzmes??"
:rotfl: :pray:
:rotfl: :rotfl: :pray: