No dobro, računaj na to da sam ovdje morao improvizirat jako mnogo dijelova, sigurno je na ovom +150-200 kockica jer nema mnogo dijelova kao što sam dobio.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Printable View
No dobro, računaj na to da sam ovdje morao improvizirat jako mnogo dijelova, sigurno je na ovom +150-200 kockica jer nema mnogo dijelova kao što sam dobio.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nisam bas kao mali volio lego kocke(razlog je taj sto sam imao sam samo one obicne od kojih se nije moglo bogznasto napravit), vise sam se igrao onim igrackama iz kinder jajeta, auticima i slagao puzle, al sam zato volio slagati svoj auto u Lego racing pc igri...
Ni ja nisam imao puno legosa, ali sam zato imao tone autića 8)
Da star wars je zakon :pray: :pray: :pray: ja sam igrao i dvojku a kod racersa mi malo smeta ona loša grafika 8) 8) 8) 8) 8) 8)= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
star wars, kec sam sa rođakom prešao prvi episode u nekoliko sati, najsjebaniji su bili pod raceovi :pray:
lego kockice su mi oduvijek zakon,mada se nikada nisam njima igrao..
starci su radili di su se radile igračke za tadašnja kider yaya pa sam imao doma par punih kutija tih igračaka , nekad su bile odlicne
legići su nešto presavršeno, ko klinac sam se neprestano igro s tim.
Kad ti dosadi fino sve rasturiš i napraviš neš novo...
da, to je dosta problematicno za prec.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
@Blackblood TOP pa nije bas tolko losa grafika, ono dosta je i dobra za ono doba
joj imao sam punu kartonsku kutiju tih legića
kada sam bio mlađi kod frenda smo se sa tim brodovima u lavoru igrali , ili kada mi je bilo dosadno , sa mamom u dućan po novev legiće :pray:
u lavoru, a? aj fora. BTW, blago tebi s takvom mamom koja ima para da ti kupuje legice. ja ih nikad nisam imao, mozda par kockica ili combila, uvijek su bili dosta skupi
pa eto igrao sam se sa time odkad znam za sebe pa sve do 10 godine!Nije mama sve kupovala :pray: i btw nije ona tako bogata :P= Citat =:
Najviše za Sv.Nikolu , Božić i rođendane sam to dobivao. :pray:
Aha, aj fora... ma ja nisam nikad ni trazio starce da mi to kupe. nije me bas ono previse privlacilo, bilo mi je zakon i sve to, ali nisam bas kupovao
Ja dok sam živio u njemačkoj sam imao hrpetinu legića, tamo to nije bilo ni skupo, a imalo se novaca, ali otkak sam došel nazad u hrvatsku, sve manje je tog bilo.
kad si se vratil?= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Ja još imam pun k***c svega toga po sobi. kad god vidim neku cool raketu ili tak što u nelom filmu odma je idem sastavim i stavim na policu... jedino mi u zadnje vrijeme brat sve razbije... imam i lego star wars, lego racers 1i 2, lego island 2, lego island extreme stunts, lego creator... :)
lego je skuplja kopija onih glupih kineskih kockica koji izgledaju ko lego
E jesi biser plastični LEGO se proizvodi već 50 god. i preša se u kalupima preciznosti 2 tisućinke milimetra, a ono kinesko smeće rade djeca od 5 godina u manufakturama... kad nešto nagradiš od takvih kockica to se samo od sebe raspadne... :yuck:
Da vama zagorčam život.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
@Hanza, ljeto 1998.
Jesu tebe starci tukli ko vola kad si bio mali? :-x= Citat =:
Izvorno postao T1H0
Ako nemas pametnijeg posla od vrjeđanja naseg lega onda si kupi jedan set pa ces vidit. :killyou:
Lego kocke su zakon. još ih imam, dve kante legica imam :rotfl:
300. post :bravo:
ohohohoh... kad se sjetim kad smo susjed i ja ko klinci šajbali po ulici sa lego - mechovima
ohohooo... to je ownalo prejako :pray:
Imao sam dosta legića , ništa zanimljivog (mah...di je gusarski brod bio dok sam ga trebao)= Citat =:
e to su bila vremena siječam ih se naravno... :)
Imao sam bionicle igračke dok mi ih prijatelj nije rastavio i sklepao u nešto što izgleda kao da je došlo iz painkillera.
imo sam ogroman sanduk pun legića...sad se negdje zagubio, trebo bi u šupu otić provijerit
heh i ja .. lego ftw= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
još se igram sa legićima :D
= Citat =:
Izvorno postao misterante
svaka čast... :pray: :)
Meni je prije 15 god. teta iz Njemačke dofurala tj. dok sam imao 5 god. space ship od legića 8)
EDIT: Sjećam se dok sam živio u Njemačkoj da je onaj buldožder od legića koštao 600 Maraka LOOOOL :o
imam složeni gusarski brod od legiča, na ormaru je..... :wink:
Edit: zakon je, ima i gusarica unutra.... :wink: