igro i lost vikings i rock'n'roll racing, ovaj racing mi je najbolja "trkačka" igra s tih starih konzola.. :)
Printable View
igro i lost vikings i rock'n'roll racing, ovaj racing mi je najbolja "trkačka" igra s tih starih konzola.. :)
My Man :D
Steto sto nema nacina da odvozimo koju utrku ^^
In fact, ima načina := Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
ZsNES emulator za SNES romove podržava mrežnu igru. Znači uzmemo li u obzir da obadvoje imate Slegane kopije SRock'n'Roll racinga, možete downloadati romove i odigrati partiju,dvije kroz ZSNES emulator :)
P.M. moju malenkost old skool retro nintendo frika ako bude problema :)
Znam da ZSNES ima podrsku za mrezno igrenje samo nisam je nikad isprobao.
Inace mislio sam na pravo igranje....SNES+R&R Racing+55cm TV=shitloadoffun....
Eto vidiš da ima načina da odigrate koju trku :) Ja sam isprobao ZSNES mrežnu igru i sasvim dobro ide :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Hehe...istina...thx enivej...
hax!
Ja se samo nadam da naprave World of Diablo il ti MMO na temu Diabla.
A Blizzardu samo :pray: :pray:
e nemoraju sad svaku franšizu koju imaju upropastit... ono lost vikings mmo
Fan klub..jej :D
Nema sta,ljudi znaju raditi igre. :thumbs2:
Ja se samo nadam da NE!= Citat =:
Izvorno postao BINUX
Ha pa baš i ne vole svi blizzarda... tj svi volimo njihove proizvode ali ne i njih. :D
Think.
hmph ljudi koji se hvataju za staru slavu i prave 45. expanziju wowa 3. diablo i 2.sc
ajde vise nest novo
like we care, actually we love it +_+= Citat =:
Izvorno postao Gibble
hvataju se za staru slavu s razlogom... i to vraški dobrim razlogom...= Citat =:
Izvorno postao Gibble
bolji razlog im i netreba :D
ma nek oni naprave novi warcraft pravi warcraft rts ne onaj wow shit warcraft wannabe i svi grjesi su im oprošteni :) imam WAR za mmo koji će mi k WoW :fof:
uajmeee jealousy kills.ljudi su napravili 4 najigranije igrice na svijetu zasto nebi isli raditi nastavke od tih igrica?me wanna know
ja nemam niš protiv nastavaka dok valjaju, dapače nek ih ima x)
kad se samo sjetim dana kad je diablo3 objavljen e trnci me prolaze :D
Ma rade vraga samo nastavke i ekspanzije :(
GDJE MOJ ROCK&ROLL RACING 2?????
Klanjam vam sve :D
Salim se Blizzy <3
samo nek on meni rijese diablo3 do bozica pa da si kupim collectors edition... ^^
misliš na onaj božić 2011.?
moja procjena je 5.-6. mjesec sljedece godine
:cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
zajebavas me, right?
kako su oni krenuli sa D3 jos budu ga stavili da se samo igra u Dx10 i Dx11 :) to znaci da nista od kupnje novog pca dok D3 neizadje
[quote=Karlo_from_Bjelovar]:cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":atj9yh2n
zajebavas me, right?[/quote:atj9yh2n]
A nebi rekao da je puno fulao :P
kaj fakat nije fulao za godinu?
ja isto brijem da nije fulo godinu.jer samo pogle kad je starcraft najavljen i izadani videi s gameplay a josh nije ushu u open betu
Nije fulao za godinu..:D nadam se...jer ne zelim da prebrzo izbace posto su napravili veliki hype (da ne bi previse bugova bilo n shit)...
Ionako se isplati cekati ovakve stvari.
pa možda sam fulo godinu.. ono božić 2012. who knows..