:'(
Pa moram nekako da obrisem sve to,od sada ne delim PC.
Printable View
:'(
Pa moram nekako da obrisem sve to,od sada ne delim PC.
Kliknes na menu,onda Settings > Delete Private Data= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Valjda je tako,prosvrljo sam na netu malo xd
http://howto.wired.com/wiki/Delete_Your ... tory#Opera
spoznao sam da google virtualni graditelj super dodje kada mi je dosadno ili zelim ubit vrijeme
What?
http://sketchup.google.com/intl/hr/3dwh ... maker.html
Virtualni graditelj je alat za 3D modeliranje, a služi dodavanju zgrada na uslugu Google Earth. Zabavan je i predstavlja jednostavan način izrade 3D karte. Evo kako radi:
* Odaberite grad u bilo kojem dijelu svijeta.
* Izradite zgradu pomoću ponuđenih fotografija.
* Spremite zgradu kako biste je poslali na pregled.
* Pogledajte svoju 3D zgradu na usluzi Google Earth!
Virtualni graditelj
Milijuni ljudi imat će mogućnost prikaza vaše zgrade na usluzi Google Earth
Znaci uopce netrebas imat nikakvo znanje o modeliranju,ovde samo odaberes blok kakav oces(za pravokutne zgrade itd.) i samo namjestis linije da se podudaraju uz zgradu i kasnije vidis tu zgradu kao 3d model,ako oces,mozes uslikat neku gradjevinu u tvojem mijestu pa cak i taj model izraditi...
Nice, krećem sa isprobavanjem. :D
Preso 6k..sto je dobar znak da sam previse ovdje i da bih trebao prestati malo :/
Kako si uspio u godinu dana skupit 6k postova?
Nolajferu!
Nisam jos godinu dana tu. Tek za 1 tjedan i dva dana.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
viewtopic.php?f=34&t=27768
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
ne sjecam se da sam to lockao :(
Wat, kakav akvarij? :)= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Neznam, kad je bila himna, bio sam tamo kraj onih papira gdje je pisalo tko gdje sjedi.
Meni se više gade piroške, imaju više čiste kore nego mekanih djelova i punjenja.
Ma bio je akvarij, mogao si ga i čut jerbo je šuškao non-stop (blob blob blob blob blob blob... i tako unedogled) al nema veze... znam gdje je to.
Vidio sad Provjereno na teveju... Na stranu debilna ideja novinara Nove TV da idu ispitivati malu djecu što je to recesija i tko je Kosorka, vgg mi je čuti da spomenuti klinci ne znaju tko je predsjednik ali zato savršeno recitiraju Gagu.
Babiću, što je s onim Vizama za život?
A šta će klinci znati tko je predsjednik. Imaju zabavnijih stvari za radit, poput imati djetinjstvo. :(
Ma ništa to, ali u usporedbi sa znanjem o Gagi...
A neznam za to, glazba me nije apsolutno nimalo zanimala dok nisam dostigao pubertet. :o
Need intel on dat ^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa frende, to je bar sasvim normalno.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
A danas djeca ranije počinju sa svime, četverogodišnji bratić me rastura u trkaćim igrama na PC-u, ono, jebote.
Oni su 'the new generation'
Sta da se radi..
Damn them 21 century bastards.
Ali ljudi ostaju ljudi i ne mogu razviti glazbeni ukus do neke točke u pubertetu.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Opet uletio u Zeitgeist raspravu.
Uspjesno sam izbjegao daljnje sukobe tako da sam preporucio nek pogledaju nanovo i da kriticki prime sve informacije. Volim te system zbog ovog savjeta.
Neznam ako se to samo meni dogada, ali vecina ljudi koji mi zapocinju s takvim sranjem su ljudi koje sam do prije toga smatrao dosta inteligentnim osobama, da bi mi onda ovako dokazali suprotno.
+3 Uncanny discussion evasion
+4 Semi-argument usage
+1 Grammar
Imam fejs :(
Jao, sad više nisi alternativan i kul, nego si dio glupe populacije koja smiješno piše.
Prekršio je bro cred.
Pirate English 8)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Probaj leet speak pa mi se javi.
Vidio kod frenda saka.
Zeitgeist je najgluplja moguca vrsta rasprave.NHF.
Razbih šalicu, nabijem se smotana. :@
Da Je MaJa BiLa Na FoRuMu
Opet je doslo ono doba u godini kad nemam vremena za komp ((((
http://www.24sata.hr/politika/prijatelj ... uce-213806
:pray: :pray: :pray:
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Nema sta.
"e disi brate dosa san ti osisat maloga, eto malo pomoc kriza je, a meni nije problem"
STOP RIGHT THERE CRIMINAL SCUM
:(
Sad mi je frend rekao dobru foru:
= Citat =:
ako odes kod prijatelja psihologa na kavu a da zivi dalje od 500 m od tvoje kuce i ti samo pricas sa njime, a on ti ne napise racun, drzava ce vas kazniti za 20000.00kn
Da sam doso najranije ikada iz grada :toilet:
Je sinoć bilo kakve akcije u Zagrebu? Znam da su prosvjedi bili najavljeni i istovremeno "derbi" hnl-a.
Počeo sam čitati Looking for Group od početka, i dokazujem svoju teoriju da se najlakše zaraziti web stripovima.
Ali kakva je to epic priča postala, čovječe. Bit će užitak čitati.