Da, isplati se iskoristiti povoljnosti Carneta...blazeni mi studenti, hehe :)
Printable View
Da, isplati se iskoristiti povoljnosti Carneta...blazeni mi studenti, hehe :)
Mi kupili maxtv i maxadsl i već 2 mjeseca čekamo da neko dođe i postavi i da mi da korisničko ime.
vrijeme prije max tv-a kod mene -> Download 490 kb/s
vrijeme tokom max tv-a kod mene -> download 12.4 kb/s ( kao da je bio limitiran )
vrijeme poslje max tv-a ( i puno psovki na njihov jebeni wlan ruter na koji se nisam mogao spojit preko moba )
vrijeme sad -> 490 kb/s firefox, 10.5 kb/s torrenti O.o
jebemu max tv otic cu im u jebeni HQ i sve ih okupat u napalmu
Nemam problema s njima,operateri su mi puno puta pomogli :D Koristim max adsl flat paket jer u ovoj vukojebini ne mpgu imat optimu i brzina mi je smanjena.
mhmm,mozda ti veza nije dovoljno dobra za maxtv i jos internet i kako to mislis 490kB/s FF,10kB/s torrenti,pa torrenti ce ic isto koliko i neki drugi ne torrent file,osim naravno ako ima jako malo bijednih seedera i ako ti je limitirana brzina u utorrentu.= Citat =:
Izvorno postao grizli
Ovako...
Prije sam imao adsl za priv. korisnike(flat).... 2mj. sam cekao dok tehnicar nije dosao i sredio problem s time sto stalno veza pucala...
Sada imam bussines flat(poslovni korisnici) cekao sam hmmm u 8 navece sam ih nazvao, sutradan u 11 su dosli i sredili mi net(zamijenili router).
Samo me jbe.... Ja imam 1,1mb max download, zvao sam ih da mi dignu brzinu na 20mbit ali to se nista nije povecalo -.-
ako trenutno imas 1,1mbit/s zaboravi na nesto vise,ocito ti veza nemoze podnjet vise zato sto bi brzina trebala bit 4 mbit/s,znaci zivis u nekoj pripizdini bogu iza nogu :)
:O :shock:
Nije bas pripizdina..... Al ajd.... dabogda krepala t-com gamad xP