Pa nemaju samo stražari oružje :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Printable View
Pa nemaju samo stražari oružje :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
a nego ko još ima osim stražara :S prešo sam igru 3-4 puta i kad god me neko napo bio je to stražar, sad elitni stražar, oni unique, od križara, muslimana nema veze, jedini "civili" s oružjem bili su mete atentiranja...
A pretpostavljam da si ti hodao uokolo sa buketom cvijeća i košaricom kolača za tvoju bolesnu bakicu? :D
ja se kasnije nisam ni sakrivao nego bi samo setao ulicom ubijao ih na stotine counterkillom :(
Da taj counterkill je prejak :(= Citat =:
Izvorno postao Insert
Nadam se da ce uskoro izac uostalom kad izlazi ???? :?
A trebao bi ove godine ali nije sigurno.
još je rano za rasprave oko datuma izlaska
za PC mora sljedeće godine...
Igra je već dvije godine u produkciji, a pri kraju ove će biti tri godine. Imali su i imaju vremena.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
da pri kraju godine... dakle taman ga 2010. prvih par mjeseci izglancaju ko i AC1, a što se tiče console-ver, živo mi se... može izač i sutra...
Ba4lvX3kgWc&feature=dir
od kad je AC fps xD
... ona ženska nezna izgovorit ubisoft... opet ti celebrity gameri :(
http://www.gametrailers.com/player/47666.html
Teaser, predobar! Iz moje perspektive iz njega doznajemo da se opet vraćamo u sijećanja naših predaka, radnja se odvija u doba Leonarda Da Vincia (1452-1519) ili tu negdje, i dalje je ona prepoznatljiva oštrica AC-a ostala, možda će mo koristit izume Leonarda, logo se promjenio iz jednostavnog u malo složeniji izgled.
mm, dobar je teaser, jedva čekam više informacija.
ovo če biti odlično, trenutno se zabavljam sa AC 1 :D
teaser je predobar, onda na kraju onaj logo, da promjenio se i ima na "glavi" nekakva krila, i kao oči neke ptice, a opet u teaseru se vide nacrti da vincijevog "letečeg stroja", ak ubace letenje u igru, to če bit fenomenalno :)
također baš me zanima šta će sad sklepat po priči, te šta će se dogodit desmondu..
Izgleda da se selimo u 15. stoljeće
Na kraju Assassin's Creeda postojale su neke naznake da će se sljedeći nastavak dešavati u Japanu.
No prema prvom teaseru koji se pojavio na Ubisoftovim stranicama, izgleda da se selimo u 15. stoljeće i to u Italiju!
Teaser je izveden kao crteži Leonarda da Vincija (mogli ste ih vidjeti i u Zagrebu prošle godine)
na kojim se ne otkriva previše - skice radova, poznata skica nastala na temelju rimskog arhitekta Vitruviusa,
a ima nekih naznaka letećeg stroja.
Nažalost, to je sve - jedino što je poznato o Assassin's Creedu 2 je da će glavni lik (nismo sigurni da li će to i dalje biti Altair)
sada moći plivati! I to nije bilo službeno nego je informacija potekla od dizajnera koji je pričao više nego što je smio.
Uglavnom, više informacija će biti uskoro jer 16. travnja izlazi novo izdanje Game Informera s prvim prikazom,
a do onda, provjerite teaser.
Bug.hr
za plivanje se znalo još prošle godine i ima još više infoa, malo kasne s vijestima bubice :)
Hhh da i ja isto :D
Kako bi mogao biti Altair, ako se radnja ovog dijela odvija cirka 450 godina poslje njegove smrti?
valjd je mislio na nekog njegovog potomka, koi se ponaša i izgleda isto ko on... al nekak sumnjam da će taj enzio il kak več bit takav
samo da ne zeznu igru sa pričom... :cry:
Nadam se, al navodno ima neka stranica pogledajte na index page. :?
Baš me zanima da li će i novom "Altairu" faliti prst na ruci... To mi je bio najluđi detalj u jedinici, prvi pravo osakaćeni lik :pray:
Falit će mu, jer i u ovom nastavku ima skrivenu oštricu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
još bi bilo kul "modified by leonardo da vinci" i da koristi neke njegove gadgete, a da vinci je assassin :D
To po traileru ce imati hidden blade ponovo :)
Nisam bas u toku zadnje vrijeme, al nije li bilo receno da ce se radnja AC 2 desavati u Francuskoj za vrijeme revolucije u 18st.?? :?= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r