Ne valja :yuck:
Išta "ljepše"?
Printable View
Ne valja :yuck:
Išta "ljepše"?
hellboy gotov si
name the place
Hand moves, Hellboy?
Nah, ja pitam kakve hand movese znaš... moram pisat pune rečenice xP
Da, moraš...
Btw. ja bi vas sve štapom mlatno, staff rulz...
ako udaris covjeka direktno u nos JAKO nabijes mu nos u mozak - PWN :(
ako ga udaris direktno dovoljno jako u bradi onesvjesti se - BETTER PWN
ako udaris dovoljno jako sakom u vilicu mogucnost loma - FAKIN PWN
i jos mnogo toga
ako vas zanima pp (frend mi zna aikido, a to se uglavnom svodi na pwn poteze koji jako bole pa me naučio par caka)
nebi nikad, osim ako bi me bas neko jako nazivcirao, ali ne vjerujem...
točno, zato to nitko ne radi. :D
Daj postaj neke own movese ovdje... bez mogućnosti ubojstva ofc
tocno to sam htio napomenut!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
A imas recimo, ako te ide udarit uhvatis mu ruku(pokusas ako imas reflekse) i stisnes mu sto jace mozes biceps sa palcom prema kosti ruke, to boli do kur**, odmah se savija. Lol.
Kewl... za samoobranu je fine
sad sam se sjetio, ako uhvatis nekog za vrat da ti je okrenut ledjima mozes mu tocno ispod lopatice palcom guras prema unutra, to boli strasno, valjd je tu neki zivac.
izbjegavam tučnjave kolko god mogu iako je to s ciganima s pešćenice to jako teško, a kamoli tek da bi se s nekim s ovog foruma potukao..
A ionako naspram većini s ovog foruma sam mlađi i nebi nešto posebno ni mogao kad imam 16god :)
snaga klade valja dok mozak caruje, a sad vi mislite
ps definitivno se nebi potukao, jednostavno trebas biti malo malouman za to
ljudima koji zele zgazit kenyia cu platit kartu do sarajeva i nazad.....
i samnom si... recimo :P= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Inace, kad me neko oce tuc, uhvatim ga za vrat i drzim neko vrijeme dok se ne smiri. Tak da kad bi me neki forumas napo, napravio bih mu isto. Al da se ja sam prvi idem tuc, nikad.
Samo mi reci ako te neko tuće ,pa će mo zajedno bižat.
Jednostavno, mrzim tučnjave i smatram da su najveće budale oni koji se stalno tuku i to u većini razloga zbog balavih, glupih razloga. Ima jedan iz mog sela (glupan), koji gad ga krivo pogledaš hoće se tući.. I samo sam se jednom zapravo tukao i nisam previše ponosan na to.. Nije da me je sad taj pretukao (ja sam njemu raskrvario nos), ali nista mi dobro nije donilo..
= Citat =:
Izvorno postao D@rX
a on ce stat i gledat tebe kako pokusavas neke judo(jiu jitsu) poteze maa stvarno...za mene noga u jaja rjesava posa po mogucnosti u glavu ostalo ne triba
neb se ja ni s kim potuko.. <gay spika on> samo bih nixu zagrlio :| <gay spika off>
ma ono sam ja gore napisa da se ne bi tuka zato sto sam taman se pomlatio muski pa mi dosta za veceras sutra jos malo pa 5-6 testova napisat unda se jos malo tuc,jos ucenja uglavnom ako hocete nabit kondiciju na pameti vam mora bit trcanje,ucenje,mlacenje,ucenje,sklekovi,ucenje,trb usnjaci,ucenjemlacenj,
ucenje,i spavanja puno hehe :roll: :roll:
glupa ti je tema.. dijagramiraj ovaj argument
da li bi se potukao s nekim ko te zajebava na mobitel?
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
you talking to me
ne bi, dosadilo bi mu jednom.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
[quote=D@rX]ne bi, dosadilo bi mu jednom.[/quote:1yi5kmpj]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":1yi5kmpj
:| ok
I'll play along... a kako bi znao ko te zove?(unregistered numa)
http://uk.youtube.com/watch?v=45bT3iZ50oM
pogotovo od 1:45 nadalje(samokontrola i rješavanje sukoba) :D[/url]
[quote=Death By Sexy][quote="D@rX":2a5t49ci]ne bi, dosadilo bi mu jednom.[/quote:2a5t49ci]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":2a5t49ci
I'll play along... a kako bi znao ko te zove?(unregistered numa)[/quote:2a5t49ci]
pa sat me briga tko zove, jednom m udosadi, ako ne dosadi mijenjam broj.
[quote=D@rX][quote="Death By Sexy":pex7vm50][quote="D@rX":pex7vm50]ne bi, dosadilo bi mu jednom.[/quote:pex7vm50]= Citat =:
Izvorno postao "Death By Sexy":pex7vm50
I'll play along... a kako bi znao ko te zove?(unregistered numa)[/quote:pex7vm50]
pa sat me briga tko zove, jednom m udosadi, ako ne dosadi mijenjam broj.[/quote:pex7vm50]
jel ti ga jednostavnije blokat hehe minjat broj bi mu jeda ee...
No coment... Sad bi rekao da je silver budala sto se stalno želi tući, ali neću zato jer ja znam njega i on zna mene.. Idemo u istu školu,isti razred pa me stah da me ne bi vatao po imotskom.. Ali sjetih se sada, marte ja imam pa nek mi dođe sada :D= Citat =:
Izvorno postao Silver Imota
Kada naidem na Bartuca razbiti cu ga!Makar on imao 20 godina!
Tako dobar čovjek ode!!Grrr :-x :-x