Ma ne samo zato jer je perk zakon, nego zato jer samo postojanje takvog perka u igri automatski popravlja ton igre na falloutovske nivoe.
Printable View
Ma ne samo zato jer je perk zakon, nego zato jer samo postojanje takvog perka u igri automatski popravlja ton igre na falloutovske nivoe.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
To je lud feat, ali zna učiniti igru pomalo nezanimljivom...
Meni je draže kad tkave stvari ovise o slučaju, pa onako ipslaiš iz guna redovno, kad ono PAF, ode pola glave... :)
Koristi Bozar za takve ljepote :D
Da, Bozar ima poprilično brutalni efekt :)
E, zakon mi je uletiti u Mariposa Military Base i početi dijeliti citicale po onim mutantima :killyou:
Ovak...pošto je Interplay tj. studio Black Isle odlučio da se radnja Fallouta s zapada seli na istok(to se zna jedno 3 godine),Beth.softworks je cjelokupnim otkupljivanjem Fallout franšize otkupila i to...valjda je ugovor bio takav da se nije smjela mjenjat već izabrana lokacija igre...al to znaju samo oni..Što se mene tiče svaka promjena je dobra!
I,da mislim da bi igru trebalo složit kao što je Eidos složio Hitmana dvojku...igra bi trebala imat dva načina gledanja...jedan naš stari,dobro znani i uhodani Izometrični pogled,a jedan fps...tako da mi big fans nebumo zakinuti što se toga tiče...FALLOUT RULEZ :pray:
Zar u Hitmanu ima izometrični pogled?... :|
= Citat =:
Izvorno postao avuleta2
Misliš u 3(blood money)
= Citat =:
Izvorno postao avuleta2
Oni su sami odlučili gdje će se odvijati igra. Interplay jedino ima pravo da napravi Fallout MMORPG s tim da dio zarade ide Bethesdi. Oni su vlasnici svega što ima veze s Falloutom. Nebi imalo nikakvog smisla da Interplay prodaje SVE Bethesdi i onda određuje ugovorm nešto tako banalno kao što je lokacija igre. Bethesda su sad face,Interplay njih mora traziti za dozvolu da upotrijebe ovo ili ono,ne obratno.
Hitman 2 je bio loš iz prvog lica. isto ko što oblivion ne valja iz trećeg. Glupo je nagađati kakv će pogled biti u igri kad nema nikakvih informacija. Ali radije bi jedan pogled na igru dobro odrađen nego 2 a da jedan od ta 2 ne valja.
Hitman 2 sam uzo kao primjer...igra ima dva pogleda...JEDAN JE FPS,a DRUGI je iz TREĆEG LICA...Tako nek naprave i fallout-fps pogled i izo pogled )i sve pet što se tiče mene...inače za fallout bi bila katastrofa da kamera bude nalik onoj u WoW-u.... :yuck:
brijem da cu igrat iz prvog lica sad kad sam vidio ovu novu sliku kako zakon izgleda pogled seze na kilometre beskrajnih razrusenih gradova i pustara
Fallout iz prvog lica !?
zaboravite :)
pa zato kažem...neka naprave Izo pogled i fps pogled...i svi sretni... :rotfl:
Ali u igri ko što je Fallout, pogled iz prvog lica nema nikakvu funkciju.
Fallout je turn-based RPG - kako misliš planirati poteze i određivati odnose između likova iz prvog lica?...
Još ako zadrže hexagonalni sustav ko u prva dva djela (što sumnjam, ali postoji mogućnost), pogled iz prvog lica ne dolazi u obzir...
Fallout je BIOSturn based RPG. Dali će nastavak biti takav je jako upitno.
LoL, Bethesda je malo uštogljena, ali nisu valjda tako blesavi da pretvore Fallout u neki TPS ispljuvak... :roll:
IGNPC: Can we expect something similar to the work done on Morrowind, in terms of that style of game experience?
Pete Hines: Again, it's early to say, but it wouldn't be a leap of faith to say that we plan to use technologies in development otherwise. You could make some fairly safe leaps of faith that it would be similar in style. We're not going to go away from what it is that we do best.SWe're not going to suddenly do a top-down isometric Baldur's Gate-style game, because that's not what we do well.
ili će biti fps ili iz trećeg lica,mozda i oboje,ali izometrija nema šanse.
ko ih jebe!Što se tiče nas fanova priča će bit onak kak mora-a što se tiče pogleda puca mi ku*ac...sada ono nula bodova..tak shebat igru do bola...treba ih TUŽIT:D
Kvragu... :?
Samo da ispadne sve jedan veliki mod za Oblivion...
Mislim da bi FP pogled bio promašaj.
I real time borba ko iz BOS-a isto bi bila promašaj.
Nema do pucanja iz bazaara na malo dijete i onda gledanja kako pada bez jedne ruke i pola rebra... šmrc... nostalgija.
"Give Me, A Kiss to Build a Dream On..."
Ja ću kupit igru i dati je ciganima da iskoriste ju je za osobne potrebe
EDIT:Ja ću kupiti igru i dati je ciganima da ju iskoriste za osobne potrebe
Fallout je dobra video-igra,ali prebacivanje je u 1.lice je stvarno grozno.
Budalo, nauči se gramatiku.
ma meni ne smeta previse kaj nece bit izometrisko bitno da zadrze onu atmosferu i izgled a po ovoj drugoj objavljenoj slici vidim da ce art bit isti ko u dvojci samo nabrijan boljom grafikom i novojim pogledom iz prvog ili treceg lica
Kvragu, ako već rade full-3D, onda radije TPS nego FPS...
Fallout jednostavno ne ide sa FPS pogledom... dio feelinga je i onaj očaj kojeg doživite kad vidite kako vam lik ostaje bez udova i pola glave dok ga neki jebeni mutant crita iz miniguna... a to se ne može doživiti iz provg lica :)
Drito to! :fof:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
novi concept art:
http://fallout.bethsoft.com/
nice, very nice.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Podsjetilo me na tanker u San Franciscu iz drugog dijela...= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Možda će u trećem Enclave napraviti platformu na Atlantskom oceanu?.. :)
Kak te tanker može podsjećat na ex nosač aviona...lol.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Jedino što je zajedno tim brodovima je to što su brodovi ili su brodovi bili... :) :) :) :) :) :)
meni je vishe ex- nosac aviona,
i jako se bojim Bethsade, bas mi se ne svidjaju nedavni uradci , uopce !!!
Novi konecpt art (ili šta već)
http://fallout.bethsoft.com/