neš ti ništ dobit ak dobiješ to je namještaljka nemore tako= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Printable View
neš ti ništ dobit ak dobiješ to je namještaljka nemore tako= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
IMA GONNA GET IT MWHAHAHA
:P @ Tarja :P
ae gz i popravi to kad si se zadnji put logiro
haha da ko fol je quito.. bas je bio smijesan u onoj fazi kao nema vise WoW-a za mene hahaha.
Izgleda da se samo Beaster jos drzi, valjda, nisam previse upucen.
fcuking ovisnici :D
o cem ti= Citat =:
Izvorno postao lizard
o tome kako ste svi vi, znaci i ti, objavljivali na forumu kako vise neigrate da bi za mjesec dana isto tako zvucno objavili svoj povratak.
Dobro ti nisi bas nesto zvucno, ali sjecam se Smigla i bilo mi je sve to smijesno.
ma ja kad quitam, quitam na 1-2 mjeseca :p
a ovo sa sigom, ma to mi se neda updateati ^^
Danas sam malo igrao 2v2 s hunterom. Ovaj novi sustav ratinga mi se sviđa puno više od onog šrota od prije. U 17 partija smo dobili +430 ratinga.
Problema je bilo jedino s rogue/mage timom (srsly, tu kombinaciju treba zabraniti) i DK/druid.
Enivej, sviđa mi se novi glyph of stoneclaw totem, zbog kojeg čak i imam nekakve šanse da preživim prokleti rog/mage combo...
uopce nisam objavio povratak sam sam u sing utero link od lika :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao lizard
novi sustav je samo do 1200 ratinga, tako da se nabije normali rating sto prije, a kasnije ide normalno gubljenje/dobivanje?, ja jos nisam igra arenu pa me zanima :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ae, vjerojatno ide do neke granice, a onda se počne i gubiti rating za poraze... Ne znam do kojeg ratinga točno.
Gledam po forumima, ljudi tvrde da je S6 revamp od S3 ... druid/war je faceroll kombinacija. Arms warriori imaju kretenski Overpower koji smanjuje heal za 75% (!!!?).
Spamstring, overpower, lolstorm, win.
UZAS UZAS ja kazem= Citat =:
3.2 Patch
The newest season of Arena gear can only be purchased if you meet the requirements with your 3 or 5 player team rating. Rating requirements from 2 player teams can still be used to purchase the previous season of gear.
Mislim imamo mi dosta frendova u guildi koje JAKO dobro poznamo igramo skupa 7-8 mjeseci i znamo svaki svakog sto moze i sto nemoze u PVE i jer sposoban za nesta.
Ali dok dode u pitanje pvp samo znadu rec cba. :D
a ja cba da uzmem nekog nepoznatog skojim nisam nikad u zivotu igrao za 3 partnera za arenu.
A tak sam se navukao na lagani 2v2 xD
Charge,Piercing howl,Sweeping strike's,HS+MS,Lolstorm,ms,execute i kraj fighta :D i pada svaki double dps team,a sad cu cak morat razmisljat kako sredit nekog :/
A i morat poducavat novog frend-a kako pvpat -.- dok ga naucim vec ce nova sezona pocet ajme......
I kazu da warriori nisu faceroll klasa..
Ma lol nismo mi facerolleri uopce XD
To je taktika samo kod double dps.
Ak ne skinem jednoga brzo dolje healer mi je mrtav = ja sam mrtav.
Sta im ja mogu kada budale skupa napadaju mi healera a ja njima sa bladestorm umjesto da bjeze oni opet oce healera mi skinut....
Sto se tice healer+DPS uhhhh tu nema facerolling -.- zaigraj warr-a pa ces vidit kakve ces muke imat. Poludim prije nego uspijem nabacit 75% healing red buff i onda u tih 6-7s moram ga dovrsit ili ide sve ispocetka -.-
Nije ti lak zivot warriora.
Znaci sad vise nema facerolla protiv double-dps ?= Citat =:
Izvorno postao Sporky
btw, ja sam hunter.. moram li ista vise reci ?
Kad budale idu na hilera, a warovi su od papira, jedino prot warovi su zajebani, al ipak njih nema puno i na velkom su ratingu
Neznam sta ti to znaci sa hunterom.
Osim ak mislis na double dps onda moram prvo skinut huntera inace ce kitat mene i hilera cijeli fight,a sto se tice 3v3 ajme nebi htjeo srest 3 dps-a sa hunterom to bi mogli popusit brzo pogotovo ak nukaju mene prvog.
Sto je wizzy rekao ima pravo.... rijetko double dps napada warr-a,a oni su ko papir ode im hp vrlo brzo,makar su PLATE
Moram si nabaviti uskoro affliction warlocka i u 3.2 facerollati do 2000+ ratinga kao affli lock + resto sham.
si procitao sta sam quotao aerial :P
sad moras radit 3v3 da dobijes gear :P
evo ti quote opet
= Citat =:
The newest season of Arena gear can only be purchased if you meet the requirements with your 3 or 5 player team rating. Rating requirements from 2 player teams can still be used to purchase the previous season of gear.
ma i ja cu u 3.2 igrat locka, affli ftw :)
Znam, ali svejedno dobivaš bodove i achiv/title u 2v2 .. Za gear se ide u Vault of Lootavon :)= Citat =:
Izvorno postao Sporky
titula je samo 3v3 5v5
Hvala što si to istaknuo nakon 4 mjeseca :D
kaj to je staro xD? ja sam mislil da ste tu noobovi :)
A ocito si ti pro u necranju
Zaista.= Citat =:
Izvorno postao Pacman
Ako malo bolje promotriš post, vidjet ćeš da piše i datum kad je napravljen...
eto posto vidim da je zivnula tema ja sam u 2v2 teamu sa marksman hunterom ja sam na balance a ako zatreba heal imam sve sređeno macroima, u 3v3 smo ja i isti hunter + prot warrior ali ja sam onda u resto ipokusavam neki damage radit ili pak ometat drugog healera ( ako ga ima ) sa cyclone il necime sto mi pukne ( go with the flow ) :)
mrzim te.= Citat =:
Izvorno postao grizli
nerf drood!!